Stanik
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
TE ne kaze da nije, samo kaze koji su to procesi, mozda je bog mozda nije to je otvoreno pitanje.Univerzum ili ako hoćeš Bog je odavno postavio procese po kojima se dešavaju stvaranja i razaranja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TE ne kaze da nije, samo kaze koji su to procesi, mozda je bog mozda nije to je otvoreno pitanje.Univerzum ili ako hoćeš Bog je odavno postavio procese po kojima se dešavaju stvaranja i razaranja.
TE ne gira Boga i TE nije dokazala baš ništa. To je jedno veliko palamuđenje kao i religija.TE ne kaze da nije, samo kaze koji su to procesi, mozda je bog mozda nije to je otvoreno pitanje.
Boga koji duva glinenom coveculjku u nos da mu da zivot? Da tog boga negira i taj proces... Ja sam nevernik tezak al apsolutno mi je lakse da prihvatim da ako ga ima nije koristio magiju da stvara nesto nego neki izuzetno komplikovani proces koji nam je trebalo i treba hiljadu godina da shvatimoTE ne gira Boga i TE nije dokazala baš ništa. To je jedno veliko palamuđenje kao i religija.
Bar se potrudi da vidis o cemu pricamo...TE ne gira Boga i TE nije dokazala baš ništa. To je jedno veliko palamuđenje kao i religija.
Када попијеш тинктуру др Мирољуба Петровића и стекнеш имунитет, доказао си Теорију еволуције.Svaki put kad stvoris imunitet na neku bolest evoluirao si
Primer: svaka naredna generacija belaca i crnaca sve teze i teze moze da ima decu medjusobno. Kroz sto hiljada godina crnac i belkinja vise ne mogu da imaju decu. Onda ih odvajamo u nove grane i jedne zovemo zvanicno belis druge crnis i dalje se razvijaju svaki za sebe, nema vise ukrstanja... Zauvek obe grane ostaju covek.
veću maštu od evolucionista niko nema i još da je spakuju u legitimnu nauku a za poturanje majstori su.То наука доказала?
vidupravo saznadoh da je i bundeva doneta iz amerike
znao sam za kukuruz i krompir
zasto noje malo ne ostavi poneku u evropi nego morase kolumbo da ih donosi
Ја могу одмах да им дискредитујем ову науку о раздвајању белих и црних и докажем практично да је неисправнаveću maštu od evolucionista niko nema i još da je spakuju u legitimnu nauku a za poturanje majstori su.
u milion godina svašta možeš da spakuješ i da mačka uvek rađa mačiće ali ti mačići nisu više mačići. postaju biljojedi jer gde se nalaze nema miševa pa su primorani da pasu, a kad popasu onda se penju na drvo pa padaju, pa im evolucija omogući da ublažavaju pad jer je videla da mnogo mašu u padu nogicama i da im krilca, kasnije počnu da lete, ali i dalje je mačka samo što liči na pticu
zašto žirafa ima dug vrat? pa zato što taživotinja gde je bila nastanjena nije bilo niskih drveća itd.
izmaštaš preneseš u udžbenike ubediš sebe i kasnije je sve lako.
Odmah dobijes nobelovu nagraduЈа могу одмах да им дискредитујем ову науку о раздвајању белих и црних и докажем практично да је неисправна.

Pokusavam da objasnim TE sto prostijim mogucim recima posto pljujes nesto sto ne razumes.
I ja mogu da dokazem da bog nije pasulj za dve sekunde
Pa se ne busam u prsa da sam time dokazao da nema boga jer znam da niko ne tvrdi da jeste bog pasulj...Откад се за прављење дјеце припадницама друге расе добија нобелова наградаOdmah dobijes nobelovu nagradu
Osim toga uzeo sam to kao primer sta bi se radilo i ako, metafora, znas ono sto ti koristis kad citas biblijuPokusavam da objasnim TE sto prostijim mogucim recima posto pljujes nesto sto ne razumes.
?Uh, veruju, bar oni s kojima pricam...Откад се за прављење дјеце припадницама друге расе добија нобелова награда?
То са мајмуном, стрицем горилом и ујаком орангутаном са карикирања да би се нешто нагласило, сигурно нико од вјерника то не види буквално тако.
Nego kad im spomenes oni se gade vise nego mi kad vidimo da oni jedu kucice
Pitanje "kako mozes da jedes to prokislo?".Ne od vernika , ali da od kreacionista , postoji velika razlika izmedju vernika koji prihvataju naucno objasnjenje nastanka coveka i kreacionista koji veruju u pricu iz svoje religije ili plemena , od plemena iz amazona preko muslimana do hriscana.Откад се за прављење дјеце припадницама друге расе добија нобелова награда?
То са мајмуном, стрицем горилом и ујаком орангутаном са карикирања да би се нешто нагласило, сигурно нико од вјерника то не види буквално тако.
Šta ti je to živa materija?
Zar ti ranije nisi kacio kreacionisticke gluposti ?
Gluposti nikad.Zar ti ranije nisi kacio kreacionisticke gluposti ?
U ovoj lekciji geneticar koji je osvojio Nobelovu nagradu prelepo objasnjava sta je zivot , ali isto tako objasnjava i cinjenicu evolucije.
To su samo vernici, koji veruju u gliste, da su vrste mogle nastati menjanjem oblika spontano, bez obzira sto univerzum nije mogao nastati spontano.Ok, utvrdio si da je dzabe gulilo klupu milion naucnika
filmic za decuS razlikom od ostalih "cuda" koja se desavaju moze svako da ode da vidi konkretan primer medjuvrste i nezavisno istrazi...
Ako ti je ta knjiga iz antropologije glupost zasto pijes lekove koji se na osnovu tih istrazivanja prave?![]()
Da li mozes iskreno da odgiovoris na pitanje , da li mislis da se evolucija desila ali vodjena nekom visom silom ili mislis da se nije ni desila niti se desava ?To su samo vernici, koji veruju u gliste, da su vrste mogle nastati menjanjem oblika spontano, bez obzira sto univerzum nije mogao nastati spontano.
Psihijatar bi rekao ludaci.
Znas kako sve dok ne dokazu da je zivot nastao spontano, nema svrhe graditi teoriju na necemu sto nije dokazano. Svaki ludakDa li mozes iskreno da odgiovoris na pitanje , da li mislis da se evolucija desila ali vodjena nekom visom silom ili mislis da se nije ni desila niti se desava ?
Apsolutno je nebitno kako je zivot nastao , evolucija nije gradjena na necemu sto nije dokazano niti na nastanku zivota , evolucija je gradjena na fosilima , genetici , komparativnoj anatomiji i redovnim testiranjima po laboratorijama sirom sveta vec mnogo mnogo decenija.Znas kako sve dok ne dokazu da je zivot nastao spontano, nema svrhe graditi teoriju na necemu sto nije dokazano. Svaki ludak
ima smislenu teoriju, samo sto fali prva karika, to su reci mog psihijatra.
Nema nikakvih dokaza za evoluciju. Teorija je gradjena na cistoj spekulaciji da nema Boga. Drugo spekulacija je i da je zivot nastao, a ne oduvek postojao.Apsolutno je nebitno kako je zivot nastao , evolucija nije gradjena na necemu sto nije dokazano niti na nastanku zivota , evolucija je gradjena na fosilima , genetici , komparativnoj anatomiji i redovnim testiranjima po laboratorijama sirom sveta vec mnogo mnogo decenija.
Opet ponavljam pitanje zato sto si rekao da ne verujes da je sve moglo da nastane spontano , da li verujes da se evolucija desila uz pomoc nekog viseg bica ili ne verujes da se desila uopste ?