EVROPA NAS TERA IZ EVROPE

Mnogo se vi sekirate u vezi tog Kosmeta. Jos malo pa ce i siptarke poceti da nose one bele kapice da pokriju celavu vugla. Osiromaseni uranijum ce uciniti svoje, a poradit ce i na rastu stope mortaliteta medju siptarima. Nije im to trebalo, ali nikako. :(

Kosovo je zauvek izgubljeno sem ako Albanci ne budu hteli da se vrate u okvire Srbije. Kapish?

Ne, reč izgubljeno ne opisuje adekvatno stanje stvari. Kosovo je okupirano, oteto, ali je i dalje naše i biće sve dok ga se ne odreknemo. Isto kao što oteto dete ne postaje dete kidnapera već po svakom pravu i pravdi i dalje pripada svojoj porodici.
ako kidnaper ne želi sam da vrati dete, to ne znači da ne postoje drugi načini da se dete oslobodi.

Ali zašto bismo se sada odrekli Kosova? Toliko policajaca, vojnika civila mučki ubijeno od terorista, 99. cela zemlja bombardovana i nismo ga dali, vekovima pre toga takođe, a sad zbog nekakvog smešnog članstva u evropskoj uniji da obesmislimo sve te žrtve, od lazara, obilića i mnogo pre njih pa naovamo itd itd

a što reče bećković, zemlja na kojoj je grob se ne prodaje, a na kosovu je grob srpskog naroda, ono je naša sveta zemlja i nema cenu...
i svaka čast dss što je pozvao eu da se izjasni, da znamo na čemu smo, i to je bio detalj zbog kog sam prelomio da glasam za dss a ne za ds kao do sada.... ds je suviše mek po ovom pitanju za moj ukus i zato su izgubili moju podršku

Dobrica Cosic u razgovoru sa dopisnikom Der Spiegel iz Beograda Olafom Ilauom se
zalaze da se severni deo Kosova dodeli Srbiji a da pet manastira u Albanskom
delu Kosova dobije autonomiju slicnu manastirima na Atosu (Grcka).
Jos dodaje da je u redu da Albanci imaju svoju Drzavu ali ne na ovakav nacin.
Kompletan tekst:
www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,549978,00.html

Albanci imaju svoju državu: Albaniju. Ostalo je luk i voda. Kosovo je ili naše, ili nije naše. Ne može se biti "malo trudna" - ili jeste, ili nije. U ovakvim stvarima kompromisi vode gubitku. Čemu su uostalom i doveli. A Dobrica je bio mekan i kad je bio predsednik. Nit s..... nit miriše. Ne znam čemu služi taj intervju? Da donosi korist Srbiji, ne donosi. Priča radi priče.

Ulazi pilot u putničku kabinu aviona i obraća se putnicima:

''Poštovani putnici, jedan motor nam je otkazao, a drugi radi sa 30%.
Već smo poizbacivali sav teret, ali to nije dovoljno.
Da bi sretno sleteli na najbliži aerodrom moramo žrtvovati deo putnika.
Nećemo nikoga diskriminirati na osnovi boje kože, nacionalne pripadnosti ili sexualne orijentacije.
Stoga moramo biti pravedni i ići prema abecedi.
Prema izlaznim vratima neka se odmah upute: albanci, arapi, bisexualci, cigani, crnci, zatim slede homosexualci...''

Ulazi pilot u putničku kabinu aviona i obraća se putnicima:

''Poštovani putnici, jedan motor nam je otkazao, a drugi radi sa 30%.
Već smo poizbacivali sav teret, ali to nije dovoljno.
Da bi sretno sleteli na najbliži aerodrom moramo žrtvovati deo putnika.
Nećemo nikoga diskriminirati na osnovi boje kože, nacionalne pripadnosti ili sexualne orijentacije.
Stoga moramo biti pravedni i ići prema abecedi.
Prema izlaznim vratima neka se odmah upute: albanci, arapi, bisexualci, cigani, crnci, zatim slede homosexualci...''

:P:lol::mrgreen:

Back