Ravnogorac65
Ističe se
- Poruka
- 2.412
Ili da pustiš bradu,nešto ti ne ide,koči te.moracu da obrijem brkove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili da pustiš bradu,nešto ti ne ide,koči te.moracu da obrijem brkove.
Znači, nemaš para? E bezvezeNa primer, ja sam mislio da žene žele da muškarac bude kao ja, haha, lep, zdrav, mlad, dobar, pametan i jak. Ali onda verovatno to udara u njihov ego i stvara im komplekse i frustraciju. Jer ako si lepši, možda mlađi, zdraviji, "dobriji", pametniji i jači onda će možda ako ne i sigurno da se oseća inferiorno. Onda bolje da ga samo muze i na ovaj i na onaj način, dok ima pare i "funkciju." I zbog semena i zbog para. Hehe
Ne znam, palo mi na pamet, samo pretpostavljam. Zanima me vaše mišljenje. Da li sam u pravu? Šta vi mislite?
Štipaju svi?Od muškarca bez para je gori samo onaj koji je stipa ali sa parama.![]()
Mene ne stipa niko.Štipaju svi?
Definiši aplauz?Mene ne stipa niko.
Zadnji put me jedan povukao za nos, pa je dobio " aplauz".![]()
Samarcina.Definiši aplauz?
Šta ti kažeš?postaje napeto![]()
Ko ga bije po ušima, da to radi ( bez odobrenja), lolMisliš da je to bio adekvatan odgovor?
On te je uštinuo za obraz, a usledila je šamarčina...

Koja je kazna ako te pomiluje po kosi?
Nema tih para,...!Manastir će jedan kuća da mi bude?
![]()
Žalosno je da je za "pravu" ljubav i "pravo" prijateljstvo potreban novac. Ako je tako.Nema tih para,...!![]()
druže...ja se nadam da nisi ozbiljanNa primer, ja sam mislio da žene žele da muškarac bude kao ja, haha, lep, zdrav, mlad, dobar, pametan i jak. Ali onda verovatno to udara u njihov ego i stvara im komplekse i frustraciju. Jer ako si lepši, možda mlađi, zdraviji, "dobriji", pametniji i jači onda će možda ako ne i sigurno da se oseća inferiorno. Onda bolje da ga samo muze i na ovaj i na onaj način, dok ima pare i "funkciju." I zbog semena i zbog para. Hehe
Ne znam, palo mi na pamet, samo pretpostavljam. Zanima me vaše mišljenje. Da li sam u pravu? Šta vi mislite?