Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 86.889
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како објашњаваш пропаст рубљеSto skacu cene svega na trading economics sta kazu Sorosevci?
Moji izvori sa zidica kazu zato sto FED i ECB stampaju lovu bez pokrica kao da sutra ne postoji da tako pokusaju da amortizuju nezadovoljstvo naroda i ogromnu krizu.
Cene zlata i srebra su porasle 33% za godinu dana tj za toliko su ti oslabili i evro i dolar.
pa jel su u recesiji, ako imaju negativan rast? ako im se smanjuje bdp?
inflacijom?Како објашњаваш пропаст рубље
Како објашњаваш пропаст рубље
pticiji grip, to sam postavio ovde, pa smo pobili silne kokoske, jer je poceo i na ljude da se prenosi, korona je maciji kasalj, sta moze avian da nam uradinego sta je ova kriza sa jajima u USA ?
Vidim sad da su Year to Year poskupela za neverovatnih 182%
https://tradingeconomics.com/commodity/eggs-us
Postadose jajca tezak luksuZ u US![]()
ali istina je na tabeli 12 jaja [dozen] 5 ili 6 dolara, negde kazu 9, ali i cigarete su skupe, pa ne kukamo, samo da nas te kokoske ne zaraze pandemijski, nayebali bi kao nikad, sad ionako cirkulisu cak 4 neka soja, ali avian bi nas prepolovio bukvalno, tako da zato istrebljujemo zarazene kokoske da ne predje na nasto se reaktivirao neki stari grip, pa nam se imunitet apdejtuje, treba vreme, nego ovaj pticiji grip moze da nas satre, ja se pitam sta ceka, zasto nas nije vec prepolovio? on nam je jedina prava opasnost!
Due to the high lethality and virulence of HPAI A(H5N1), its worldwide presence, its increasingly diverse host reservoir, and its significant ongoing mutations, the H5N1 virus is regarded as the world's largest pandemic threat.[16] https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza_A_virus_subtype_H5N1
====================
Louisiana health officials have reported the first human death from H5N1 avian influenza in the United States.
======================
What is the case fatality of H5N1?
From 1 January 2003 to 1 November 2024, a total of 261 cases of human infection with avian influenza A(H5N1) virus have been reported from five countries within the Western Pacific Region (Table 1). Of these cases, 142 were fatal, resulting in a case fatality rate (CFR) of 54%.Dec 13, 2024
Ma kakvi, on je bio za brzo i efikasno preuzimanje Ukrajine.Znam zeleo si da Rusija gori
Изволи
a nju je bas podrzao mask, a njega trampAFD obecava obnovu severnog toka ako pobede!
Poznato je odavno da su AfD fašisti u krevetu s pravoslavnim tronom.a nju je bas podrzao mask, a njega tramp
jaguarka i prozapadna bojna na haparatima, odakle sad rusi da vladaju i amerikom? vojna tajna
prvo cemo da pridobijemo de sistija, a posle ces da ti da beres kozu na siljakPoznato je odavno da su AfD fašisti u krevetu s pravoslavnim tronom.
pa opet ce da pobedi nas kandidat; sta cete sada svuda da ponistavate izbore, i u hrvatskoj? jurice vas narod sa kukama i motikama, lomaca vam ne gineAli EU ima metode da gepekuje sve loše kandidate, seti se svog plača zbog rumunskih izbora 2024
plan je genijalan, mi ameri obozavamo aukcije@bas kao Tramp planira da kupi na aukciji u Svajcarskoj Severni Tok i da onda PREPRODAJE RUSKI GAS EU-RUPI
\
Cijena sitnica razume se?
![]()
moracemo da pohapsimo polovinu demorats, cim tramp stupi na duznost, za sve su oni krivi - libtardsI dalje vrelo u Los Andjelesu
Glaso si za Rusiju, odmah ti izgorela zemlja do temelja.moracemo da pohapsimo polovinu demorats, cim tramp stupi na duznost, za sve su oni krivi
vatra sa neba?
TERRIFYING: ‘Fire Tornado’ Spins Up in LA as Wildfires Continue to Devastate Southern California (VIDEO)
You Can’t Make This Up: Los Angeles County Fire Department Donates Surplus Equipment to Ukraine to Aid First Responders — Alongside Biden’s USAID, Which Funded 16 Ukrainian Fire Departments
to je demorats state lopina koje kradu glasove, uvoze migrante da im robijaju i decu da siluju, sve cemo da ih pohapsimo mi redneksi s'ovu stranu amerike, jer mislimo da nije samo u pitanju negligence, vec kao kod nadstresnice- smisljeni zlocinGlaso si za Rusiju, odmah ti izgorela zemlja do temelja.