Evropa umire i nestaje!

Rekoh da se ne radujem, ali ni ne lijem suze zbog toga. Njemačka uvozi islamske migrante sa drugih kontinenata, Merkelova je otvorila granice za njih 2015. godine i one su i dalje otvorene za tu populaciju. Njemački narod glasa za sve te opcije koje uvoze migrante. Ako Njemcima ne smeta islamizacija Njemačke zašto bih ja ili bilo koji drugo Srbin kukao zbog toga? Osim toga, kad su Srbi stradali u 'Oluji', bombardovanju 1999 itd. nijedan Njemac/zapadnjak nije pustio suzu za nas, a kamoli da tamo budu neki pro-srpski mitinzi kakvih je bilo npr. u Grčkoj.

@FDDD
Slažem se s tobom.. inostranstvo je kao banka.. uvek uzima neku korist od onoga ko se odluči živeti van svoje zemlje..

Tako je prijatelju trebalo bi to ukinuti govorim iz iskustva..
Наравно. Доста квалитетних форумаша је трајно бановано. Бар од кад ја пребивам по овом форуму (мада сам имао паузу од скор две, две и по године), а има томе коџа одавно. :D

Prije zbog ovih sumanutih konstantnih tema o posrnucu usa engleske koreje japana evrope zapada....

Nije normalan sa tim i te budalaštine konstantne treba ukidati
Ако је форум слободан, свако има право, под условом да не крши форумска правила, да отвара коју год тему жели. А коме се тема не свиђа, не мора да учествује у њој.

I dalje manje nego u Njemačkoj.
O leb te ebo!

Pa 10 puta ima vise nemaca i bar 20 puta su veći!

Da ne govorim o plateznoj moci...

Jbt kako možeš to uppredjivati?
Ja i dalje mogu šetati Beogradom, Novim Dadom itd. u sitne sate i neće me zaskočiti migranti. To nije slučaj u Berlinu, Minhenu, Frankfurtu itd, tamo čim se smrkne nije više bezbedno boraviti na ulici zbog migrantskih bandi koje vršljaju naokolo.

O leb te ebo!

Pa 10 puta ima vise nemaca i bar 20 puta su veći!

Da ne govorim o plateznoj moci...

Jbt kako možeš to uppredjivati?
Šta se to mene smatra što ih u Njemačkoj ima više? Nisam Njemac, niti živim u Njemačkoj.
Ti si poredio situacoju sa migrantima u Srbiji i Njemačkoj, kao da je isto. Nije isto bar za sad. U Srbiji migranti prave probleme u Šidu, Subotici i na još par uglavnom pograničnih mjesta. U Njemačkoj prave probleme svuda, tamo u mnogim gradovima postoje 'zabranje' zone koje kontrolišu migranti a u koje čak i policija rjetko zalazi.

Back