arebis777
Legenda
- Poruka
- 50.964
Наставак: Како год да су кодови „проваљени“ огромна експанзија генетског материјала у свакој ћелији је код питомих варијетета изазвала далеко виши раст у односу на њихове дивље претке. Како су расле, тако су и њихове семенке и плодови постајали већи, уочљивији и једноставнији за манипулацију људских прстију. Семе и плодови су истовремено омекшали до нивоа када су могли да се мељу, кувају и конзумирају. И њихов хемијски састав на нивоу ћелија је симултано измењен довољно да ове биљке послуже за исхрану људи. Једина реч којом би се овакво постигнуће бар приближно могло описати јесте „чудо“! Наравно реч „чудо“ имплицира да је заправо постојала шанса да такву комплексну манипулацију природе може извести примитиван човек на територији 8 географских области током 5 000 год. Овде еволуција јасно обара саму себе, јер то је прича за лаковерне, јер би у сваком случају, у свакој области неко морао да се загледа у дивљег претка и замисли шта би од њега могло постати или шта ће постати за пар хиљада година. Ода је тај неко морао да обезбеди да се његова визија преноси са колена на колено безбројних генерација које су се морале дисциплиновано посветити садњи, жетви, одабиру и укрштању дивљих биљака од којих нису добијали никакву храну за свога живота, али које би могле да прехране њихове далеке потомке и у још даљој будућности! Тешко је измислити невероватнији и апсурднији сценарио од овога, а модерни ботаничари опет инсистирају на њему!

Ти никада нећеш моћи да спознаш истину јер ти од детаља промиче целина!

Што се тиче Теслиног учења, није морао да га публикује да би било познато и коришћено. Сви које занима његов рад могу наћи оно што их занима, а Технологија свести је међу њима. То што изврћеш моје одговоре према сопственом нахођењу не доказује тачност твојих тврдњи, на довољан број питања сам одговорила и изнела више аргумената против еволуције независно од дискусије са тобом и ниједан ниси демантовао, нити си сам одговорио на одређена питања, а мене тераш да се понављам.