Софија
Legenda
- Poruka
- 54.823
Jedino Island ima veću referentnu kamatu u Evropi trenutno - 18%![]()
Па ми смо прсли значи скроз на скроз.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino Island ima veću referentnu kamatu u Evropi trenutno - 18%![]()
Па ми смо прсли значи скроз на скроз.
Него, не видим нешто јЕвропејце на овој теми'!
Или су се покрили ушима од блама или не знају ниш' да напишу на ову тему...мада познајући тај надобудни менталитет, а и чињеницу да пишу и кад појма немају о чињеницама, вероватно је оно прво...а можда и треће- трип да ће све бити уреду.

ma da referetna kamatna stopa u rangu propalog islanda a europejci i demokrate ni muuu![]()
Јел ту Маријан Шерифовић спада у Геј-17?izdajnike i strane placenike olicene u demokratskoj stranci i GeJ17+ "ekspertima"
Не знам да ли си приметила онај пад БДП-а од једно 60% за време мудре политике '90-их,Па ми смо прсли значи скроз на скроз.
![]()
Не знам да ли си приметила онај пад БДП-а од једно 60% за време мудре политике '90-их,
коју је између 2003. и 2008. покушао да васкрсне покојни Томислав Николић.
Данас са Досманлијама међутим, наша економија не само да не бележи такве сумануте депресије, него смо заправо у позитивној територији.
Наш бруто домаћи производ је вишеструко увећан у последњих 8 година, за време министровања Млађана Динкића.
![]()

Нисам мислио да ће тема да ми оволико траје![]()
..ima se kucka do 2009.barНисам мислио да ће тема да ми оволико траје![]()

Dinar sutra jaca za 40 para.....
![]()

2% veća referentana kamata uslovila jačanje za manje od pola procenta. Izgleda da niste svesni kuda sve ovo vodi...
Šta tebe da pitamo?Kad bi takvi kao ti znali nešto o ekonomiji,Albanija bi bila Švajcarska,a ne Kolumbija...ne vidim kako che to povecha stabilnost valute. uticache mozhda na rok od nekoliko dana ali na duzhi rok veoma negativno ako mene pitate.