Evropa umire i nestaje!

Marks nije moj, niti ce biti, on je vise vas, koji non-stop cmizdrite nad sudbinom africkih i azijskih varvara i o nekom ''zapadnom rasizmu''.

Uostalom, nije ni slucajno sto se Marksova ''misao'' najbolje primila u raznim Balkanima, Rusijama, Jemenima, Kinama, Kambodzama i Afrikama, dok je u Poljskoj, Estoniji, Ceskoj, Madjarskoj uprkos nametanju nisu hteli i smatrali je okupacijom, sto i jeste.
Маркс је био западњак и типичан немачки шовиниста који је,као и ти, веровао у културолошку надмоћ Немаца.

Марксизам се код нас никада није примио него су одређени системи само формом и у паролама користили Маркса иако никакве везе са њиме немају. Троцки је био марксиста, а не Стаљин, фор екзампле.

Marks nije moj, niti ce biti, on je vise vas, koji non-stop cmizdrite nad sudbinom africkih i azijskih varvara i o nekom ''zapadnom rasizmu''.

Uostalom, nije ni slucajno sto se Marksova ''misao'' najbolje primila u raznim Balkanima, Rusijama, Jemenima, Kinama, Kambodzama i Afrikama, dok je u Poljskoj, Estoniji, Ceskoj, Madjarskoj uprkos nametanju nisu hteli i smatrali je okupacijom, sto i jeste.
marks je apoteoza doktrina koje su napisane za debile da se loze i primaju...bas kao i liberalizam.

postoji istorijsko pravilo da ako nesto traje jako dugo, ono sto ce da ga zameni mora trajati najmanje dvaput duze...tako da amigo, cujemo se negde oko 4.000 te :rotf:

najsmesniji su ameri koji govore o iranu kao divljacima a nisu skupili dva veka, dok svi znamo koja je kultura bila persija i koliko dugo.

zato i ponistavaju, citaj unistavaju tudje istorije preko artefakata, jer svoju nemaju.

a da se vlasi ne sete sto kaze poslovica nikad u svoje ruke nece uzeti cekic vec ce platiti neke divljake da to urade umesto njih. to licemerje je ukorenjeno bas u liberalizmu i zato se to nece i ne moze odraziti i vezano je samo za odredjenu politicku kliku.

zato si i pojavio brejvik koji je na utoji te idiote pobio, jer je bio dovoljno glup posto je trebao da ih pusti da se samouniste.

Poslednja izmena:
Sigurno nece nepismeni zaostali kozoljubi koji bi masovno uginuli bez hrane, vode, struje, lekova i narocito milostinje, mahom sa tog istog ''kafirskog zapada''.
pa i kozoljubi su ljudi koji za nekog glasaju

ti rece da je neko fasista a kada te covek cita delujes kao blagoglagoljiva majka tereza koja je zaboravila kad udje u wc dal treba da sedne il digne dasku :hahaha:

liberali imaju ukorenjeni kvrc u glavi misleci da su istorija, dnk neke zajednice, tradicija, kultura iskljucivo vezani samo za trenutni politicki poredak :lol:

izbrises tradicionaliste i sve ce da nestane ko rukom odneseno :rotf:

zato je glupi djika i bio ubijen jer je bio idiot i slusao takve maloumnike sa zapada koji su ga vodali ko budalu i mazali laznim obecanjima.

Poslednja izmena:
Могуће, али он је веровао слично као ти, да су Германи културолошки супериорни у односу на Словене.
da su kulturoloski superiorni ne bi ih njihovi nacionalni idioti stavljali u red ko kegle da hodaju strojevim korakom i slusaju svaku naredbi o supoeriornosti ma koliko se kosila sa razumom.

analogija nemcima su slovenci...ista sorta idiota koji na glavi imaju ono sto se stavlja konjima da gledaju samo gde im se kaze. nacije najpogodnije da usmeris na sta zelis...a to nije dokaz superiornosti vec gluposti.

fasbinder lepo opisivao u svojim filmovima, zato su ga mrzeli. inace svaki danasnji nemac ima ruske krvi, jer su nemice posle osbodjenja berlina.... i tako dalje i tako dalje.

Šta se to mene smatra što ih u Njemačkoj ima više?
jel ti to mene zajebavas ? mislis ja sam ti dule il tihi?
pa niej onda uporedivo nemacko pitnaje migranata i nase s obzirom kolko su puta veci po teritoriji i po broju stanovnika a da ne govorimo o ekonomskoj moci i privlacnosti. ovde ih ima puno.

isam Njemac, niti živim u Njemačkoj.
onda gledajsvoja posla i ovu nasu muku s ovolikim arapima , crncima...

Istorijska cinjenica. Sta ima da se cimam do kojekakvih zabiti da bih se lIcNoUvErIo?
za tebe tako pametnog zabit, za zapadnog vrhunskog mislioca i istoricara, nepresusni izvor istorijske, citaj carske persijske mudrosti.

ali posti si ti garant na izvoru anticke i srednjevekovne mudrosti tog ponedblja, ne sumnjam koliko ima istine u onome sta pises. :rotf:

Te nebuloze nek zadrzi za sebe, uostalom Germani i Sloveni su samo jezicke grupe i nista vise. A Cesima, Poljacima, Slovacima, Slovencima pa i Hrvatima ide sasvim dobro iako su Sloveni
Хрвати су рупа такође. Корупција и тамо цвета. Грешиш ако мислиш да улазак у ЕУ решава све проблеме.

Хрвати су рупа такође. Корупција и тамо цвета. Грешиш ако мислиш да улазак у ЕУ решава све проблеме.
mi cemo uci u eu kad na q nikne nokat...zato sto kad bi usli, arheolgija bi imala tezi zadatak da objasni zasto su nemacki arheolozi, citaj nemacka drzava, svesno radili na dezavuisanju i ponistavanju onoga sta je nadjeno u lepenskom viru...samo jedan primer.

a ima ih na tone.

mi cemo uci u eu kad na q nikne nokat...zato sto kad bi usli, arheolgija bi imala tezi zadatak da objasni zasto su nemacki arheolozi, citaj nemacka drzava, svesno radili na dezavuisanju i ponistavanju onoga sta je nadjeno u lepenskom viru...samo jedan primer.

a ima ih na tone.
Нећемо ући никад,слажем се. Мада и не треба да уђемо, што се мене тиче.

Eto,
Znaci broj ljudi se sam smanji jer nema radjanja.
A ti pricas da ih ubijaju vakcinama za malariju i paralizu dece koje pravi Bili Gejts.

Na forumu bi se ukazala Devica Marija kad bi ti bar jednom kazao istinu i ne bi lagao makar 10 minuta

gotovi ste

1000007065.jpg

Back