Evropske vrednosti

To nije komunistički egalitarizam oličen u ideji ‚‚od svakoga po mogućnostima , svakome po potrebama ‚‚ .Ako te dve ideje ne znaš da razlikuješ , šta drugo da ti kažem , nisi iz ovg stripa ...

I u Evropi rade dobre veze (poslovne, političke, porodične)....ljudi iz bogatih porodica uvek imaju određenu prednost i bolju dostupnost obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti......

Hajde bolje pričajte neke realne stvari koje oličavaju evropske vrednosti, a to je veći stepen zaštite ljudskih prava, jake institucije, ekonomija, kultura, umetnost, nauka...

Hajde bolje pričajte neke realne stvari koje oličavaju evropske vrednosti, a to je veći stepen zaštite ljudskih prava, jake institucije, ekonomija, kultura, umetnost, nauka...

Ajde daj nam malo izvora da i mi nešto naučimo ;)

jesu li ovo slogani iz neke predizborne kampanje?
daj uozbilji se...u kojoj to zemlji "postoje jednake shanse za sve"?

Ovisi od toga šta ti sa šansom koja ti se pruža želi da postigneš i koliko si dobar u tome . Rad , trud i znanje se daleko manje vrednuju u Srbiji nego klijentelizam i veza ...
Ako je tako kako ti razmišljaš , što je toliko ljudi učenih ljudi , vrhunskih stručnjaka , odličnih zanatskih majstora , ne samo iz Srbije ,ide na Zapad , a ne ostaje u svojim maticama . Gde su onda veće šanse ?!

Da bi dobili "diplomu" od EU, prvo moramo da ispunimo uslove koje su oni propisali. Drugo je pitanje kakve su te vrednosti i ko bi imao koristi a ko bi bio "muzara".
Vi, koji vapite za EU, očekujete "diplomu" pre nego položite ispite.
Folirancija, zezancija, "tajvanska kanasta" :-)

Dno u drzavama u kojima su. Ali Britni Spirs i Ceca su nebo i zemlja, ali i dalje njesra, da. Cecu bi poredio sa kantri muzikom :lol::lol::lol:

Ne znam što je Britni Spirs bolja....

To što se valja drogirana i pijana po ulici, što je oduzimaju starateljstvo nad detetom i ostale stvari kojima puni žutu štampu širom sveta, dok te informacije narodne mase sa guštom čitaju sa obe strane Atlantika:dontunderstand:

Ne znam što je Britni Spirs bolja....

To što se valja drogirana i pijana po ulici, što je oduzimaju starateljstvo nad detetom i ostale stvari kojima puni žutu štampu širom sveta, dok te informacije narodne mase sa guštom čitaju sa obe strane Atlantika:dontunderstand:

Govorim o muzici. Zuta stampa me ne interesuje. Mada znam za koga se Ceca udala i u kojim je krivicnim delima ucestvovala. Ova druga samo sebi naudi. Ali k'o sto rekoh, pricao sam o muzici.

Verovatno jedina drzava u Evropi koja nema strategiju za mlade. A drzava koja ne brine o mladima nema buducnost.. Znaci, za Srbiju u kojoj su mladi ljudi ravnopravni sa ostatkom drustva...

Kako bre nema šta je sa školarinama na univerzitetima . Složićemo se da definitivno ne prate inflaciju ;)
BTW , šalu na stranu problem je daleko širi . Mladost je relativan pojam , neko sebe smatra , kao npr. Đelić je jednom istakao na jednom predavanju , da je on mladić :( Bez nekog konstruktivnog pristupa i strategije rešavanju demografskih problema , u budućnosti o tom problemu nećemo trebati da brinemo .

Back