Од енглеза никад неће бити јаке репрезентације.....каква су то брдска говеда ја не могу да верујем....трунку креације немају..... Једино финале и једини трофеј у историји су остварили крађом..... Овде године можда опет имају неку већу шансу за финале јер им се потрефило (случајно наравно) да потенцијано играју на Вемблију скоро цело првенство и да им баш шкоти западну у групи и то да не играју у Шкотској него кући.....одвратни су ми све им јбм
Италија, Француска и Немачка по мени главни фаворити што због приказаног што због жреба. Холанђани могу да изненаде, а белгијанци ће да падну као и увек против неке јаче екипе...они финале неће да виде никад по мени, некако баш немају тај промил одлучности више који им треба иако имају топ квалитет.. Португалци климави, шпанци непрепознатљиви
Италија, Француска и Немачка по мени главни фаворити што због приказаног што због жреба. Холанђани могу да изненаде, а белгијанци ће да падну као и увек против неке јаче екипе...они финале неће да виде никад по мени, некако баш немају тај промил одлучности више који им треба иако имају топ квалитет.. Португалци климави, шпанци непрепознатљиви
Poslednja izmena: