- Poruka
- 11.838
i ameri za svaki slučaj
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika zvanicno sprema EU za rat sa Rusijom.ЕВРОПА У ПАНИЦИ Драматично упозорење званичника грађанима ЕУ: Правите залихе хранe!!!
Најновији извештај предлаже проактивну спремност ЕУ на ванредне ситуације
Грађанима ЕУ се саветује да праве залихе хране, воде, лекова, батеријских лампи и радио апарата
Становници земаља Европске уније требало би да направе залихе хране и основних потрепштина у случају да дође до рата и руске агресије, или неке друге ванредне ситуације, поручује се у најновијем извештају специјалног саветника председнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен.
Извештај о цивилној и војној припремљености Европе саставио је бивши фински председник Саули Нинисто у својству специјалног саветника, пренео је „Њузвик“.
У извештају се истиче да ЕУ није била припремљена за пандемију ковида 19, као ни за руску агресију против Украјине и да би требало да из фазе реакције пређе у стање проактивне спремности.
Извештај не наводи да је агресија Русије једина могућа претња, али се истиче да је највећа.
„Ми немамо јасан план шта би ЕУ требало да ради у случају оружане агресије против неке њене чланице. Претња коју би представљао рат Русије против европских снага безбедности приморава нас да то питање поставимо у центар наше припремљености за овакву ситуацију, не занемарујући наше припреме за друге велике претње“, истиче се у извештају на 165 страна специјалног саветника Урсуле фон дер Лајен који јој је предат у среду.
У оквиру ове стратегије, ЕУ би требало да домаћинствима саветује да буду припремљена да у случају ванредне ситуације могу да издрже минимум 72 сата са расположивим залихама.
Због тога би становници земаља ЕУ требало да направе залихе основних потрепштина, а чланицама Уније се саветује да својим грађанима дају смернице о прављењу залиха, евакуацији и начинима на који могу да дођу до хитних служби.
У најновијем извештају се истиче да је потребно набавити залихе хране, пијаће воде, лекова, као и батеријске лампе и радио апарате на батерије.
Циљ ових савета је да се грађани ЕУ припреме за ванредне ситуације као што су нове пандемије, екстремне временске непогоде или оружана агресија.
Предложене су и друге мере у том смислу, као што је издвајање најмање 20 одсто укупног буџета ЕУ за повећање безбедности и припремљеност за кризе, али и већа размена обавештајних података између чланица Уније.
https://srbin.info/svet/evropa-u-pa...vanicnika-gradjanima-eu-pravite-zalihe-hrane/
EU se zvanicno sprema za rat sa Rusijom. Gde cete vi provesti rat ? Imate li zalihe ?
Ja imam zalihe vina, rakije i prsute za 3 godine rata Rusije sa NATO paktom. A vi ?
Amerika zvanicno sprema EU za rat sa Rusijom.
A i ti kad stavis naslove....
Rečju, kukavica.ja cu gerilski subverzivno da delujem u NATO pozadini
koje? mi to pojedemo za dve nedelje, i tih 6 paketa vode isto za 2.
portugalija ne sme da padne, od nje je sve i krenulo, bem te kolumbo, vracamo se tvojoj kuciAmerika zvanicno sprema EU za rat sa Rusijom.
pa dok ruje izbiju na atlantik, portugalija je poslednja linija odbrane, reklamira se zivot u njoj, jeftinija od srbije
imam i ja brate domacine!Ja imam zalihe vina, rakije i prsute za 3 godine rata Rusije sa NATO paktom. A vi ?
ne's da delis sa siromasnima, ako udari apokalipsa?imam i ja brate domacine!
a u mogucnosti sam i da odbranim od onih koji nemaju pa ce doci jer znaju da tu ima
ti si bese nedze u kaliforniji?ne's da delis sa siromasnima, ako udari apokalipsa?
ima metoda i za vas zabarikadirane - bakljada!
iz tog liberalnog shithole svi beze, sta cu ja tamo?ti si bese nedze u kaliforniji?
odgovaras opisuiz tog liberalnog shithole svi beze, sta cu ja tamo?
I šta s tim.... svaka zemlja, kao i Srbija, ima ratne zalihe, iako je evidentno da mi recimo baš i nemamo protiv koga da ratujemo.
Ako razvuku biće više od dve nedelje , a ikoje? mi to pojedemo za dve nedelje, i tih 6 paketa vode isto za 2.
nego suska se da ce olovo da bude skuplje od zlata, pusti ti sta ameri drze po podrumima, ono sto drze na tavanima to ce da bude vrednije od hrane
bogatasi se ionako spremaju da vataju maglu. i svu tu hranu, a njihovi podrumi su daleko veci od tog prcvoljka, ne mogu da ponesu sa sobom
Медији сазнали за планове богатих Американаца да побегну из САД после избора
Многи богати грађани сада теже стицању тзв. „златних виза“ које нуде земље попут Португала, Швајцарске, Малте и Кипра, где се боравишне дозволе или држављанство могу добити кроз инвестиције.
pa dok ruje izbiju na atlantik, portugalija je poslednja linija odbrane, reklamira se zivot u njoj, jeftinija od srbije
ma zezao sam se, svaki taj artikal je dolar ili dva, ko ceda jede kikiriki puter i taj sos od paradajza i te makarone svaki dan? nije se taj dobro spremio, trazi drugu sliku, 'de je kafa, dzakovi brasna, secera, gde je zejtin? gde je riba?a eno je 4 konzerve pored spam-a, skroz levo u sredini polica, ali malo je toAko razvuku biće više od dve nedelje , a i
ako krene rat, ne moze ni havaje da mimoidje; ko ce njima tamo da dotura hranu? kakvi crni havaji, mora inostranstvoKoji Portugal, oni najbogatiji spremaju Havaje za drugu kuću.
ako ugase tv-ee, da im se ispira pamet preko radia, a baterijske lampe da gurnu tamo gde sunce ne sija? debilcine!Грађанима ЕУ се саветује да праве залихе хране, воде, лекова, батеријских лампи и радио апарата
Novi zeland i farma ovčica?ma zezao sam se, svaki taj artikal je dolar ili dva, ko ceda jede kikiriki puter i taj sos od paradajza i te makarone svaki dan? nije se taj dobro spremio, trazi drugu sliku, 'de je kafa, dzakovi brasna, secera, gde je zejtin? gde je riba?a eno je 4 konzerve pored spam-a, skroz levo u sredini polica, ali malo je to
ako krene rat, ne moze ni havaje da mimoidje; ko ce njima tamo da dotura hranu? kakvi crni havaji, mora inostranstvo
daleko je, a i odsecen si od svetaNovi zeland i farma ovčica?
upravo to, znaci guglajte PREPPERS, NEMA ZEZANJA VISE, shvaticete kada dodje tramp da: "imperija uzvraca udarac" , "warp speed":и да би требало да из фазе реакције пређе у стање проактивне спремности.