evropski biznismen Cume ima laku ruku

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
Ivana Buha negira da ju je muž išamarao
Čume ima laku ruku!
Petak - 11.02.2011

Ivana Buha (30), supruga prvog srpskog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta (47), negira da ju je on nedavno išamarao, tvrdeći da „ima laku ruku“.

- Moj muž ima laku ruku, nema tešku. Zato mi nisu izašle modrice. Maže ruke kremom - rekla je kroz smeh Ivana Buha novinarima emisije „Eksluziv“, koja je emitovana na „Prvoj srpskoj televiziji“.

Ivana, kojoj uskoro treba da izađe album prvenac, izjavila je i da njen suprug nije ljubomoran i da je maksimalno podržava u svemu što radi. Supruga najčuvanijeg Surčinca najavila je i da neće „raditi“ tezge, već da će novac od prodatog albuma dati dečjoj bolnici u Beogradu.
- Mogu samo da pevam svom suprugu ili da nastupam negde ukoliko on to bude želeo. Za pare neću, to me ne zanima - rekla je Buhina supruga.

Ona je ponovila da joj nikako ne prijaju poređenja sa Svetlanom - Cecom Ražnatović i njenim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.
- Sebe ne poredim ni sa kim, niti njega (Čumeta) ne poredim sa njim (Arkanom) - izjavila je Čumetova žena, koja je novinarsku ekipu ugostila u njihovoj porodičnoj kući u Kotobanji u Surčinu, koju čuva kordon policije.
Ona je novinare ugostila u dnevnoj sobi, u kojoj živi i njihov kućni ljubimac, iguana Dino, a koju krase njene i Čumetove slike. Ivana je novinare uvela i u Čumetovu spavaću sobu, u kojoj, kako je rekla, on provodi najviše vremena.
- Po ceo dan igra igrice - rekla je u šali Čumetova supruga, koja je novinarima pokazala njihove slike sa venčanja u „Hajatu“, ali i one sa omota njenog CD-a.
Na „fejsbuku“ je početkom februara otvoren navodni profil Ivane Buhe, na kojem je postavljeno nekoliko njenih i Čumetovih fotografija. Ovaj profil zasad ima 15 obožavalaca, kojima ona, ili neko u njeno ime, odgovara da će se album uskoro naći u prodaji.


I naravno Džej!

Ivana Buha je snimila devet pesama, a među autorima je i Džej. Na albumu se nalazi i pesma “Spomenik ti dižem”, za koju je Ivana navela da je autobiografska.

http://www.alo.rs/vesti/35567/Cume_ima_laku_ruku
 
dirljivo:
cume-v.jpg
 

Back
Top