Servant of God
Iskusan
- Poruka
- 5.244
Pa koja je svrha prihvatiti Boga ako veruješ u evoluciju...šta bre lupetaš. Te gluposti uvaljuj nekom drugom.TE nije ateisticka nauka.Da jeste,ne bi bilo teista koji je prihvataju.Ajde vec jednom da prestanemo sa lupetanjem gluposti.Znam ja da je za tebe Miroljub bog,ali ipak malo misli svojom glavom.
Da li si ti ćorav...Pozvao si se na izdizanje planina...ja ti kažem da se izdizanje nije moglo odvijati bez erozionih procesa....a ustanovljeno je da je geološki stub izdignut bez da su slojevi u njemu erodovani. A ono usporavanje i te gluposti ne želim ni da komentarišem.A ovo treba da bude opovrgavanje onoga sto sam rekao ili sta?Hajde uzmi i procitaj moj odgovor umesto sto teras svoju pricu.
A odakle ti znaš da nije došlo do nikakve promene? Da li znaš šta pričaš?Brzina raspada zavisi od jake i slabe nuklearne sile.Da bi raspad bio brzi,i te dve sile bi morale biti drugacije.
Atomi radioaktivnih elemenata su bili podvrgnuti ekstremnim temperaturama,pritisku,vakumu,hemijskim reakcijama...dakle,uslovima koje te stene na zemlji nikad nisu mogle da iskuse,i nije doslo ni do kakve promene.
Odakle ti znaš da li je bio konstantan raspad urana? Ili bilo kog drugog radioaktivnog elementa?
Evolucionisi mogu samo da predpostavljaju....na čemu se i temelji njihova nauka.
Pa neko ko misli svojom glavom, ko je postigao nešto u životu, mora priznati Tvorca...to je neizbežno. Ne kažem ja ako je Njutn verovao da treba i mi, da slepo verujemo. Nego kažem da su pravi naučnici, koje je zanimala samo istina, morali da vide Tvorca. Svako ko krene ozbiljno da se bavi naukom, i da izučava bilo šta vezano za prirodu, mora se sresti sa Tvorcem, to je neizbežno.To sam cekao.Hajde jos malo ad hominem argumenata.To sto je neko bio veliki naucnik + verovao u Boga,ne znaci da je Boga moguce pronaci u prirodi.I danas imas naucnike koji veruju u Boga,ali ta vera nije uslovljena naukom.
Slozenost ne govori u prilog ID-a.Npr.prirodne barijere koje nastaju usled uragana su mnogo slozeniji od zida od cigala.Pa ipak,da bismo objasnili kako su nastale nije nam potrebno inteligentno bice,dok za ono manje slozenije(zid od cigala),znamo da je napravilo inteligentno bice.
Da li si ti svestan šta lupetaš? I koliko smešna poređenja praviš??? Pa ti ni neslutiš koliko je najobičniji mrav složen.
Pa da, slažem se! Ali da bi se pristupilo vašem ograničenom mozgu, moramo se poslužiti nekim trivijalnim sistemima u poređenju sa živim svetom, da bi bar naslutili nešto....ali vi i dalje ne želite da uključite to malo mozga. Vi kažete da kompjuter ima svog tvorca...a životinje koje su nezamislivo složeniji sistem od kompjutera je za vas nastao slučajno....jadno i bedno....Ne znam zašto se ovolliko i zadržavam sa vama.Ne mozes porediti predmete sa zivim bicima!
To što je imao asimetrično pero dovoljno govori da je bio dobar letač. A vi to možete da usklađujete kako vama odgovara...ali to te nigde ne vodi.Kao sto sam pokazao,itekako ukazuje.To sto je imao asimetricno pero,ne govori o gradji krila ili o misicnoj masi koriscenoj za letenje.A to je,kao sto sam pokazao,kod Arxhaeopteryxa jos uvek nedovoljno razvijeno.
Haha, čuj sad ovo...Pa sve da je to tako, on je pronađen u slojevima stena za koje se smatra da su stare 225 miliona god...u trenutku kada se smatra da su nastali dinosaurusi...Toliko o tome...da ne bih dužio...da ne iznosim argumente u prilog Protoavisa, da je prava pravcata ptica.Iako poseduje mnogobrojne karakteristike ptica i dalje ima mnogo osobina teropoda.Imao je zube,oči na prednjoj strani lobanje.Nije sigurno ni da li je mogao da leti.Butna kost je kao kod teropoda,kao i cevanica.Uopsteno gogoreci,celokupan skelet je veoma slican teropodima.
Ne.To sto su film povukli oni koji su ga pravili,tebi ne govori nista???
Za šta?Drugim recima,nisam uspeo da smislim odgovor.