Маторац
Primećen član
- Poruka
- 1.000
Може ли неко да ми наброји бар три европске вредности, али да су европске, само европске и ничије више?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може ли неко да ми наброји бар три европске вредности, али да су европске, само европске и ничије више?
Какве европске вредности , Европа не постоји, она је илузија и још мало и та илузија ће да се угаси ..тражиш нешто што не постоји
Pravo iz brisela:
The European Union's fundamental values are respect for human dignity and human rights, freedom, democracy, equality and the rule of law.
ovo zvuci sjajno, i tome svakako drzava treba da tezi. ne razumem zasto bi bilo bitno da li su te vrednosti iskljucivo evropske, ili nisu.
пансловенскеPa da, vi komunisti verujete samo u slatke azijske vrednosti.
пансловенске
пансловенске
себичлук,кукавичлук,лажна љубазност уз обавезно оговарање иза леђа
Вредности,западу својствене.
себичлук,кукавичлук,лажна љубазност уз обавезно оговарање иза леђа
Вредности,западу својствене.
pljačka
...само европске и ничије више?
Протестантизам (Лутер), емпиризам (Грци, Британци), економска наука (Адамлија Смитоније).
Све европско, а све Србаљу непознато.
Штета.
али европске вредности не постоје , Европа не постоји као културна столицаTo je super ali komunisti nisu bili samo Sloveni nego i neke azijske grupe naroda. Treba samo pogledati mapu komunizma pa videti gde i kako se širio.
Pravoslavlje, pogotovo Svetosavsko je milion puta humanije i Bogu, ali i coveku ugodnije od protestantizma.
Pravoslavlje, pogotovo Svetosavsko je milion puta humanije i Bogu, ali i coveku ugodnije od protestantizma.