ЕВРО СКАЧЕ СВАКИ ДАН ЗА 1 ИЛИ 2 ДИНАРА!!!!!!!!

nikolicbudzet.jpg
[/IMG]
 
Poslednja izmena:
Док се не направи нова влада Србије евро ће бити 200 динара што ће изазвати тј довешће грађане Србије у 90 године.

Ocigledna pljacka drzave od strane miljenika vlasti... Ako guverner svaki dan lupeta kako silne milione evra pusta u promet i sve to neko kupi, onda tu nesto smrdi... Kao da svaka porodica dnevno kupuje po 50 evra... Znaci, pare iz drzavnih rezervi se namerno pustaju u promet kako bi se pojedinci bogatili... Mozda ih guverner sam i otkupljujue, s obzirom da moze to sa svojom platom...

Da drzava zeli da zaustavi rast evra ona bi to i uradila... Ovako, vecina gradjana Srbije koja je uletela u kredite vezane za evra ce osetiti na svojoj kozi efekte Tadiceve vlade... Do sada Tadica kao mentora a od sada i Tadica kao direktnog vodje... Vazno da je on ostao u svojoj vili na Dedinju...
 
Ускоро ако евро не буде 99 или макар 100 динара биће око 200 динара што није добро за грађане.


Уколико дођу поново 90 године ми смо онда у највећој финансиској кризи ђе нема повратка.


Једино решење да се евентуално смањи на 104 динара је НОВА ВЛАДА,али пошто већ СРБИЈА нема премијера 2 или 3 неђеље на жалост је могуће да га неће ни бити месец дана што би значило 100% раста динара на 150 или не дај боже рискатних 200 динара.


А да не причамо шта ће бити ако дође до највечег броја динара(250-300) е онда не може ни премијер ни гувернер банке не може да смањи евро ни да спречи највећу кризу Србије.

Уколико премијера не добијемо за неђељу или за 2 неђеље онда долази ГРЧКИ СЦЕНАРИО!!"!!
 
Оно што се не може избећи је финансиска криза и враћање 90 године + новоизабрани предцједник Србије не зна 4 језика који мора сваки предцједник знати и који зна свој посао али Томица не вјерујем да зна како да Србију поведе на прави пут, пут бољег и стабилног живота.


Оно што је Србији битно а то је да у наредну неђељу мора подхитно добити премијера + новог гувернера Банке!!!!!!!
 

Back
Top