CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Bitno je to da ti pojima nemas sta si plagirao. Eto, to je moral kreacionista.
Umesto da se baviš suštinom, tj. onim što je napisano, Ti se, kao po običaju, baviš formom, tj. onim ko je napisao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno je to da ti pojima nemas sta si plagirao. Eto, to je moral kreacionista.
To nije sustina pitanja. Pitam te kako je Tesla dosao do tih kockica, gde su one bile sve vreme od nekih 7 milenijuma koliko mi, po tvojoj svetoj knjici, postojimao. Zar nije neko od bogu posvecenih apostola mogao da dodje do tih kockica vec jedan nevernik.Oovek je otkrio deo onoga što je Bog zapisao i na osnovu tih Božijih kockica istine, napravio, stvorio, izumeo, nešto u skladu sa svojim specifičnim potrebama, pa između ostalog i generator naizmenične struje.
Dakle, Božije su kockice istine, čijim slaganjem, kombinovanjem, došlo se do Teslinog izuma.
To nije sustina pitanja. Pitam te kako je Tesla dosao do tih kockica, gde su one bile sve vreme od nekih 7 milenijuma koliko mi, po tvojoj svetoj knjici, postojimao. Zar nije neko od bogu posvecenih apostola mogao da dodje do tih kockica vec jedan nevernik.
Tebi nisam uputio tekst na koji si odgovorio umesto Nea.Verovatno si ti taj Odabrani Neo pa si se malo zeznuo i otrikio da si Neov dvojnik. Bez obzira da li si ili nisi Neo ili je on Crni djavo, ostaje cinjenica da je plagijat nemoralan i krivicno sankcionisan. To znaci da onaj ko plagira je i kriminalac, pa sam tim i nemoralan.Umesto da se baviš suštinom, tj. onim što je napisano, Ti se, kao po običaju, baviš formom, tj. onim ko je napisao.
Tebi nisam uputio tekst na koji si odgovorio umesto Nea.Verovatno si ti taj Odabrani Neo pa si se malo zeznuo i otrikio da si Neov dvojnik. Bez obzira da li si ili nisi Neo ili je on Crni djavo, ostaje cinjenica da je plagijat nemoralan i krivicno sankcionisan. To znaci da onaj ko plagira je i kriminalac, pa sam tim i nemoralan.
Znaci, i Njutn i Tesla su se smucali po nebeskim visinama u potrazi za kockicama? Ali, to su mogli samo posle smrti, a oni su te kockice pronasli pre nego sto su otisli tvom bogu na istinu. Dakle, pitanje i dalje ostaje neogovoreno. To znaci da pricas bez veze i ikakvog sadrzaja, jer da ima bilokakve veze ti bi znao odgovor. Uzgred, jos jedno pitanje, kako je Isus izveo da se telelsno vine na Sedmo nebo i da sedne na tron sa desne strane njegovog oca? Da li je i tada bio na snazi Njutnov zakon gravitacije ili ga je bog stvorio posle sinovljevog, sto ce reci Isusovog vaznesenja.?Bile su isto tamo gde su bile i Božije kockice gravitacije, koje je otkrio Njutn.
Na nebesima.
Pitanje je totalno nebulozno i infantilno. Nemam nameru da se bavim budalasitnama. Ako znas znanje, reci, ako ne znas ne otkviraj svoje nebuloze. Uostalom, ostavi to Neu da on razresi pitanje svoje nemoralnosti prikazujuci tudji tekst kao svoj.Zašto Ti koristiš slova, kada ih nisi Ti izumeo, stvorio, kako god?
Hoćeš li reći za sebe da si plagijator?
Pitanje je totalno nebulozno i infantilno. Nemam nameru da se bavim budalasitnama. Ako znas znanje, reci, ako ne znas ne otkviraj svoje nebuloze. Uostalom, ostavi to Neu da on razresi pitanje svoje nemoralnosti prikazujuci tudji tekst kao svoj.
A gde sam ja rekao da su svi tekstovi na ovoj strani koje sam postavio moji. A, zna se da su moji jer nisam naveo bilo kog drugog kao njihovog autora. Nemoralan si jer tekst koji si postavio nisi stavio ni pod navodnike, niti si naveo link ili referencu, ili da si na bilo koji drugi nacin ukazao da tekstove koje si postavio u celini ili u najvecem delu nisu tvoji. Tako delanje je krajnje nemoralno. Ako si hricanin, da li tvoja vera odobrava kraju tudjih tekstova? Ili obmanjivanje? Znas li ti 10 bozjih zapovesti? Zasto se ne ophodis u skladu s njima?a gde sam ja to rekao da je moj tekst?bice da ti se od lekova muti nesto.....smanji terapiju....
Pitanje je totalno nebulozno i infantilno. Nemam nameru da se bavim budalasitnama. Ako znas znanje, reci, ako ne znas ne otkviraj svoje nebuloze. Uostalom, ostavi to Neu da on razresi pitanje svoje nemoralnosti prikazujuci tudji tekst kao svoj.
A gde sam ja rekao da su svi tekstovi na ovoj strani koje sam postavio moji. A, zna se da su moji jer nisam naveo bilo kog drugog kao njihovog autora. Nemoralan si jer tekst koji si postavio nisi stavio ni pod navodnike, niti si naveo link ili referencu, ili da si na bilo koji drugi nacin ukazao da tekstove koje si postavio u celini ili u najvecem delu nisu tvoji. Tako delanje je krajnje nemoralno. Ako si hricanin, da li tvoja vera odobrava kraju tudjih tekstova? Ili obmanjivanje? Znas li ti 10 bozjih zapovesti? Zasto se ne ophodis u skladu s njima?
Znaci, i Njutn i Tesla su se smucali po nebeskim visinama u potrazi za kockicama?
Ali, to su mogli samo posle smrti, a oni su te kockice pronasli pre nego sto su otisli tvom bogu na istinu. Dakle, pitanje i dalje ostaje neogovoreno. To znaci da pricas bez veze i ikakvog sadrzaja, jer da ima bilokakve veze ti bi znao odgovor.
Uzgred, jos jedno pitanje, kako je Isus izveo da se telelsno vine na Sedmo nebo i da sedne na tron sa desne strane njegovog oca? Da li je i tada bio na snazi Njutnov zakon gravitacije ili ga je bog stvorio posle sinovljevog, sto ce reci Isusovog vaznesenja.?
Zapravo, pričica neodoljivo podseća na vrlo sličnu iz knjige "Tajanstveni stranac", Marka Tvena.Pričica je na nivou razuma maloletnog delikventa, koji mrzi ceo svet i u skladu sa time svet i sve u njemu, doživljava na način, kao što je u pričici opisano.
Na sreću, postoje i druga deca, kao što su pesnici, koji svet vide drugačijim očima, očma koje ne gledaju kroz sočiva mržnje.

Zapravo, pričica neodoljivo podseća na vrlo sličnu iz knjige "Tajanstveni stranac", Marka Tvena.
Zanimljivo je da većina učesnika u diskusiji propušta da uoči da pričica uistinu podržava postojanje Tvorca, dok istovremeno ne podržava neka od tumačenja njegovog delovanja.![]()
Sta god da sam ili nisam, ali je sasvim sigurno da ti nisi moralan lik. Drugo, nije bilo potrebno ni gram mozga da se shvati da ti nisi sposoban da napises cak ni tako nakaradan kreacionistiki pamflet. Hteo sam, i u tome uspeo, da nemoralnog plagijatora isteram na cistinu i da je konacno shvatio da on ne bi nikada mogao tako nesto da smisli.a ti si sad postao neki moralni sudija... pa da imas i gram mozga shvatio bi odmah da nije moj tekst vec je teskt sa bloga.....nego tebe nesto drugo gricka iznutra....sto covek razbija tu kvazinauku u paramparcad.....e to tebe tisti pa sad kao mene vatas ovde na moralnost,postenje i sl.....tekst je sa vidovdana ako ti je bas toliko zinulo dupe da ga znas....
Sta god da sam ili nisam, ali je sasvim sigurno da ti nisi moralan lik. Drugo, nije bilo potrebno ni gram mozga da se shvati da ti nisi sposoban da napises cak ni tako nakaradan kreacionistiki pamflet. Hteo sam, i u tome uspeo, da nemoralnog plagijatora isteram na cistinu i da je konacno shvatio da on ne bi nikada mogao tako nesto da smisli.

Daleko si ti od etike i kulture kao bog i sesirdjija. Ako posle tolikih godina sprcanih u zadnjicu nisi stekao etiku i kulturu, sada je to misao imenica za tebe. Kkapu da ti kupim - mogu, ali pamet se ne kupuje. Bio si i ostaces uskracen te privilegije.ti siroma ne znas ni sta je plagijatstvo....kazem ja gricka te ono sto pise u tekstu....bice to u redu vremenom ..shvatices svoju zabludu.....mlad si..zivot je pred tobom.....
u pravu si stvatrno sam nemoralna osoba,jer je zaista nemoralno da ja svoje vreme trosim na tvoje nebulozne primedbe....to je zaista eticka barijera koju nisam trebao da probijem.....o druze tito oprosti mi tako ti jajceta tvoga....![]()
Hoćeš li mi opet tražiti da ti argumentima pobijem ovo tvoje iscrpno obrazloženje sličnosti ponašanja mrava i komunikacionih protokola?jao kako se evolucionista koprca kad ga dovedes na klanje.....smesan si covece...sa sve kafom...
![]()
Nije njegov, već neke muslimanske budale. Inače, dotični se oduševljava sledećim naučnim ovaj pristupom problemima:Bilo bi korekno da si naveo link ili reference odakle si prepisao ovaj tekst. Takodje, tekst si morao da stavis pod navodnike, ili zelis da stvoris lazan utisak da si ti sve ovo proucavao i da je ovo tvoj tekst?.
Ovih dana slusao sam sejha Imrana Hosaina i ostao sam zapanjen jednom cinjenicom koja nikako da mi izadje iz glave. Necu sada govoriti o njegovoj teoriji koju zastupa ili o njemu kao licnosti vec cu se osvrnuti na nacin na koji on iznosi dokaze i nacin na koji razmislja. Njegova metodologija je jednostavna: kada analizira neku temu on pohvata sve ajete i hadise koji govore o toj temi i onda pokusava izvuci neki zajednicki sadrzilac za sve njih. Naime, neki ajeti i hadisi se naizgled razlikuju iako govore o istoj stvari i onda je potrebno izvrsiti analizu svih ajeta i napraviti cjelokupnu sliku. Nacin na koji on to radi je zapanjujuci. Covjek misli da zna nesto o islamu i onda sejh poveze dva tri ajeta i hadisa sa nekim cetvrtim i ti uhvatis neku novu logiku koju do tada nisi vidio.
Докази против теорије о еволуцији
Докази из генетике
Дарвинова теорија држи да су, путем мноштва прелазних стадијума, рибе еволуирале у људска бића. Природно се намеће следеће питање: Како су рибе дошле до гена који су их учинили људима? Ниједно створење не може физички да буде оно што му гени не дозвољавају. Зебра не може да роди малог кенгура, зато што поседује само зебрине гене. Чак се ниједна жена не може родити као плавуша без гена за плаву косу – већ би морала да користи фарбу.
У Дарвиново доба генетика још увек није била развијена као наука, што му је дозвољавало да претпостави како животиње поседују неограничене могућности прилагођавања средини. Тако је писао: «Ако би се овај процес одвијао током дугог временског периода... чини се готово извесним да би један обичан четвороножни копитар могао да се претвори у жирафу.» Другим речима, Дарвин је веровао да ако би, на пример, узели магарце и ставили их у одговарајуће окружење, да би они, са довољно времена на располагању, могли на крају да постану жирафе. Ово једноставно није тачно. Чак и након милион година проведених у џунгли, магарци би и даље били магарци, зато што носе искључиво магареће гене.
.
.
.
Vaistinu... zebra ne može da rodi kengura. Ergo, kengura koji je pisao ovaj debilni tekst nije rodila majka zebra.Зебра не може да роди малог кенгура, зато што поседује само зебрине гене.
Dalje nisam mogao da čitam, koje su ovo gluposti..

Vaistinu... zebra ne može da rodi kengura. Ergo, kengura koji je pisao ovaj debilni tekst nije rodila majka zebra.

Mislis kada bude dva metra u dubinu, ili u urni sa pepelom.E, kad covek ne zna sta prica. Kako mozes da poistovetis stvarnog, materijalnog coveka sa nekakvim likom iz mitologije Bronzanog doba. Razlika izmedju ta dva velikana nauke, za koju ti kazes da je razbucana Neovim plagiranim tekstovima, i vas dvojice je toliko velika da vi zaista njih smatrate nadljudima koji su pronasli, zamisli, bozije kockice. Samo me interesuje ko ti to rece da su u pitanju kockice, a ne, recimo loptice, ili diskovi, ili..... kako si ti to odsanjao, ko ti je dosao u snu da ti saopsti da su Njutn i Tesla pronasli kockice i sta su im te kockice znacile.Da.
Grešiš, Nebesa su čoveku dostupna još dok je na Zemlji, jer ako mu nisu dostupna dok je na Zemlji, neće mu biti dostupna ni kada ne bude na Zemlji.
Uspeo je isto tako kako je Bog uspeo da stvori univerzum i sve što se u njemu nalazi, uključujući i život na Zemlji.