Evo zašto mislim da žene više vole muškarca sa parama nego savršenog kao ja. Haha

Na primer, ja sam mislio da žene žele da muškarac bude kao ja, haha, lep, zdrav, mlad, dobar, pametan i jak. Ali onda verovatno to udara u njihov ego i stvara im komplekse i frustraciju. Jer ako si lepši, možda mlađi, zdraviji, "dobriji", pametniji i jači onda će možda ako ne i sigurno da se oseća inferiorno. Onda bolje da ga samo muze i na ovaj i na onaj način, dok ima pare i "funkciju." I zbog semena i zbog para. Hehe
Ne znam, palo mi na pamet, samo pretpostavljam. Zanima me vaše mišljenje. Da li sam u pravu? Šta vi mislite?

Ovde ima previše stručnjaka sa nula iskustva sa ženama pa nam svako malo iz svog ugla objašnjavaju šta žene vole i žele. Ne bih reko da si u pravu ali šta ja znam ;)

Na primer, ja sam mislio da žene žele da muškarac bude kao ja, haha, lep, zdrav, mlad, dobar, pametan i jak. Ali onda verovatno to udara u njihov ego i stvara im komplekse i frustraciju. Jer ako si lepši, možda mlađi, zdraviji, "dobriji", pametniji i jači onda će možda ako ne i sigurno da se oseća inferiorno. Onda bolje da ga samo muze i na ovaj i na onaj način, dok ima pare i "funkciju." I zbog semena i zbog para. Hehe
Ne znam, palo mi na pamet, samo pretpostavljam. Zanima me vaše mišljenje. Da li sam u pravu? Šta vi mislite?
ovo da mi neko desifruje bilo bi lepo

Елем, више пута написах, али увек се ваља подсетити.

Жени треба кров над главом, да се обуче за сва четири годишња доба, она, партнер, деца. Треба да се у кући има леба и слеба (воће, поврће, месо, млечни производи, јаја, неки дезерт). Треба деци за чколу патике, тренерке, ужина, свеске, уџбеници, књиге. Треба за децу вананставне активности, једна или две. То може да буде језик, шах, аикидо, карате, фудбал, тенис, гимнастика, плес, глума....шта ко воли. Треба да се има породични ауто, да се превезу кад мора тамо где мора. Треба да се има покућство. Да се периодично купи нови комад намештаја. Да се има да се плати мајстор кад мора да се поправи веш машина или шта већ рикне. Да се има да се на пар година окречи некретнина. Да се једном месечно оде у биоскоп, и да се некад почасте одласком у ресторан. Да се има за сладолед кад се деца истрче по парку. Да се има штек за недајбоже. Да се има да се једном годишње оде на море. Да се некад негде оде за викенд. Бицикл за децу. Лопта. Комп.

Све то кошта.

У Србији немамо оно што је у Америци stay at home mama већ и у Србији жене раде подједнако са мушкарцима, тако да, углавном, све ово горенаведено се ради са две плате. Плус, у Србији и родитељи помажу (ако постоје и ако могу). У Србији и Европи држава помаже кад је мајци потребно да остане са дететом (трудничка и породиљска боловања, боловања за негу детета, родитељски додаци...).

Како да кривимо жене што траже оно горе што сам навео?

Ако је само девојка у питању, ту су потребе далеко мање. Два пута месечно биоскоп, одлазак у ресторан једном у 10 дана, кафица и сокић пар пута недељно. Одлазак на море (једном до два пута годишње). Неко викенд путовање. Место за приватно дружење. Дружење са пријатељима. Кокице и кока кола или сладолед уз гледање филма.
Ако је девојка сиромашна студенткиња, онда дечко да финансира 90 % наведеног. Ако девојка има 32 године, а нема да исфинасира 49 % горенаведеног, исплевиш је а онда шутнеш у педу да одлети што даље (осим, наравно, ако није имала неки догађај који ју је пореметио, нпр. тешка болест члана породице која је однела већину породичног новца и сл.).

Onu stvar ima svaka budala,ženi treba muškarac,otac,graditelj,sigurnost,dom.Bez novca,stabilnog izvora finansija ništa od ovoga nema.
Još samo da napomenem,ovo nema veze sa sponzorušama.

Postoje žene koje vrlo proračunato ulaze u bilo koji odnos. Lako se to primeti.

Ali, postoje i žene koje srcem biraju.

Ti biraš s kim budeš. Jednostavno.

Ако је девојка сиромашна студенткиња, онда дечко да финансира 90 % наведеног. Ако девојка има 32 године, а нема да исфинасира 49 % горенаведеног, исплевиш је а онда шутнеш у педу да одлети што даље (осим, наравно, ако није имала неки догађај који ју је пореметио, нпр. тешка болест члана породице која је однела већину породичног новца и сл.).
A ako su oboje studenti? ;)

Pri tom ako je ozbiljna veza, a recimo on radi a ona studira, uletece njeni mama i tata valjda, bar za letovanje.

Back