EVROPSKO PRVENSTVO u BGD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bojank

Početnik
Poruka
31
Mi jednostavo nismo sa ove planete....
EP u odbojci kao da se ne odrzava u BG, prazna hala ( malo se napuni kad nasi igraju),
niko ne prica o tome - kao da se svake godine EP odrzava kod nas...
Bice totalni promasaj ako i za basket bude vladala ista atmosfera...
Nama jednostavo ni olimpijada nebi pomogla, kad smo jebeni balkanci bez imalo osecanja i zelje...
Primer: Real Madrid ode u Peking, pola Kine ode na aerodrom,
NIRVANA gostuje u Berlinu, odmah nastaje opsta pometnja

A kod nas na aerodrom bude 100 ljudi, 70 slucajnih prolaznika i 30 reportera....
A sto se tice koncerta jedva napunimo halu...nije problem popularnost problem je nasa psiha............................

Nazalost, moracu da se slozim....
Ja sam to ukapriala kad sam bila na konceru P!nk....Ipak je ona lik sa MTV-a i ochekuje se da napuni halu(bar je to praksa u nekom normalnom evropskom gradu) a kod nas poluprazno....
A zato se shiroke narodne mase bacaju u trans na koncertu nekih Grand zvezda i naravno sve je puno...
Meni je mnogo zao shto je tako....Zao mi je shto se ljudi ne orijentishu na neke druge stvari kao na primer EP u odbojci,kosharci......U chemu je nash problem?!?!

Nemojte da mislite da je tako samo ovde. Kada je 2002. u Indijanapolisu bilo SP u kosarci (a nasi bili prvaci sveta:-) ), ne samo da Amerikanci nisu znali da se kod njih odrzava prvenstvo, nego cak ni sami stanovnici Indijanapolisa. Znaci da su oni bili totalno nezainteresovani za takvo jedno desavanje.

Mislim da ce kod nas mnogo vece interesovanje vladati za kosarku nego za odbojku, sto je doduse nepravedno, jer i odbojkasi zasluzuju podjednak tretman. Eto npr. za kosarku su skoro svi kompleti karata rasprodati, bez obzira na cenu, jedino je nesto karata ostalo u Podgorici.

Dakle, budimo uz nase bar ispred TV-a, u petak u 20.30 igramo protiv Spanaca.
;-)

*xyz*:
Nemojte da mislite da je tako samo ovde. Kada je 2002. u Indijanapolisu bilo SP u kosarci (a nasi bili prvaci sveta:-) ), ne samo da Amerikanci nisu znali da se kod njih odrzava prvenstvo, nego cak ni sami stanovnici Indijanapolisa. Znaci da su oni bili totalno nezainteresovani za takvo jedno desavanje.

Mislim da ce kod nas mnogo vece interesovanje vladati za kosarku nego za odbojku, sto je doduse nepravedno, jer i odbojkasi zasluzuju podjednak tretman. Eto npr. za kosarku su skoro svi kompleti karata rasprodati, bez obzira na cenu, jedino je nesto karata ostalo u Podgorici.

Dakle, budimo uz nase bar ispred TV-a, u petak u 20.30 igramo protiv Spanaca.
;-)

Pa evo ti istinite pricice iz zivota- Bili neki ucenci u Americi na nekom seminaru, sta ja znam. I pozvali ih lokalni klinci, mali Ameri na basket. Uzeli nasi da ih prozivaju kako smo mi bili prvi na svjetskom, a oni sesti. Oni klinci ih gledaju kao da su sa marsa pali! Pojma nemaju o cemu se radi.

Samo, molim te nemoj u tom kontekstu da nas poredis sa SAD. Oni su ekonomski ludilo jaki i dao nam Bog da budemo petnaesti dio onoga sto su oni, a necemo. Ali su toliko glupi, neobrazovani, nezainteresovani i dezinformisani o svemu. Ja sam djevojci iz Amerike rakla da su starosjedioci Amerike Indijanci koje su bijelci pobili, ona me je gledala sa onom facom "ma daj ne zaebavaj!"

A da smo mi bolji nismo, samo smo makar drugaciji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back