Evropski kulturni obrazac: Francuski ministar Miteran placao za seks sa decacima

.... za razliku od Pahomija koji nije plaćao nego seksualno iskorišćavao decu za dž

ali bitno je da poznajete sve evropske pedofile a za domaće pedofile obavezno, bezobrazno i nepravedno žmurite ....

.

a pahomije je to isto radio ali za dz.

Hebote, kako je prvo što vam padne na pamet - novčana nadoknada? :confused: LJudi su roba, pa ako je plaćao, to ga čini donekle boljim - izvršena je pravična kompenzacija? Ova dva posta su mi toliko odvratna... skoro kao Miteran i Pahomije zajedno....

"Prešlo mi je u naviku... Svi ti rituali na `tržištu mladih robova` me nenormalno uzbuđuju. Većina bi verovatno s gnušanjem osudila takav čin, ali mene to uzbuđuje i zadovoljava sve moje potrebe", napisao je Miteran u svojoj knjizi.

Iako je izneo šokantne detalje, Miteran, inače sestrić nekadašnjeg francuskog predesednika Fransoa Miterana, nije pretrpeo oštre kritike kada je 2005. objavio svoju autobiografiju.

To je taj evropski kulturni obrazac...

U boldovanoj rečenici je sadržano sve. ''Mladi robovi'' i ''moje potrebe''. Koliko god oni bili mladi i koliko god potrebe bile izopačene. Oni su sredstvo za postizanje njegovog cilja. Ne ljudi, ne deca, nego sredstvo. Alat. Stvar. Nadražaj za receptore u njegovom analnom otvoru ili nešto što mu pravi patike. Kulturni obrazac koji smo davno već usvojili...

da taj mrski zapad,tamo sve pedofili,katolicka crkva puna pedofila,a kod nas nema sanse da je neki svestenik pedofil.preosvesteni pahomije ,osvedoceni pedofil, danas pravi decje festivale,onaj drugi sto je proteran iz hrvatske zbog pedofilije i dalje se mota po fruskogorskim manastirima,prvo treba pocistiti svoje dvoriste pa onda zagledati u tudje

e nek si ti nama rekao da čistimo prvo u svom dvorištu,kako si to samo papagajski naučio.Daj da nas neko nauči i konačno nam pokaže na svom primeru kako se to radi ,kako se to pa čisti sopstveno dvorište,evo npr ovo francusko pedofilslo čudovište .Pa oni su kulturna evropa,da li su to njihove tekovine,

Mora da je onda i Pahomijev obrazac zapravo obrazac SPC, zar ne?

Nisam ni ja ljubitelj zapadnjačkog licemerja i kulture šuplje sa sto strana, al' nemojmo sad mlatiti ko blesavi.

Daklem , jos jednom ,. PAHOMIJJE JE OSLOBODJEN OPTUZBI . Oni koji su organizovali da on bude optuzen , uradili su sta su hteli . Arhiva o stradanju Srba , tada je spaljena .
\

a pahomije je to isto radio ali za dz.

Meni je samo cudno to kako li je Pahomije imao prilike za tako nesto, jer SPC bas i nema tako odresene ruke ni prilike za kontakte sa decom kao njihove katolicke kolege.

A cudno je i to da je Afera Pahomije lansirana bas posto je pukla bruka o rasprostranjenosti pedofilije u katolickoj crkvi.

Ako je i bilo propusta u postupku to i dalje ne znaci da bi presuda bila drugacija da ih nije bilo.
Dakle Pahomije je nevin i tu je kraj svim pricama.

U pravu si.

Možda nije pravo mesto, ali da preporučim film potpuno odgovarajuć ovoj temi: http://www.imdb.com/title/tt0918927/ , sa posebnim akcentom na poslednju rečenicu (izgovara je Meril Strip).

Daklem , jos jednom ,. PAHOMIJJE JE OSLOBODJEN OPTUZBI . Oni koji su organizovali da on bude optuzen , uradili su sta su hteli . Arhiva o stradanju Srba , tada je spaljena.
Šta, kad nekog sudovi ne osude, to znači da nije kriv? Nemojte me farbati, molim vas.
Naravno ni ja ne mogu znati dal' je kriv il' ne, al' ipak ću više da verujem trojici, četvorici mladih popova, uz još nekolicinu, nego jednom zadriglom. Osim toga, Pahomije nije jedinstven slučaj, nažalost.
No, vi imate pravo da u to ne verujete, svakako, a ja nemam krunske dokaze, ali onda makar virtuelno zamislite da jeste kriv, pa mi recite dal' bi bilo OK da se sve generalizuje zbog nekog slučaja.

Meni je samo cudno to kako li je Pahomije imao prilike za tako nesto, jer SPC bas i nema tako odresene ruke ni prilike za kontakte sa decom kao njihove katolicke kolege.

A cudno je i to da je Afera Pahomije lansirana bas posto je pukla bruka o rasprostranjenosti pedofilije u katolickoj crkvi.

Naravno , A i arhiva o zlocinima nad Srbima , koja je bila bas tamo . bas tad je slucajno izgorela ...

Šta, kad nekog sudovi ne osude, to znači da nije kriv? Nemojte me farbati, molim vas.
Naravno ni ja ne mogu znati dal' je kriv il' ne, al' ipak ću više da verujem trojici, četvorici mladih popova, uz još nekolicinu, nego jednom zadriglom. Osim toga, Pahomije nije jedinstven slučaj, nažalost.
No, vi imate pravo da u to ne verujete, svakako, a ja nemam krunske dokaze, ali onda makar virtuelno zamislite da jeste kriv, pa mi recite dal' bi bilo OK da se sve generalizuje zbog nekog slučaja.

Pa ni tebe , nadam se sud nije nikad osudio za ljudozderstvo . Hm.... da li si ti u stvari nevin .. ili mozda ne . Al posto nemas arhivu o zlocinima nad Srbima , bice da si nevin .

Back