epoc
Ističe se
- Poruka
- 2.232
Индикативни курс на дан 04.11.2008: 84.7467![]()
odakle ti info za sledechi dan, nisam nashao na sajtu nbs.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Индикативни курс на дан 04.11.2008: 84.7467![]()

Proveri ponovo: http://www.nbs.rsodakle ti info za sledechi dan, nisam nashao na sajtu nbs.
Znaci da ce ponovo biti "manja intervencija" da ne predje 85 do kraja dana.sta to znaci big bang?
opet pada?![]()

sta to znaci big bang?
opet pada?![]()
Остаћемо без девизних резерви.Znaci da ce ponovo biti "manja intervencija" da ne predje 85 do kraja dana.![]()

Proveri ponovo: http://www.nbs.rs
Indikativni kurs daju svakog radnog dana oko 14,00 a zvanicni za naredni dan oko 18,00.
Званични средњи курс за дан 05.11.2008: 85.3117![]()
Званични средњи курс за дан 05.11.2008: 85.3117![]()

ne bi svi. recimo ja bi vam ebo dadu , trazili bi okupaciju kakav bi vam ja bio , neradnici i dzabalebarosi jedni.
ili bi vas doveo u red da valjate ili vas ne bi bilo
Da li iko veruje da bi bilo ko sa nase politicke scene vodio drugaciju ekonomsku politiku?
Svima njima je bitno da za vreme njihove vlasti naoko sve izgleda solidno,a posle njih moze i potop da bude.
Poput Seselja,bitno je da je Kosovo proglasilo samostalnost u vreme kada mi nismo na vlasti.
Mislite da bi iko imao hrabrosti da skrese administraciju u ovoj drzavi i 50 ili 100 hiljada ljudi ostavi bez posla?
Mislite da bi neko smeo da kurs dinara prema evru dovede na realnu vrednost i da svima u ovoj drzavi obori plate npr. sa 400 na 200 evra?
Svi koji sada pljuju po ovoj vlast isto bi se ili jos gore ponasali.
i ako su ovi tvoji, sto ih ti glasas nesposobni da pokrenu privredu i donesu bolji zivot gradjanima ove jadne i napacene zemlje ne znaci da su svi srbi takvi - nesposobni
vlast ne valja - glasaj za opoziciju i kraj price samo izaberi ko ti je najbolji
ne znamo dal valjaju videcemo kad dodju na vlast.
sem ako nisi vidovit pa znas unapred. a mislim da nisi.
ne znas . vreme je za novu vlast i promene. ova garnituira vlada srbijom duze od milosevica