Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.423
Pa jasno .. Zato sada Litvanaca ima par miliona , a u srednjem veku su imali najvecu drzavu u centralnoj Evropi ... 

Ja se samo pitam kad ce Srbija da osudi masovne zlocone Crvene armije i divljih azijata za masovna silovanja, pljacku i ubistva Srba i Srpkinja, koja je vrsila banda crvenih boljsevika po Srbiji!!!
Nacisti nisu pretreseni do tančina.Ревизија свих догађаја и учесника у том периоду. Да се истера на чистину ко је ту био са ким у комбинацији,ко је радио злочине, ко је друге гурао у рат и за чије интересе, све. Од А до Ш. Доста је било продавања магле.
Нацисти су претресени до танчина. Ајде мало да видимо и остале. Да ли се слажеш?
Šta li se to desilo ... bili su sasvim pristojni podanici koliko ja znam ... ili možda griješim, možda su i u ono doba bili nakot?Накоту се гледа педигре, што значи да су ове џукеле у директној крвној вези. Тако да
Šta li se to desilo ... bili su sasvim pristojni podanici koliko ja znam ... ili možda griješim, možda su i u ono doba bili nakot?
A jesu li tu funkciju i za vrijeme imperije imali?С.Р.Н - ''Не тражи џелата, нађи Летонца''
A jesu li tu funkciju i za vrijeme imperije imali?
Nacisti nisu pretreseni do tančina.
Dokaz za to je prisustvo solidnog broja homo svastikusa i na ovom forumu.
Šta npr. znači revizija svih učesnika?
A inače ono drugo što si nabrojao to ne može revidirati ono što sam ja pomenuo "razlozi, uloge, doprinos i rezultati" .., to može samo da dovede do novih saznanja, koji suštinu ne mjenjaju.
I to je takođe modalitet one revizije na koju sam ja mislio
Pojava tih novih mnogobrojnih genocida jednostavno briše jedinstvenost holokausta - on ni po čemu više nije jedinstven, on je samo jedna od epizoda tog opšteg povratka u varvarvarstvo, kada su svi ubijali sve.
I to je taj revizionizam na koji sam Pjotr Mihajloviču ja mislio.
... Možda ti nije jasno (i meni nije bilo odmah jasno) pa ću da ponovim - elem Litva, država koja ima najviši procenat ubijenih Jevreja u WWII i to zahvaljujući svesrdnoj pomoći domaćih dobrovoljaca, optužuje jednog od 5-6% preživjelih litvanskih Jevreja da je u toku WWII izvršio genocid nad Litvancima!
E to ti je ta revizija na mikro nivou ... e pa poserem se ja na tu reviziju!...
Па нико није ни рекао да су били како кажеш питоми, културни, а јесу били можда само одани. Веома слично Кавказцима. Шта ми причамо кад је и обичан народ у тим временима подивљао кад му се нудили пуне шаке свега, а смирио се па и уплашио кад добио лакат и то у зубе право.Znači odjednom su podivljali?
A do tada su bili oličenje kulturnih, pitomih i odanih podanika.
Interesantno!
Revizija nacista?
Cekaj , sto Rusi nisu sedeli kod kuce nego su zajedno sa Hitlerom PRVI napali i okupirali Litvaniju i druge dve balticke drzave 39. ?To ce da vazi kada vam vratimo za svu onu zaklanu decu i pobijene , silovane i poklane zene.
Znas , to sto kazes , prva je teza svakog zlocinca .
Mngo nam dugujete , da bi tako serendali .
Sro nisu kod kuce sedeli , nego nagrnuli u Rusiju da pale sve od reda .
Dakle , kad im jednog dana , za jedno40 godina rusi poubijaju jedno 50 posto populacije , nek onda oni Litvanci sednu lepo i kazu , da osveta nije legitimna .
равизија комунистичка верзије историје..........као код оног твог хелера за кога тврдиш да је аустријски оџачар, пилот, и који се погавши из словенија слика са комунистима у околини чачка у пешадијској униформи са све наци ознакама (пилот - официр а овај се слика као обичној војничкој пешадијској униформи) а потом гине...и то све 1941.
Баш такве верзије историје
Litvanci koji su ubijali Ruse su žrtve?
Onda su i ustaše pobijene u Sloveniji - žrtve?
A sto su Rusi zajedno sa svojim saveznikom Hitlerom ,prvi ubijali Litvance i okupirali Litvaniju i druge 2 balticke zemlje i pola Poljske ?![]()
Pa i ja nisam pristalica teorije da su nacisti i Staljin bili isto zlo u tom trenutku i nesumnjivo je da je sire Hitler bio opasniji i stetniji jer je imao pik na druge zemlje ... ali su komicne teorije ovdasnjih veseljaka da kada Sovjeti krenu PRVI da zajedno sa Hitlerom okupiraju i ubijaju Estonce , Poljake i ostale onda je to bas super , ili u drugom slucaju se ustvari nije ni desilo ... a kada ovi drugi sa tim istim Nemcima posle ubijaju Sovjete to je zlocin neslucenih razmera ...Немој тако, то се не рачуна. То је револуција праведника. Ко је рекао да су комунисти сарађивали са нацистима?
Сад си појединима опалио шизофренију.![]()
A sto su Rusi zajedno sa svojim saveznikom Hitlerom ,prvi ubijali Litvance i okupirali Litvaniju i druge 2 balticke zemlje i pola Poljske ?![]()
Немој тако, то се не рачуна. То је револуција праведника. Ко је рекао да су комунисти сарађивали са нацистима?
Сад си појединима опалио шизофренију.![]()
Znaci sutra da ti dodje u Srbiju neki Mula Jusuf ili nazovimo ga Erdogan Efendija i ponovo zavede vakufe,timare,sandzake i zulum po Srbiji i ostatku balkanskih banana drzava ,to bi bilo bas OK jer je sve ovo ispod Dunava i Save ionako bilo deo Otomanskog carstva , samo dosli ljudi po svoje kako kazes .ма те прибалтичке вукохебине су пре ионако биле део руског царства, само су дошли по своје, чуј глупости, они ово оно џа бу...
мада, да сам на њиховом (руском) месту не бих више ишао тамо, нешто је у том региону озбиљно болесно и сјебано,
и један од спиритус мувмента нацизма је био неки розенберг из прибалтика. труло је тамо нешто одавно
Znaci sutra da ti dodje u Srbiju neki Mula Jusuf ili nazovimo ga Erdogan Efendija i ponovo zavede vakufe,timare,sandzake i zulum po Srbiji i ostatku balkanskih banana drzava ,to bi bilo bas OK jer je sve ovo ispod Dunava i Save ionako bilo deo Otomanskog carstva , samo dosli ljudi po svoje kako kazes .![]()
Znaci sutra da ti dodje u Srbiju neki Mula Jusuf ili nazovimo ga Erdogan Efendija i ponovo zavede vakufe,timare,sandzake i zulum po Srbiji i ostatku balkanskih banana drzava ,to bi bilo bas OK jer je sve ovo ispod Dunava i Save ionako bilo deo Otomanskog carstva , samo dosli ljudi po svoje kako kazes .![]()