evo da vas i ja pocastim sa autorskom, a uglavnom ih imam na religiji kao vcbcv .vc...unazad mozda i 10-15 godina
elem, "ponukan" sa par tekstova:
resih i ja da vam bacim koju - kosku!
hladni rat izmedju rusije i amerike je zavrsen porazom komunizma, a kao posledica smo gurnuli ukrajinu - antIrusiju, U nameri da se koren varsavskog sporazuma dokrajci - rusija; no, to je samo bajka za evro-atlantiste, kao sto je i bajka: dali smo sve, i novac i naoruzanje, a vi evropljani?
sada se okrece novi list istorije, hegemon razmislja globalno, a evropi u nsp nema mesta, osim kao protivteza rusiji, paradigma koja traje jos od 2. svetskog rata.
kao rezultanta nsp-a, i nove americke - nato orijentacije, dobicemo sledece:
rusija ce postati vaspitac evrope, njena batina, a mi ameri cemo se baviti azijom
zapadna evropa ce kolabirati, a istocna ce postati oslonac starog kontinenta
...
nastavljam
makrona cemo udesiti za primer svima koji dovode u pitanje nsp, i novu ulogu natoa, umesto atlantskog, pacificki savez, umesto antiruskog, antikineski savez
dakle, ocekujte sve najgore da se desi francuskoj, a alternativa je jedino vojni udar i rusenje ficfirica
elem, "ponukan" sa par tekstova:
Potez Amerike koji će podeliti NATO: Sebične namere Vašingtona, pukotine u savezu
SAD stvaraju „azijski NATO“: Severna Koreja o američkom licemerju
Унутар НАТО-а постоји широк консензус да се Алијанса првенствено фокусира на трансатлантску безбедност. Међутим, да би служиле својој глобалној хегемонистичкој сврси, САД, које заузимају централно место у Алијанси, гурају идеју да се организација пребаци на азијско-пацифички регион, углавном да би обуздала Кину, каже Ли Хаидонг, професор на Кинеском универзитету за спољне послове за „Глобал тајмс“.
resih i ja da vam bacim koju - kosku!
hladni rat izmedju rusije i amerike je zavrsen porazom komunizma, a kao posledica smo gurnuli ukrajinu - antIrusiju, U nameri da se koren varsavskog sporazuma dokrajci - rusija; no, to je samo bajka za evro-atlantiste, kao sto je i bajka: dali smo sve, i novac i naoruzanje, a vi evropljani?
sada se okrece novi list istorije, hegemon razmislja globalno, a evropi u nsp nema mesta, osim kao protivteza rusiji, paradigma koja traje jos od 2. svetskog rata.
kao rezultanta nsp-a, i nove americke - nato orijentacije, dobicemo sledece:
rusija ce postati vaspitac evrope, njena batina, a mi ameri cemo se baviti azijom
zapadna evropa ce kolabirati, a istocna ce postati oslonac starog kontinenta
...
nastavljam
Међутим, према извештају „Политика“, Макрон је изразио снажно противљење, наводећи забринутост да би отварање канцеларије за везу у Јапану померило фокус НАТО-а предалеко од његовог првобитног мандата у северном Атлантику.
„Нисмо за то из принципа“, изјавио је Макрон током брифинга за новинаре у петак. Француски председник је даље нагласио да саме јапанске власти нису изразиле значајно интересовање за предложену канцеларију.
makrona cemo udesiti za primer svima koji dovode u pitanje nsp, i novu ulogu natoa, umesto atlantskog, pacificki savez, umesto antiruskog, antikineski savez
dakle, ocekujte sve najgore da se desi francuskoj, a alternativa je jedino vojni udar i rusenje ficfirica
Poslednja izmena: