Evro ide na cak 120 dinara!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad moram svaki put kad dobijem platu da kupujem devize da mi ne propada lova...

sta ces Tadic nas vratio u 90te z:(

v96846p0.jpg

Otišao u penziju pre 5 godina.
Čitav radni vek proveo u državnim istitucijama, najviše RUJP
Dinare preračunaju u € pa mi šalju, pošto sada živim CG (ranije Priština)
Prva penzija bila oko 270€, zadnja malkice više od 200€.
60€ manje mesečno
Nažalost sa tendencijom daljeg pada

Otišao u penziju pre 5 godina.
Čitav radni vek proveo u državnim istitucijama, najviše RUJP
Dinare preračunaju u € pa mi šalju, pošto sada živim CG (ranije Priština)
Prva penzija bila oko 270€, zadnja malkice više od 200€.
60€ manje mesečno
Nažalost sa tendencijom daljeg pada

60€...koliko to dođe manje loza kod Pinjela...:think: :mrgreen:

Nema šta, sve je jasno, neki žuti trol namerno pumpa evro i stvara psihozu - propašćete ako mi ne formiramo vladu, propašćete ako mi ne formiramo vladu, propašćete ako mi ne formiramo vladu ...

60€...koliko to dođe manje loza kod Pinjela...:think: :mrgreen:

Nema šta, sve je jasno, neki žuti trol namerno pumpa evro i stvara psihozu - propašćete ako mi ne formiramo vladu, propašćete ako mi ne formiramo vladu, propašćete ako mi ne formiramo vladu ...

ma jok nema veze to sa tim. nego je srbija propala i ostala bez deviza za dalje vestacko nabijanje kursa dinara na svoju nerealnu vrednost.

ekonomska politika vlasti u srbiji je samoubilacka

sve jake zemlje sveta se trude da sto vise OSLABE svoju valutu i tako povecaju svoju konkurentnost , a mi radimo totalno suprotno , hocemo da je ojacamo iznad realnih mogucnosti i milijarde evra na to.

Druge zemlje obaraju svoju valutu tako sto gradjanima plasiraju sto vise jeftinijih kredita, a te milijarde koje mi spucavamo u kurs oni ulazu u izgradnju infrastrukture proizvodnju i izvoz.

zato oni imaju privredne rastove od 5-10% godisnje a mi recesije iz godine u godinu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back