Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Za ovo "Decko" imas milka Cokoladu od mene!![]()
Pa hvala, ali više volim Mocart kugle.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ovo "Decko" imas milka Cokoladu od mene!![]()
Jeste......ali za vreme chopavog....![]()
Kako sad to?Pa zar nije nas Kralj jeo zlatnim priborom dok su oni blesavi Austrijski Kraljevi jeli prstima!Gde je sad taj zlatni pribor za jelo?Ja opet ponavljam....evropske vrednosti su jake institucije i razvijena privreda i ekonomski sitem....
Institucije su te koje obezbeđuju zaštitu prava i sloboda i građanina i grupe, obračunavanje sa korupcijom, kriminalom itd.....
Socijalna pomoć koju može Austruija da priušti nekim svojim ugroženim građanima, pa i strancima ne može se meriti sa Srbijom, a dugo i neće, jer naša privreda i ekonomija su u rasulu i ne mogu da obezbede te velike izdatke...
A jniko nema čarobni štapić, da se to promen preko noći, jer ono što nosi Austrija kao svoje istorijsko nasleđe i Srbija (naročito neposredno u zadnjih pet-šest decenija) ne može se porediti
Ja opet ponavljam....evropske vrednosti su jake institucije i razvijena privreda i ekonomski sitem....
Institucije su te koje obezbeđuju zaštitu prava i sloboda i građanina i grupe, obračunavanje sa korupcijom, kriminalom itd.....
Socijalna pomoć koju može Austruija da priušti nekim svojim ugroženim građanima, pa i strancima ne može se meriti sa Srbijom, a dugo i neće, jer naša privreda i ekonomija su u rasulu i ne mogu da obezbede te velike izdatke...
A jniko nema čarobni štapić, da se to promen preko noći, jer ono što nosi Austrija kao svoje istorijsko nasleđe i Srbija (naročito neposredno u zadnjih pet-šest decenija) ne može se porediti
Dalje stalno se potencira kako se ovde peru "svapski klozeti"-kako je srbija pocela da prodaje firme strancima uskoro ce i tamo da perete klozete!Samo Care ne za 1500€-3000€ mesecno nego za 300€.E sad ti kao covek(ne kao Srbin) kazi-da li je bolje da "perem klozet" nekom Hansiju za 1500€(na primer) nego nekom Milojku za 300€ ili tom istom Hansiju(koji je kupio "taj klozet" u Srbiji) isto za 300€?
Pa hvala, ali više volim Mocart kugle.![]()
Kako sad to?Pa zar nije nas Kralj jeo zlatnim priborom dok su oni blesavi Austrijski Kraljevi jeli prstima!Gde je sad taj zlatni pribor za jelo?

.......to mi je jedna od omiljenih urbanih legendi....o srbiji zlatom optochenoj
E vidis ta "mala Svapska Austrija" ima trenutno DRUGI standard u EU!A na CELOM SVETU je NUMMER 6!Sta cu onda u SAD kad je Austrija sto se Standarda tice jaca?Pa ti voliš Austriju, i zato tamo živiš....
Ti si po svojim shvatanjima Austrijanaca,ne osećaš ništa što te povezuje sa srpskom državom, kulturom itd...
Ne razmišljam o pranju klozeta...
Meni je ovde porodica, prijatelji, devojka, živim normalno i skromno, i ne bih se toga odricao...za sad mi se ne ide u Švabiju...A i da idem išao bi u Kanadu, Australiju, SAD jer mi se tamo čini izazovnije i bolje mesto za karijeru....
Kako sad to?Pa zar nije nas Kralj jeo zlatnim priborom dok su oni blesavi Austrijski Kraljevi jeli prstima!Gde je sad taj zlatni pribor za jelo?

Samo jedan "mali" primer: Negde početkom sedamdesetih prošlog veka, Austrija je imala skoro slično stanje što se tiče auto puteva kao SFRJ. Tokom sledećih decenija, a pre devedesetih, izgradila je toliko, da je čitava zemlja postala "premrežena" auto-putevima. (U međuvremenu nije se naplaćivala putarina na izgrađenim). Šta je za to isto vreme po tom pitanju uradila SFRJ? Skoro - ništa. Da li stim ima veze to "istorijsko nasleđe" koje pominješ, ili neke druge stvari, možda?jer ono što nosi Austrija kao svoje istorijsko nasleđe i Srbija (naročito neposredno u zadnjih pet-šest decenija) ne može se porediti
Samo jedan "mali" primer: Negde početkom sedamdesetih prošlog veka, Austrija je imala skoro slično stanje što se tiče auto puteva kao SFRJ. Tokom sledećih decenija, a pre devedesetih, izgradila je toliko, da je čitava zemlja postala "premrežena" auto-putevima. (U međuvremenu nije se naplaćivala putarina na izgrađenim). Šta je za to isto vreme po tom pitanju uradila SFRJ? Skoro - ništa. Da li stim ima veze to "istorijsko nasleđe" koje pominješ, ili neke druge stvari, možda?
..."prokleta mogucnost izbora mora da postoji"...

Evo ja cu da ti kazemSamo jedan "mali" primer: Negde početkom sedamdesetih prošlog veka, Austrija je imala skoro slično stanje što se tiče auto puteva kao SFRJ. Tokom sledećih decenija, a pre devedesetih, izgradila je toliko, da je čitava zemlja postala "premrežena" auto-putevima. (U međuvremenu nije se naplaćivala putarina na izgrađenim). Šta je za to isto vreme po tom pitanju uradila SFRJ? Skoro - ništa. Da li stim ima veze to "istorijsko nasleđe" koje pominješ, ili neke druge stvari, možda?
:koliko vidim vecina forumasa je punoletna(nadam se) pa samim tim mislim(opet se nadam) da imaju i vozacku dozvolu,jel" tako?E sad kako glasi odgovor na pitanje STA JE AUTO-PUT?Ne mogu bas da se tacno setim ali odgovor glasi otprilike ovako:
Pa jeli to AUTOPUT(pogledajte odgovor pod brojem jedan).Pa znaci mi sebe sami pravimo budalama-mi a i oni(vlada) znamo sta je Autoput a svi se pravimo blesavi!http://en.wikipedia.org/wiki/Autobahns_of_AustriaSamo jedan "mali" primer: Negde početkom sedamdesetih prošlog veka, Austrija je imala skoro slično stanje što se tiče auto puteva kao SFRJ. Tokom sledećih decenija, a pre devedesetih, izgradila je toliko, da je čitava zemlja postala "premrežena" auto-putevima. (U međuvremenu nije se naplaćivala putarina na izgrađenim). Šta je za to isto vreme po tom pitanju uradila SFRJ? Skoro - ništa. Da li stim ima veze to "istorijsko nasleđe" koje pominješ, ili neke druge stvari, možda?
I meni je ovde porodica,prijatelji,supruga inace majka nase dve zlatne decice,i ja zivim NORMALNO i SKROMNO!Samo sto se ovde zove "normalno i skromno" je za srbiju Luksuz i te kakav!Razumes momcino!Pa ti voliš Austriju, i zato tamo živiš....
Ti si po svojim shvatanjima Austrijanaca,ne osećaš ništa što te povezuje sa srpskom državom, kulturom itd...
Ne razmišljam o pranju klozeta...
Meni je ovde porodica, prijatelji, devojka, živim normalno i skromno, i ne bih se toga odricao...za sad mi se ne ide u Švabiju...A i da idem išao bi u Kanadu, Australiju, SAD jer mi se tamo čini izazovnije i bolje mesto za karijeru....
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%A8%D0%B5%D0%BD%D0%B1%D1%80%D1%83%D0%BD.......to mi je jedna od omiljenih urbanih legendi....o srbiji zlatom optochenoj
![]()
E to je ono sto nama fali....i zbog toga ja hocu u EU
Izgleda da ta deca bolje kapiraju neke stvari od ovih odraslih PatriJota.шта ти мали знаш о европским вредностима
шта вам је учитељица причала![]()
Izgleda da ta deca bolje kapiraju neke stvari od ovih odraslih PatriJota.![]()

Prvo Srbija bez rasizma i sovinizma