Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo dobro za -U-staše?Velika Analbanija![]()
neće moćiVelika Analbanija![]()

Izgleda da će Žabari pobediti naše prijatelje ANALbance, mi ako želimo ići dalje moramo naše prijatelje pobediti a nadi da nam braća Kosovare to ne budu zamerili, al ajd opet kažem ja navijam da mi sve izgubimo utakmice, ovo danas sa Špancima je prosto bilo uživancija za pratiti, kako ga dobijamo zguza 3 komadaJel ovo dobro za -U-staše?
Rusija naravnoInace prvenstvo u Nemackoj pun pogodak, podseca sve na SP 2006. Euro treba da organizuje jedna zemlja i to one najvece poput: Ger, Fra,Eng, Esp, Ita..
sa Italijanima nikad de ne zna , 80 minuta katanađo, zadnja 10 minuta gol dva i eto ih na vrhuИталијани са овом курцобољом тешко да ће далеко
Ja sam utiska da Hrvatska i nije tako loše odigrala niti delovala nešto potčinjeno i inferiorno u odnosu na Špance, onako imali su posed, fino su kombinovali, nisu delovali nesigurno, postavka igre je bila ok , imali su i neke fine napade, šanse pa čak i penal , ali eto primiše ta 2 gola za 2 minuta (gde je odbrana doduše baš mekano i mlako odreagovala, moralo je to mnogo oštrije pa i faul da se pravi ako treba) i to je bilo to, sad tih 2:0 nakon pola sata možda nije bilo pravedno niti oslikavalo pravi odnos snaga na terenu ali jbga to je fudbal a fudbal često ume da bude vrlo nepravedna i okrutna stvar.
Očigledno Španci su imali svoj dan kada im je sve išlo od ruke a kod Hrvata baš obrnuto i ono što je trebalo da udje nije ušlo, ono imali su lepe šanse i kod 1:0 da se ekspresno vrate u meč i kod 2:0 jako lepu šansu, pa i onda početkom drugog poluvremena a tek neiskorešćen penal je posebna priča i baš ništa im se nije dalo, ali jbga dešava, tako je to nekad u fudbalu (a i u životu).
Ali nista sad bilo pa proslo, nista im ne preostaje nego sto pre da zaborave na taj meč sa Špancima i da se fokusiraju na naredne 2 utakmice i naredne 2 utakmice ce pokazati da li je ovo protiv Španaca bio sam loš dan ili je ekipa zaista u padu forme i ovo definitivno nije njihovo prvenstvo.
Mislim da je i ovo drugo pa opet Bože moj, ne može se baš svaki put briljirati i postizati se rezultati u skladu sa željama, to ne može niko, eto recimo jedan Brazil pojam za fudbal pa evo već 20 godina nije napravio ništa značajno na Svetskim prvenstvima, Nemačka isto od tog SP u Brazilu 2014. već 10-ak godina praktično bez značajnijeg rezultata, jedna Italija eto propustila 2 Svetska prvenstva zaredom, Španci isto tamo od 2012. bez značajnijeg rezultata (osim beše jednog popufinala Euro-a pre 3 godine), Holandija isto jod od Brazila 2014. maltene ništa (sem eto mozda tog 1/4 Mondijala u Kataru), Englezi isto do onog polufinala u Rusiji i finala prošlog Euro-a sa Italijom decenijama su bili bez nekog značajnijeg uspeha, a svi znamo kakve su to reprezentacije i sta predstavljaju u svetu fudbala, pa prema tome ko kaže da sad jedna Hrvatska mora baš na svakom prvenstvu da briljira i igra u završnici, za tako nesto osim dobre igre i rada treba i neke kockice da se slože (kao što je bio slučaj u Rusiji i Kataru) i ono prosto ne može se baš svaki put (što ne znači odma da je sad neko kriv zbog toga ili da postoji neko na koga se može upreti prstom, prosto to je fudbal i to je sport).