Evropa umire i nestaje!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
173.351
Imamo mapu nataliteta za skoro citavu Evropu.

Kao sto vidite nema zemlje koja ima natalitet da ima prostu reprodukciju.

Svi evropski narodi NESTAJU!

Neki brze neki sporije.

Posebno iznenadjenje katastrofalan natalitet kod komsija Albanaca tek 1.21 deteta rodjena po zeni.

Sta mislite gde ce ovo odvesti Evropu i na sta ce Evropa liciti kroz 50, 100, 500 godina?

Autorska tema.

1000006348.png

Neki brze neki sporije.

Posebno iznenadjenje katastrofalan natalitet kod komsija Albanaca tek 1.21 deteta rodjena po zeni.

Sta mislite gde ce ovo odvesti Evropu i na sta ce Evropa liciti kroz 50, 100, 500 godina?

Autorska tema.

Pogledajte prilog 1643723
По овој мапи, једино исламска Француска има већи наталитет од православне Румуније у Европи...

Браћа Румуни треба да су нам за углед, а не пропали Руси пуни муслимана који им чупају просек...

Не знаш да Русија има највећи морталитет у Европи?

Ja imam cetvoro dece.Evo sam u Gracanici dodeliio Njegosev fond majkama sa cetvoro i vise dece po 259 evra.

Ja moji decu vaspitavam da se sto pre cim zavrse srednju, zene i udaju i da po ugledu na mene i njihovu majku svako od njih ima makar cetvoro.

Sa takvim vaspitanjem moji potomci ce vladati SrbijomIvi sto prave jedno ili nijedno nestaju.

Jbt koja mudrost! Znaci ti se razmozis i riknes, ali ces vladati jer si se razmnozio? 🤨
Наравно, кроз потомство човек наставља да живи. Један православни свештеник је мудро рекао да је рађање деце праслика вечности јер човек наставља да живи кроз своју децу. Погледај, како су дивне ове Речи Писма:

Ево нашљедства од Господа: дјеца, пород је дар од њега.
Што су стријеле у руци јакоме, то су синови млади. Благо човјеку који је њима напунио тул свој! Неће се осрамотити кад се стану разговарати с непријатељима на вратима
.

Псалми Давидови, 127, 3-5)

Наравно, кроз потомство човек наставља да живи. Један православни свештеник је мудро рекао да је рађање деце праслика вечности јер човек наставља да живи кроз своју децу. Погледај, како су дивне ове Речи Писма:

Ево нашљедства од Господа: дјеца, пород је дар од њега.
Што су стријеле у руци јакоме, то су синови млади. Благо човјеку који је њима напунио тул свој! Неће се осрамотити кад се стану разговарати с непријатељима на вратима
.

Псалми Давидови, 127, 3-5)
Zao mi je Duki, ali ne verujem u Bibliju.

Ja imam cetvoro dece.Evo sam u Gracanici dodeliio Njegosev fond majkama sa cetvoro i vise dece po 259 evra.

Ja moji decu vaspitavam da se sto pre cim zavrse srednju, zene i udaju i da po ugledu na mene i njihovu majku svako od njih ima makar cetvoro.

Sa takvim vaspitanjem moji potomci ce vladati SrbijomIvi sto prave jedno ili nijedno nestaju.
Твоји потомци ће као и сви комунисти трбухом за крухом...

Пази шта сам ти реко...

Твоји потомци ће као и сви комунисти трбухом за крухом...

Пази шта сам ти реко...

Nece. Moja deca su oravoslavni Hriscani u tom duhu ih vaspitavam. Da su oare nekretnine auta nebitna vec samo sto veca porodica i sto vise dece.

Kazem ti ja imam cetvoro a ako Bog da bice i pet. Deca se u zivotu vaspitavaju prvenstveno licnim primerom. E ja im dajem primer kakvi treba da budu.

1000006325.jpg

Nece. Moja deca su oravoslavni Hriscani u tom duhu ih vaspitavam. Da su oare nekretnine auta nebitna vec samo sto veca porodica i sto vise dece.

Kazem ti ja imam cetvoro a ako Bog da bice i pet. Deca se u zivotu vaspitavaju prvenstveno licnim primerom. E ja im dajem primer kakvi treba da budu.
Ти ниси православни, већ екуменистички Хришћанин...

На прву кризу ће променити плочу, ко и ти партизан што си сада "православац"...

Ти ниси православни, већ екуменистички Хришћанин...

На прву кризу ће променити плочу, ко и ти партизан што си сада "православац"...

Nije istina ja sam protivnik ekumenizma i katolicke jeresi.

Neki brze neki sporije.

Autorska tema.
Autorski odgovor:
Kad smo takvi - ne zaslužujemo bolje...

Back