Šta?Auuu, koliko bušotinaaa! Kako se samo ukopavate!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta?Auuu, koliko bušotinaaa! Kako se samo ukopavate!![]()
Naucnici su neznalice , ok , nemamo sta dalje da raspravljamoNe Lazice, to je samo u tvojoj glavici i glavicama 99% ostalih neznalica...
Nego ti napravi takav eksperiment gde ćeš muvu u osu da pretvoris, samo je natrpaj pa će ti dati INobela i pare kad si mi tako pametan.
,

Imam jedno pitanje za vas kreacioniste.Ne Lazice, to je samo u tvojoj glavici i glavicama 99% ostalih neznalica...
Nego ti napravi takav eksperiment gde ćeš muvu u osu da pretvoris, samo je natrpaj pa će ti dati INobela i pare kad si mi tako pametan.
,
Hajde pitaj mada ja nisam kreacionista, ali volim izazove.Imam jedno pitanje za vas kreacioniste.
Nisi kreacionista, a nisi ni evolucionista.Hajde pitaj mada ja nisam kreacionista, ali volim izazove.
Ja sam istraživač.A pitanje glasi:
Zašto trošite energiju na raspravljanje o tačnosti TE? Svi su je prihvatili kao tačnu, 99% sveta više ni ne razglaba o tome....trubite džabe. Nećete nikom promeniti mišljenje, niti ćete više ikada biti prihvaćeni. Vaše vreme je prošlo.
Nisi kreacionista, a nisi ni evolucionista.
Nisi vernik, a nisi ni ateista?
Znaš li ti šta si uopšte?
Pravo pitanje je zašto vi tribute o tome ovde nama kreacionista a da tu teoriju niste eksperimentom dokazali? Misliš da ćeš tako promeniti necije mišljenje?pitanje glasi:
Zašto trošite energiju na raspravljanje o tačnosti TE? Svi su je prihvatili kao tačnu, 99% sveta više ni ne razglaba o tome....trubite džabe. Nećete nikom promeniti mišljenje, niti ćete više ikada biti prihvaćeni. Vaše vreme je prošlo

Od kada se naučne teorije obavezno dokazuju eksperimentom? Ti nemaš osnovno znanje o pojmovima koji se uče u petom razredu osnovne škole, a pokušavaš da kao rušiš nešto....Pravo pitanje je zašto vi tribute o tome ovde nama kreacionista a da tu teoriju niste eksperimentom dokazali?
Evolucija je dokazana i eksperimentima , radjanje potpuno novih vrsta koje ne mogu da se pare sa roditeljskim vrstama su isto posmatrani procesi.Od kada se naučne teorije obavezno dokazuju eksperimentom? Ti nemaš osnovno znanje o pojmovima koji se uče u petom razredu osnovne škole, a pokušavaš da kao rušiš nešto....
Kada mačka bude počela da rađa nešto drugo osim mačića onda ću da prihvatim TE.Evolucija je dokazana i eksperimentima , radjanje potpuno novih vrsta koje ne mogu da se pare sa roditeljskim vrstama su isto posmatrani procesi.
Pa zato što je biologija i sve povezane discipline egzaktna nauka a ne religija, zato su nužni eksperimentalni dokazi a ne nagađanje. Ti si baš mnogo bežao sa časova kad ni toliko ne znaš?Od kada se naučne teorije obavezno dokazuju eksperimentom? Ti nemaš osnovno znanje o pojmovima koji se uče u petom razredu osnovne škole, a pokušavaš da kao rušiš nešto....
E tooo...Kada mačka bude počela da rađa nešto drugo osim mačića onda ću da prihvatim TE.

To ti je super , izmislis neku glupost koju evolucija i ne tvrdi i trazis to kao dokaz , smejurija.Kada mačka bude počela da rađa nešto drugo osim mačića onda ću da prihvatim TE.
Ne postoji takav mehanizam.To ti je super , izmislis neku glupost koju evolucija i ne tvrdi i trazis to kao dokaz , smejurija.
Cekam primer mehanizma koji sprecava nagomilavanje mutacija.
Slazemo se , ne postoji ogranicenje u nagomilavanju mutacija.Ne postoji takav mehanizam.
Po mehanizmu nagomilavanja mutacija za koju ćeš dobiti Nobela ili bar Oskara za glupost glupo je što kažeš da je takvo očekivanje "smejurija".To ti je super , izmislis neku glupost koju evolucija i ne tvrdi i trazis to kao dokaz , smejurija.
Cekam primer mehanizma koji sprecava nagomilavanje mutacija.
Smejurija je da ocekujes da ce macka roditi bilo sta drugo nego macku.Po mehanizmu nagomilavanja mutacija za koju ćeš dobiti Nobela ili bar Oskara za glupost glupo je što kažeš da je takvo očekivanje "smejurija".
Ako je ateroid pobio dinosaurusa kako su mogli da evoluiraju?Slazemo se , ne postoji ogranicenje u nagomilavanju mutacija.
Ne menjaj mi temu nego daj dokaz da mutacije ne mogu da se nagomilaju i da dovedu do velikih promena.Ako je ateroid pobio dinosaurusa kako su mogli da evoluiraju?
Pa ti daj primer i razlog zasto sad mačka ne može da "nagomila" toliko mutacija da okoti nešto što nisu mačići a lupaš s tim celo veče?Smejurija je da ocekujes da ce macka roditi bilo sta drugo nego macku.
Sa tobom nastavljam razgovor kada das primer onoga sto sam trazio.
Imamo i takve primere , kada se nagomila toliko mutacija u jednoj generaciji dobijes degenerisano mace koje ne prezivi.Pa ti daj primer i razlog zasto sad mačka ne može da "nagomilax toliko mutacija da okoti nešto što nisu mačići?
Ja te pitam za funkcionalno sposobne i novu vrstu? Zbog čega sad pričaš suprotno da to nije moguće?Imamo i takve primere , kada se nagomila toliko mutacija u jednoj generaciji dobijes degenerisano mace koje ne prezivi.
Vaši naučnici kažu da jeste.Ne menjaj mi temu nego daj dokaz da mutacije ne mogu da se nagomilaju i da dovedu do velikih promena.
Asteroid nije pobio sve dinosauruse , opet pokazujes osnovno nepoznavanje teme.
Radjanje novih vrsta u jednoj generaciji je izuzetno redak proces, uglavnom se desava isuvise postepeno ali srecom imamo i takve primereJa te pitam za funkcionalno sposobne i novu vrstu? Zbog čega sad pričaš suprotno?
99% njih i njihovih naučnika su izgleda blago do umereno labilni bez lekova jer pričaju čas jedno čas drigoVaši naučnici kažu da jeste.