Европски парламент тражи обустављање изградње гасовода Северни ток 2

(...)
I dozvoli mogucnost da imam vise informacija od tebe, nisam upucena na informacije iz Kurira ili Politike.
Ти си поставила текст из Kurira, а ја сам поставио из наше најстарије дневне новине.

- - - - - - - - - -

А за оне који не знају, Европска комисија је нешто попут владе Европске уније. И мишљење Европске комисије је било саветодовно и базирало се на анализи о енергетским потребама ЕУ и исплативости Северног тока 2, јер би добрим делом и ЕУ учестовала у изградњи. А Европски парлемент је највише законодавно тело у ЕУ, и једино непосредно бирано тело у ЕУ. Као такав, Европски парламент је усвојио извештај који је де факто политичка одлука, и у коме стоји да Русија не може бити стратешки партнер ЕУ и наводе се разлози као што је отимање Крима Украјини, и сл.

Razbijanje je bilo pogubno za Srbe , Bosnjake i Makedonce , ostali su imali zaokruzen status .
......................................................................................................................................................
A za ostalo , komsa , svetska politika na koju ne moze da se utice bez narodne sloge .

Razbijanje je bilo pogubno za Srbe , Bosnjake i Makedonce , ostali su imali zaokruzen status .
......................................................................................................................................................
A za ostalo , komsa , svetska politika na koju ne moze da se utice bez narodne sloge .
Кагебеовци би ми били одвратни и да нису разбијали Југославију. Русе као народ немам разлога нити да волим нити да их мрзим. А у Русији, тачније у Москви, био сам само једном туристички и мени је Москва као град изузетно ружна и непријатна.

Još ni splasno prošli otok, ode novi potok!

- - - - - - - - - -

Кагебеовци би ми били одвратни и да нису разбијали Југославију. Русе као народ немам разлога нити да волим нити да их мрзим. А у Русији, тачније у Москви, био сам само једном туристички и мени је Москва као град изузетно ружна и непријатна.

Da, ogavno je u najboljem slučaju.

ČEPURIN SVE OTKRIO Rusi otkrili kada kreće isporuka ruskog gasa Srbiji preko "Turskog toka"

AUTOR: /D.S.

Dobre vesti
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko „Turskog toka“ početi 2020. godine.

Prema njegovim rečima, od 2020. godine će biti prekinuta isporuka gasa Transbalkanskim koridorom preko Ukrajine.
„Srbija će neprekidno dobijati ne samo gas po povoljnoj ceni, kao i sada, već i znatne prihode od tranzita“, napisao je Čepurin na Tviteru.

Александр Чепурин‏ @AVChepurin

Од 2020. године ће се прекинути испоруке гаса Трансбалканским коридором преко Украјине. Истовремено ће прорадити оба крака “Турског тока”. Србија ће непрекидно добијати не само гас по повољној цени, као и сада, већ и знатне приходе од транзита.

10:28 AM - 14 Mar 2019

А у Русији, тачније у Москви, био сам само једном туристички и мени је Москва као град изузетно ружна и непријатна.
Bio jednom u Stambol gradu ( Carigradu) , kazu da je nekad pre hiljadu godina bio najlepsi na svetu a sad ruzan i neprijatan.

Bio jednom u Stambol gradu ( Carigradu) , kazu da je nekad pre hiljadu godina bio najlepsi na svetu a sad ruzan i neprijatan.

Пусти те приче. У раном средњем веку Истамбул пардон Константинопољ је могао да буде само још одвратнији. Тада чак ни "европскoг дела" ни Пјер Лоти кафеа није било.

- - - - - - - - - -

Мало је у свету лепих градова.

Back