EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Од енглеза никад неће бити јаке репрезентације.....каква су то брдска говеда ја не могу да верујем....трунку креације немају..... Једино финале и једини трофеј у историји су остварили крађом..... Овде године можда опет имају неку већу шансу за финале јер им се потрефило (случајно наравно) да потенцијано играју на Вемблију скоро цело првенство и да им баш шкоти западну у групи и то да не играју у Шкотској него кући.....одвратни су ми све им јбм

Италија, Француска и Немачка по мени главни фаворити што због приказаног што због жреба. Холанђани могу да изненаде, а белгијанци ће да падну као и увек против неке јаче екипе...они финале неће да виде никад по мени, некако баш немају тај промил одлучности више који им треба иако имају топ квалитет.. Португалци климави, шпанци непрепознатљиви

Poslednja izmena:
Pa da i ja mislim da su oni svoj vrhunac doziveli u Rusiji i da nakon toga je bio ocekivan pad , takodje fali tu nekolicina igraca iz Rusija kao recimo Rakitic i Mandzukic u napadu koji su uz Modrica i Perisica bili motor ekipe u Rusiji, bez njih nema te ostrine u napadu i realizacije, takodje fale recimo Subasic, Corluka, Strinic, Kramaric , itd , sad mozda ti igraci nisu nezamenjivi kao ova dvojica ali opet pitanje je koliko su bitni i za atmosferu i za hemiju u ekipu, mozda su bili bitni u nekom smislu sto mi ne mozemo da primetimo na terenu.
Imaju tu i tamo talentovanih klinaca kao recimo sto je ovaj Orsic koji je eksplodirao u Dinamu prosle sezone, Vlasic iz CSKA Moskve, mali Gvardiol isto iz Dinama, Pasalic iz Atlante, Bruno Petkovic ali ocigledno nije bas tako jednostavno da se uigra ekipa, da seuklope neki novi igraci, da se stvori hemija, timski duh, itd.

Sto se tice Dalica realno on je napravio cudo, doveo ekipu do finala Svetskog prvenstva ej , sto je bilo u domenu naucne-fantastike, ali verovatno je malo doslo do obostranog zasicenja i mozda bi im dobro dosle neke promene i osvezenje na klupi.
Dalic po meni nikakvo cudo nije napravaio ako imas u vezi igraca koji vodi igru Real Madrida i igraca koji svaku igru za Barsu...o cemu pricamo??? Pa nije on doveo Slovacku do finala? Mozda je on neke dobre poteze pravio tada nepratim hrvate ...Ali jednostavno likovi su imali sjajnu generaciju i sve se poklopilo...naravno nije realno da imaju sutra takve rezultate sto zbog kvaliteta sto zbog javasluka u savezu...sve je to isto ko kod nas...meni ono sto je ocigledno je da ovqj Dalic nije odradio dobru smenu i ekipa mu? nista neigra ocaj...

Hrvatska je svoj zenit imala 2018, uzeli su srebro i nadmasili uspeh iz 98 koji niko sa ovih prostora nece ponoviti, a kamoli finale. To ostaje upisano zauvek, ali razumjivo da posle toga zelis da ostanes u vrhu i da ostvarujes uspehe.

Dalic po meni nikakvo cudo nije napravaio ako imas u vezi igraca koji vodi igru Real Madrida i igraca koji svaku igru za Barsu...o cemu pricamo??? Pa nije on doveo Slovacku do finala? Mozda je on neke dobre poteze pravio tada nepratim hrvate ...Ali jednostavno likovi su imali sjajnu generaciju i sve se poklopilo...naravno nije realno da imaju sutra takve rezultate sto zbog kvaliteta sto zbog javasluka u savezu...sve je to isto ko kod nas...meni ono sto je ocigledno je da ovqj Dalic nije odradio dobru smenu i ekipa mu? nista neigra ocaj...
Sto zbog zreba koji se vise nikad ponoviti nece i utakmice sa penalima prolaz...

To bilo pre 30 godina pod drugim imenom drzave i osvojila Tojota internacionalni kup.
PRVAK EVROPE, SVETA

RED STAR BELGRADE

i danas ima isto ime, drzava je nebitna

TO SE NE MORA ZAPISIVATI OSTAJE UPAMCENO KAO I RECIMO PRE TOGA STEAUA BUKUREST

a ti zapisuj svoje prolaske na penale u osmini crtvrtfinalu...

TO SE PAMTITI NECE NIGDE U SVETU I EVROPI A GDE GOD DA PITAS, ZVEZDA JE PRVAK, jer se to i te kako pamti

o kosarci da ne pricamo, tu kako ste pobegli iz atione ne mozete ni da pridjete bar trecem mestu...

Али Мађари бар са нација, нису мешавина као ови "Французи".

Шта се тиче Португал -Немачка ја ћу навијати за Португалаца иако са цигани,али овије бивши Немци са мени огавни.

Али Мађари бар са нација, нису мешавина као ови "Французи".

Шта се тиче Португал -Немачка ја ћу навијати за Португалаца иако са цигани,али овије бивши Немци са мени огавни.
Ni za jedbe bi druge... Ronaldo mi je posto odvratan, a repka im je bunkeraska kada igraju protiv jakih silje kur. ac na slabijima... Neka ih dobiju proklete svabe, pa ce morati sa francuzima na nevidjeni bunker da iscupaju bod i prodju ko treci... Jer ako se otvore francuzima popice tri komada...

sumnjiv gol cigana iz portugala...

nemci stisli imali prilike i onda dozvole kontru... ocito je da ce portugalci i dalje da idu svoj stil bunkr uz kontre... sad ostaje da gledamo prljavu igru portugalaca, odugovlacenje, bunker, i kontre...

nemci moraju da krenu na sve ili nista pogotovo drugo poluvreme...

glupo je ovo prvenstvo, previse reprezentacija... uvedena osmina finala pa moze da ispadne da tri iz jedne grupe idu dalje, kao u ovoj recimo i to tri jake reprezentacije...

mozda i jeste tako bolje u jednu ruku nego da neko od njih ispadne a da gledamo dalje neku finsku poljsku slovacku ukrajinu...

ovako , nadam se bar remiju nemaca a potom pobedi protiv madjara da ce ko treci da prodju, onda bi sve tri reprezentacije mogle doci do cetrtfinala... a ne da opet imamo slucajeve poput velsa, islanda hrvatske...

Back