Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Историчарка очигледно не зна исторују,или зна само ону комунистичку!
1. Нису сви четници,били под командом Драже Михаиловића,
2. четници Косте Пећанца,Љотићевци и Недићевци нису били у истом покрету са Дражом Михаиловићем! УПАМТИТЕ ТО!
3.Госпођа је заборавила да каже који четници су извршили та убиства и који су мотив убице имале! Ништа од тога се не зна!
Партизани су у Србији убили око 50000 срба такозваних "четника",нешто у борбама,а нешто су стрељали после 1945. године. Међу тим људима је било и обичних антикомуниста,али и правих сарадника окупатора попут Недићеваца и Љотићеваца,и четника Косте Пећанца.
Партизани су убили десет пута више срба него четници!
Треба имати и у виду да су партизани спроводили у Србији револуцију попут оне у Русији 1917.године,у којој су црвени убијали читаве породице белогардејаца,а Стањинове чистке и остале "црвене" злочине да и не помиљем!
Центала комуниста је била у Москви па је и начин извођења револуције био на московски,односно Стаљинов начин!
Имали су згодно оправдање комунисти за своја злодела,јер су све који су били против Тита и комунизма називали непријатељима односно "сарадницима окупатора" чак и ако то нису!
У мом селу у Војводини су партизани (ОЗНА)убили србина који је био ветеран из Првог Светског Рата и сеоског доктора Алексеја руске националности који је у
Србију емигрирао из Русије 1917.године! Ти људи нису имали везе са Дражом и четницима,син овог србина је био заробљен у Априлском рату и интерниран у Дахау логор смрти! Кад је из логора дошао питао је зашто су му оца убили и похарали имање,а Ознаши су га у дворишту убили и рекли како је извршио самоубиство пуцњем у потиљак! Нису ни скривали да су га убили него су се спрдали,да би показали другима шта ће им се десити ако не постану комунисти!
Сад нека ова Историчарка каже зашто су ти људи убијени!
Дража Михаиловић и Југословенска Краљевска Војска у Отаџбини,или популарно названи Равногорски Четници су оклеветани тако што су их ставили у исти којш са Љотићевцима! Ту је отров комунистичке пропаганде!
Ова историчарка одгајана у комунистичком једноумљу на основу два три убиства под неразјашњеним околностима суди Дражи и његовим Равногорцима!
То је истина а ти Дукљанине треба да се покатоличиш и да постанеш хрват јер се понашаш горе од њих!

Žena je svojim očima gledala četnička djela, nijesam ja to ispričao, nego Zagorka Golubović.
A možda su ih zaklale i jakuze, ko zna?И сама каже да су ти људи које је видела убијени преко ноћи и да су их ујутро налазили мртве по селу,значи могли су те људе убити и усташе и немци и партизани.
Размисли мало дали комунистички систем трпи опозицију или друге партије у држави било где на свету? Комунисти су своје противнике убијали у револуцијама,а нису их сменили на изборима нигде у свету,то су чињенице!

a potom se takvi i sami bacili u jendek

A možda su ih zaklale i jakuze, ko zna?
Znam ja odlično da komunisti nijesu bili nikakvo cvijeće, ali Zagorka kaže da nijesu klali ljude, razumiješ, strijeljali su, a nijesu klali.
A možda su ih zaklale i jakuze, ko zna?
Znam ja odlično da komunisti nijesu bili nikakvo cvijeće, ali Zagorka kaže da nijesu klali ljude, razumiješ, strijeljali su, a nijesu klali.
Прво, Загорка Голубовић је мајка Весне Пешић - а то довољно говори само по себи.
Друго да ли ти је познато да су постојале ПАРТИЗАНСКЕ ЦРНЕ ТРОЈКЕ и да су уопште партизани у току рата много пута упадали у разна места ПРЕСВУЧЕНИ У ЧЕТНИКЕ И ЧИНИЛИ ТЕШКЕ ЗЛОЧИНЕ - У КОМЕ ГОД МЕСТУ СУ ПОБИЈЕНИ А НАРОЧИТО ЗАКЛАНИ ВИЂЕНИЈИ ЉУДИ(за комуњаре капиталисти), СВЕШТЕНИЦИ, ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ - ЗНАЈ ДА ТО НИСУ УЧИНИЛИ ЧЕТНИЦИ НЕГО БАНДА ЦРВЕНА.
Ma četnici su bili pristojni momci,visoko obrazovani, i umjesto gibanice prasetine i šljivke isključivo su nosili sabrana djela Vuka Karadžića...:
Ma četnici su bili pristojni momci,visoko obrazovani, i umjesto gibanice prasetine i šljivke isključivo su nosili sabrana djela Vuka Karadžića...![]()
Šta kaže onaj nesretnik,ko zna ko ih je zaklao?
Hahaha ovaj je u stilu Tuđmana....
Pa kako ko? Pojela ih maca!!!
E bagzi,jesi ...Ustaše i partizani u Srbiji tokom II sv rata...AHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHah
Znači neko ko ima 12 godina, nema sjećanje, evo i tebi reputacija!Ova zena je rodjena 1930. godine. Kako ona moze biti svedok?

Ova zena je rodjena 1930. godine. Kako ona moze biti svedok?
Tema je obicna provokacija i nema veze sa politikom.

el to imas...i problemcic...e sa...zbrajanjem...memorijom? tj. mojne polazis od sebe...![]()