Evro ide na 110 dinara!

Da li ono evro jedno vreme bejase i 87,88 dinara?
Pa nije bilo nikakvog raspada,kakvog ova stoka sto je satro na moru prizeljkuje.

stoka? srpska ekonomija se nece raspasti zato sto je dinar krenuo put ka svom realnom kursu od 160-200 din za 1 euro vec zato sto je srpska privreda duboko deficitarna, i zato sto budzet ne moze da funkcionise bez konstantnog zaduzivanja drzave u inostranstvu...

zato samo rokaj....

hahaha rokaj snimaj :super:

joj ja koliko vidim ovo ce na kraju da bude ko kod slobe i demokrata 93ce kad su zajedno vladali SR Jugoslavijom u vladi Milana Panica i najzesce hiperinflacije

Cim primis platu ujutro trci kod dilera, jer ako budes cekao podne plata ce da ti vredi duplo manje :hahaha:

Hteo si reci kao kada je ustaski vojvoda Seselj bio potpresednik vlade,pa zvanicni kurs bio 6 ,a mogao si marku kupiti samo po 30 dinara. Pa onda radikalska stoka pokazala svoju ekonomsku genijalnost tako sto je penzionerima umesto novca davala balvane.

Hteo si reci kao kada je ustaski vojvoda Seselj bio potpresednik vlade,pa zvanicni kurs bio 6 ,a mogao si marku kupiti samo po 30 dinara. Pa onda radikalska stoka pokazala svoju ekonomsku genijalnost tako sto je penzionerima umesto novca davala balvane.

tada smo makar imali najjeftiniju struju, gas, hranu, telefon, grejanje, komunalije a gledaj sad?

treba ti minimum 500 eura mesecno da podmiris samo te osnovne troskove za ostalo da ne pricam :hahaha:

Poslednja izmena:
daj ne lupaj . i pred kraj hiperinflacije u markama je koka kola bila jeftinija nego sad zaboravio sam cenu al znam da je bila jeftina jer sam je pio bukvalno svaki dan.

takodje se odlicno secam da je milka od 100 grama se lesnicima i suvim grozdjem koju sam obozavao kostala tada 1 marku iliti 0.5 eura a da danas kosta preko 1 euro....

daj ne lupaj . i pred kraj hiperinflacije u markama je koka kola bila jeftinija nego sad zaboravio sam cenu al znam da je bila jeftina jer sam je pio bukvalno svaki dan.

takodje se odlicno secam da je milka od 100 grama se lesnicima i suvim grozdjem koju sam obozavao kostala tada 1 marku iliti 0.5 eura a da danas kosta preko 1 euro....

Aaaaa, ne može više ni pošteno da se švercuje...
Ja mislio ti neka krupnija riba a ono kiosk-trgovac sa oglasom ispod firme da se stalno traži nov radnik atraktivnog izgleda, po mogućstvu bez gaća...
A jel' da da cigare nisu nikad bile jeftinije?

Uporedi cenu gspa 3 dinara i 50 sada :mrgreen::rtfm: realan faktor za uporedjivanje.

da bre sad ce da vam bude u beogradu karta za prevoz 50 dinara :lol:

a taksi je u beogradu vec sada skuplji nego u njujorku

al nemoj da brinete narode, sve ce to da dodje na svoje mesto, kad udjete u Europu negde tamo 2145 godine :hahaha:

Ja ti pricam kako je bilo u tom jednom trenutku. Ipak je ovo Bg ;)

tada smo makar imali najjeftiniju struju, gas, hranu, telefon, grejanje, komunalije a gledaj sad?

treba ti minimum 500 eura mesecno da podmiris samo te osnovne troskove za ostalo da ne pricam :hahaha:

Koju struju? Onu sto su ti iskljucivali po 8 sati dnevno jer je nije bilo dovoljno?
To sto su oni uvozili gas po jednoj ceni,a onda ga prodavali tebi po nizoj,da bi sacuvali socijalni mir to je druga stvar. Sta mislis odakle su pokrivali taj gubitak sto su pravili? Iz svojih dzepova? Opet je to na kraju uzimano od naroda.
Koju hranu? Mislis na ulje i secer za koje si morao satima da cekas u redu da bi kupio?

Koje grejanje,koji prevoz?
Da zivi u Beogradu znao bi kako je izgledao prevoz npr.1998 a kako izgleda sada.
Sta ti podrazumevas pod osnovnim troskovima?

Koju struju? Onu sto su ti iskljucivali po 8 sati dnevno jer je nije bilo dovoljno?
To sto su oni uvozili gas po jednoj ceni,a onda ga prodavali tebi po nizoj,da bi sacuvali socijalni mir to je druga stvar. Sta mislis odakle su pokrivali taj gubitak sto su pravili? Iz svojih dzepova? Opet je to na kraju uzimano od naroda.
Koju hranu? Mislis na ulje i secer za koje si morao satima da cekas u redu da bi kupio?

Koje grejanje,koji prevoz?
Da zivi u Beogradu znao bi kako je izgledao prevoz npr.1998 a kako izgleda sada.
Sta ti podrazumevas pod osnovnim troskovima?

OSNOVNI TROŠAK:
- cvetić, čokoladica i pakovanje kurtona :bye:
ili
- parfem, minić i žvakaća guma :cmok:

Back