Naravno da ne prolazi, kada to ni ne činim.

Ti si ta koja izmisli tvrdnju i pripiše je teoriji evolucije, pa potom obara sopstvenu tvrdnju.
Iz nekoliko tvojih poslednjih poruka.
Ja sam ti konkretno odgovorio šta nije tačno, još ovde:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=14299601&postcount=3961
Stoga, tvoja tvrdnja koju si ovde iznela nije tačna.
Eh, upravo se o tome i radi... ne interesuje te dijalog.
Ovaj... ti znaš da se darvinizam odnosi na vrlo širok spektar naučnih disciplina i da je prilično neprecizan?

Dalje, zbog čega je tačno problem što je neodarvinizam ispred darvinizma?
Ne "preuređuju rad". Ne možeš da preuređuješ tuđi rad.
Zavisi od slučaja do slučaja. Ja se sa takvim primerom nisam sreo, ali dozvoljam mogućnost da postoji.
Sa druge strane, znam da se matematički modeli propagacije mutacije kroz populaciju itekako koriste u ranim fazama istraživanja.
Zaista?
Možda bi u svetlu tvoje tvrdnje mogla onda da objasniš ovo:
Dinosaur Soft Tissue Sequenced; Similar to Chicken Proteins
Da, pa? U čemu je problem?
Na koji to način ih izazivaju?
Bore se? Zaista? Sa kim se bore i protiv koga se bore?
Serotonergic transcriptional programming determines maternal behavior and offspring survival, Lerch-Haner JK, Frierson D, Crawford LK, Beck SG, Deneris ES. Nat Neurosci. 2008 Sep;11(9):1001-3.
Behavioral Ecology and Sociobiology
Behavioral Ecology and Sociobiology
publishes reviews, original contributions and commentaries dealing with quantitative empirical and theoretical studies in the analysis of animal behavior on the level of the individual, population and community.
Meni ne izgleda kao da se nešto posebno bore, a tebi?
Podaci se ne kritikuju, a zasigurno se ne preoblikuju.
Ono što se kritikuje, o čemu se diskutuje, opisuje, preoblikuje, itd. su modeli koji nastaju na osnovu tih podataka.
Što je sasvim ispravno, jer se nijedan model ne prihvata zdravo za gotovo.
Ukoliko je model dobar onda će lako izdržati svaku kritiku, ukoliko nije biće zamenjen boljim.
To je razvoj nauke, koji dovodi do novih saznanja.
Zbog čega je to problem?