Evro ide na 110 dinara!

Da li iko veruje da bi bilo ko sa nase politicke scene vodio drugaciju ekonomsku politiku?

Svima njima je bitno da za vreme njihove vlasti naoko sve izgleda solidno,a posle njih moze i potop da bude.
Poput Seselja,bitno je da je Kosovo proglasilo samostalnost u vreme kada mi nismo na vlasti.

Mislite da bi iko imao hrabrosti da skrese administraciju u ovoj drzavi i 50 ili 100 hiljada ljudi ostavi bez posla?
Mislite da bi neko smeo da kurs dinara prema evru dovede na realnu vrednost i da svima u ovoj drzavi obori plate npr. sa 400 na 200 evra?

Svi koji sada pljuju po ovoj vlast isto bi se ili jos gore ponasali.

Da li iko veruje da bi bilo ko sa nase politicke scene vodio drugaciju ekonomsku politiku?

Svima njima je bitno da za vreme njihove vlasti naoko sve izgleda solidno,a posle njih moze i potop da bude.
Poput Seselja,bitno je da je Kosovo proglasilo samostalnost u vreme kada mi nismo na vlasti.

Mislite da bi iko imao hrabrosti da skrese administraciju u ovoj drzavi i 50 ili 100 hiljada ljudi ostavi bez posla?
Mislite da bi neko smeo da kurs dinara prema evru dovede na realnu vrednost i da svima u ovoj drzavi obori plate npr. sa 400 na 200 evra?

Svi koji sada pljuju po ovoj vlast isto bi se ili jos gore ponasali.

i ako su ovi tvoji, sto ih ti glasas nesposobni da pokrenu privredu i donesu bolji zivot gradjanima ove jadne i napacene zemlje ne znaci da su svi srbi takvi - nesposobni

i ako su ovi tvoji, sto ih ti glasas nesposobni da pokrenu privredu i donesu bolji zivot gradjanima ove jadne i napacene zemlje ne znaci da su svi srbi takvi - nesposobni

Prvo ja nemam moje.
Drugo i ja kazem da ova vlast ne valja.
A trece svi pricate,niko ne nudi resenje.

Evo ja te lepo pitam koja to stranka moze da resi? U stvari moze svaka,jer nema tu resenja mnogo,nego koja sme da uradi te nepopularne poteze? Jer kod nas prvo razmisljaju koliko ce im to markentiskih poena doneti ili odneti,pa tek onda koliko to koristi ovoj drzavi.

Za jedan evro danas 85,31 dinara
18:31 -> 08:13 | Izvor: B92, Beta
Beograd -- Dinar je oslabio za 1,24 odsto prema evru, tako da zvanični srednji kurs iznosi 85,3117 dinara za evro.

Za jedan evro će prema srednjem krusu biti potrebno 1,043 dinara više nego juče, kada je jedan evro vredeo 84,2687 dinara. U Narodnoj banci Srbije (NBS) kažu da u utorak nije bilo intervencije na međubankarskom deviznom tržištu.

Dinar je od 23. oktobra do 31. oktobra neprestano slabio prema evru, izgubivši 4,83 odsto vrednosti. Domaća valuta je tokom prošlog meseca prema evru bila najjača 3. oktobra, kada se evro menjao za 76,69 dinara. Ove godine dinar je najvišu vrednost dostigao 7. avgusta kada je srednji kurs bio 75,7543 dinara za evro.

Stručni saradnik Privredne komore Srbije Goran Nikolić rekao je da je promet na međubankarskom tržištu u utorak do 12.30 iznosio 16 miliona evra, a da se posle tog vremena odvijao mali broj transakcija.

"Promet od 16 miliona evra je nizak, čak deset puta niži od uobičajenog prometa od pre dva meseca, ali je dovoljan za funkcionisanje tržišta", naveo je Nikolić.

On je procenio da bi se promet danas mogao povećati, jer je zakazana prva repo kratkoročna aukcija po novoj stopi od 17,75 odsto. Repo aukcija je prodaja hartija od vrednosti koje je NBS dužna da otkupi u određenom roku uz kamatu.

Tokom prošle sedmice, NBS je u tri navrata prodala 106 miliona evra kako bi podstakla trgovanje i sprečila prevelike oscilacije kursa.

E, bre tihi Jerry, kako ti ne dosadi da se stalno boris za primat u trci za najveceg bolida na krstarici???:???:

odmori malo......ima tu jos pacijenata......jevropa, mita, consigleri, roland , sloboda ......izvinjavam se ostalima koje sam zaboravio.........

sto se evra tice, vec sam ranije pisao da mi nije jasno tvoje radosno poskakivanje na svaki pad dinara, sem , ako si lud po rodjenju, blesav po nasledju , i zloban na mamu.......:roll:

mrzi me da pisem infantu kao sto si ti, razloge zbog kojih evro skace , a dinar pada ( u ovom trenutku ) , ali zelim da podsetim sve da je evro bio i 87 , pa pao na 75........big deal:think:

sem toga, pisati o kursu , ne uzimajuci u obzir svetsku ekonomsku krizu i recesiju, moze samo preispoljni idiot.......zlobni mali loozer, koji nema ni evre , ni dinare, pa se raduje bilo cijem gubitku.......onima sto imaju evre, illi sto imaju dinare, ili oboje.......samo na njega , kurs evra , pad dinara ,ne ostavljaju traga.....bez i jednog i drugog, choban veselo i opusteno svira frulu........ovanu predvodniku:mrgreen:

Back