Европски парламент тражи обустављање изградње гасовода Северни ток 2

U nemackim medijima uopste nema ove vesti, frka je bila pre 4 nedelje, svi su samo o tome pisali, govorili, ali je
zavrseno. Sada su tema Kinezi i G5.
Па нема као што нема ни на Спутњику јер су и швабови и руси тренутно на апаратима.

- - - - - - - - - -

Сада смишљају саопштења..

ПС Грешим душу, стари добри ТАСС јавио ~

http://tass.com/economy/1048310

European Parliament calls to stop Nord Stream 2
Business & Economy
March 12, 16:03 UTC+3
The members of the European Parliament also came to a conclusion that Russia can no longer be considered "a strategic partner"

Ja ti kazem da je prca zavrsena 13.2 tekuce godine.

AMERIKA IZGUBILA GASNI RAT PROTIV RUSIJE: I Mađari odbili zahtev da odustanu od ruskog gasovoda (VIDEO)
Planeta 13.02.2019. 11:42h

https://www.kurir.rs/planeta/320515...i-zahtev-da-odustanu-od-ruskog-gasovoda-video

Jeste !

Eo , oma će se povući iz Nemačkih baza, iz Evrope i više neće špijunirati Frnakfurtere !

- - - - - - - - - -

ЕУ парламент је лук и вода, важно је шта ће рећи *******и и швабофили са Крсте!

Zabole me kerec , nek se Ameri pofrkaju sa Nemcima.

Da i mi nešto geopolitički profitiramo u poslednje 3 decenije

Ма то је већ договорено гас пролази само му се диже цијена.
ЕУ је Њемачка-Француска, остала гологузија се не пита ниЧ.
Богами пита се. Нарочито Пољска, које ем што више није гологузија, напротив, ем што има врло негативна историјска искуства са руско-швабским комбинацијама.

To je од пре месец дана. Фуј бајато.
Ja sve vreme pkusavam da ti kazem da je ta stvar zavrsena 13.2 i to definitivno zavrsena, a ti sad kazes da je bajato:zcepanje:
Pa i ja sam ti odmah posle tvog prvog teksta da je ta vest nevazna jer je glavna vest od 13.2.
I dozvoli mogucnost da imam vise informacija od tebe, nisam upucena na informacije iz Kurira ili Politike.

- - - - - - - - - -

Богами пита се. Нарочито Пољска, које ем што више није гологузија, напротив, ем што има врло негативна историјска искуства са руско-швабским комбинацијама.
I tri balticke zemje su bile jako protiv ovog gasovoda, valjda i one imaju negativna iskustva sa nacistima:D
Ne radi se kod Poljske i ove tri balticke zemlje o iskustvima nego je tu samo inat da se naudi Rusima, a ove tri zemlje i dan danas
zive od Rusije. Sada peru pare ruskim lopinama i mafijasama.

EU je tacno pre 4 nedelje dala zeleno svetlo za ovaj gasovod, koji ce i biti zavren ove godine.
Ove Rzolucije EU Skupstine validne se kao i Rezolucije UNO.
Inace je bilo povuci, potegni, i Francuska se bila uzjogunila, ali je na kraju izglasan neki modus za Severni tok.
Druga se bitka sada bije, ali ce to verovatno doci na red u srpskim medijima iduce godine.
Naime, Nemacka je sklopila ugovor sa Huawei kompanijom za izgradnju G5, pre neki dan su Ameri izjavili
da je to opasno ( spijunaza), da nece saradjivati sa Nemackom ( spijunski), ali je juce kancelarka rekla
da Nemacka sama vodi racuna o svojoj sigurnosti.

Веома разочаравајућ извештај из ЕУ и Немачке за комшу.

EU je tacno pre 4 nedelje dala zeleno svetlo za ovaj gasovod, koji ce i biti zavren ove godine.
Ove Rzolucije EU Skupstine validne se kao i Rezolucije UNO.
Inace je bilo povuci, potegni, i Francuska se bila uzjogunila, ali je na kraju izglasan neki modus za Severni tok.
Druga se bitka sada bije, ali ce to verovatno doci na red u srpskim medijima iduce godine.
Naime, Nemacka je sklopila ugovor sa Huawei kompanijom za izgradnju G5, pre neki dan su Ameri izjavili
da je to opasno ( spijunaza), da nece saradjivati sa Nemackom ( spijunski)
, ali je juce kancelarka rekla
da Nemacka sama vodi racuna o svojoj sigurnosti.

а била пре неку годину афера , о томе како су амери шпијунирали европске корпорације и информације прослеђивали америчким ....све у оквиру нато-а :)

Zakljucio sam da ovaj nas forumas bas ne voli Rusiju , ne znam sta mu je licno zgresila.

Ja sam zakljucila da ovde ima neuporedivo vise forumasa koji Rusiju ( konkretno Putina) obozavaju
do imbecilnosti. Pola tema na Politici je nekakvo rusko oruzje, razni snimci, filmovi, opisi u detalje,
sve nesto smrtonosno, NATO umre od straha cim udje na Krstu.

Nmacka je kupovala gas iz Rusije mnogo pre Putina, a kupovace ga i dalje.

Ja sam zakljucila da ovde ima neuporedivo vise forumasa koji Rusiju ( konkretno Putina) obozavaju
do imbecilnosti. Pola tema na Politici je nekakvo rusko oruzje, razni snimci, filmovi, opisi u detalje,

Da . ali primetio sam da se teme otvaraju sarkastichno , a ne kao vest o kojj forumasi razmenjuju stavove.
Postoji razlog sarkazma , neki unutrasnji poriv ili je placen.

Ма, договориће се банда...

Nemacka banda ce zabraniti turski tok a zbog svojih potreba dozvoliti severni.

- - - - - - - - - -

Vec smo trebali imati gas da fasisti nisu zabranili Bugarima da postave cevi.

- - - - - - - - - -

Rokaj to Putine pa da delimo Evropu, yebes gas, bice svega. Da Evropljani budu robovi i rade na plantazama Kosova, da beru jabuke kako bi se prehranili.

https://www.energetskiportal.rs/ugrozava-li-severni-tok-2-trziste-eu/

Ugrožava li Severni tok 2 tržište EU?

Severni-tok-340x227.jpg

13.03. 2019 Vesti | Goriva | Gas

Izgradnju gasovoda Severni tok 2 treba obustaviti jer jača zavisnost Evropske unije od Rusije i nije u skladu sa energetskom politikom EU, piše u najnovijem izveštaju o Rusiji koji je juče usvojio Evropski parlament.

„Severni tok 2 osnažuje zavisnost EU od ruskog snabdevanja gasom, ugrožava unutrašnje tržište EU, i nije u skladu s energetskom politikom ni sa strateškim interesima EU-a, zbog čega ga treba zaustaviti“, piše u izveštaju letonske poslanice Sandre Kalniete (EPP), koji je usvojen s 402 glasa „za“, 163 „protiv“ i 89 uzdržanih, prenosi Hina.

U izveštaju se navodi i da Rusija koristi energetsku politiku kao političko sredstvo „za sprovođenje, održavanje i povećanje političkog uticaja i pritiska na područje za koje smatra da je pod njenim uticajem“.

Navedeno je i da ukidanje sankcija Rusiji nije moguće sve dok Rusija u potpunosti ne sprovede sporazume iz Minska i „ne obnovi teritorijalnu celovitost Ukrajine“, kao i da EU mora da bude spreman na uvođenje dodatnih sankcija Rusiji.

U izveštaju se izražava zabrinutost jer Rusija „destabilizuje zemlje kandidatkinje“ za pristup EU, a pominje se i veze stranaka ekstremne desnice i ruske vlade, što, kako piše, predstavlja „pretnju temeljnim vrednostima EU“ i osuđuje ruska podrška autoritarnim režimima u Severnoj Koreji, Iranu, Venecueli, Siriji, Kubi, Nikaragvi itd.

Projekat Severni tok 2 predviđa izgradnju gasovoda s ukupnim kapacitetom od 55 milijardi prostornih metara gasa godišnje, od obale Rusije preko Baltičkog mora do Nemačke, a nosilac projekta je ruska državna naftna kompanija Gasprom.

Izgradnja Severnog toka 2, na čemu insistira Nemačka, izazvala je negodovanje većine članica EU, a pogotovo baltičkih zemalja i zemalja Višegradske grupe, ali Evropska komisija je početkom godine odobrila projekt nakon što je Francuska u zadnji čas stala na stranu Berlina.

SAD je oštro kritikovao izgradnju gasovoda, a državni sekretar Majk Pompeo je rekao da će SAD učiniti sve što je u njihovoj moći da zaustave projekt izgradnje.

Milisav Pajević

Rajka, to je kompleksnija tema. To su pravi botovi, biće toga sve više i više ako AV krene prema Evropi. Scenario 1:1 kao u MKD i CG što je bio. Primijetila si možda i da nema više bitcoin hype i propade dolar urlika, a otkako je u Brazilu na vlasti američki čovjek ni BRICS se mnogo ne spominje.

(...)

Наравно, али преко Украјине и Пољске и преко постојећег гасовода "Северни ток" који је пуним капацитетом почео да ради тек у 2018. http://www.geoenergetics.rs/struktura-severnog-toka-2-gasni-snovi-evropske-komisije/

Северног тока 2 неће бити.

- - - - - - - - - -

Rajka, to je kompleksnija tema. To su pravi botovi, biće toga sve više i više ako AV krene prema Evropi. Scenario 1:1 kao u MKD i CG što je bio. Primijetila si možda i da nema više bitcoin hype i propade dolar urlika, a otkako je u Brazilu na vlasti američki čovjek ni BRICS se mnogo ne spominje.

ПУТИН ЋЕ СЕ ОСВЕТИТИ КАД ТАД!

:hahaha::rotf:

Pitanje je da li ce tako evropski parlament glasati nakon izbora u maju. Populisti i putinoljubi su ojacali u EU.

Ćete svi da ostanete začuđeni. Glavna ruska baba je skinuta, ovi ostali miševi će da se razbježe. Eto ti Štrahe, ušutio se, i naravno glasali za prijem Kosova u Interpol...

Pitanje je da li ce tako evropski parlament glasati nakon izbora u maju. Populisti i putinoljubi su ojacali u EU.

Неће се ништа променити што се тиче Северног тока 2.

Иначе Пољска (+ три балтичке земље) је данас кључан геостратешки савезник Вашингтона и Лондона на европском континенту, а она не може бити више десно него што је сада.

Zakljucio sam da ovaj nas forumas bas ne voli Rusiju , ne znam sta mu je licno zgresila.

Као разбијаче Југославије (гле чуда, заједно са швабовима из BND-a*), КГБ-овце не могу да их волим баш никако.

*гле чуда, настао од Гестапоа, јер су америма требале информације о СССР-у у Хладном рату па их оставише на радним местима...

Back