Ево шта нас чека ако победе Стаљинови занесењаци

Ти би некога да следиш ? :eek: :eek: :eek:
Не можеш ти то ...

Ево како ћеш: кради знања из прикрајка !
Па полако !
И да одеш негде где је клима за тебе добра.

У животу ми је најжалије што мом покојном пријатељу нисам умео да кажем
иди човече у Холандију, тамо су такви као ти нормални.

Овде се такви шиканирају !
Као што се тамо киње овакви као ми.
E, jes, i ja nekad, kad sam bio mnogo mlađi, taman što se vrnu iz rata u 'Rvacku, razmatrao mogućnost da se preselim u 'Olandiju.
Ono, vutra dekriminalizovana (nije legalizovana kako mnogi misle), pa mogu i ja da se iskažem u neku veštinu.
Kad već nisam sposoban za druge rabote
Sva sreća te me nešto omete (u razvoju), pa ne odo tamo.
Skapao bi, jadan, u onu nji'ovu kišovitu klimu.
Posle, moja tadašnja devojka, a sadašnja žena i ja, 'tedosmo da se selimo na Kanarska ostrva.
Isto ko 'Olandija, samo cele godine suvo i toplo, a nije vruće. Milina.
A sad, sad mi Grčka najmilija, a od cele Grčke, Krit mi je u srcu posebno

Evo, specijalno za tebe jedna fotka iz moje lične ahive.
Crkva manastira Svetog Nikite, pustinja u podnožju planine Asterusja, 2015.
Ej, 3 sata mi je trebalo peške kroz tu pustinju, nigde ništa, tek poneki grmić trave što ga brste koze,
a iznad tebe kruže lešinari i gledaju ko će pre da odapne - ti il koza
Ja zaboravio i vodu i telefon, a i šta će mi fon kad nema tamo signal.
Kad stigoh u manastir, a tamo ima samo jedan čovek što tu živi i pomaže igumanu, koji ostao jedini od kaluđera.
Pita me taj čovek, oću li da popijem vode, njima isporuka kasni već ceo dan (na 3 dana im dolazi), ali imaju nešto malo.
Idi, bre, gde da ti uzimam i od toga što vam ostalo.
Pita me, oćeš li da ideš u crkvu da se pomoliš, iguman je tamo.
Rekoh, ne bih, neprijatno mi je zbog odevanja, tj. neodevanja - pošo sam, ko ludak, samo u patikama i kupaćem, bez majice.
Ono, ajd sam da uđem, oprostiće Bog posle takvog putešestvija, al mi glupo zbog igumana
Kaže ovaj, ma slobodno idi, vido je taj i veća čuda.
Pitam se ja, kakva to čuda? Kad posle vidim, kroz manastirsko dvorište vodi put da se spustiš dole na plažu.
Kakvu plažu? Pa zna se, kakva plaža mož bude usred pustinje - nudistička.
Eto kakva čuda vide taj iguman.
Samo da preciziram, to samo ovi zapadnjaci se tu skidaju. Dobro, možda i po neki Grk.
Mi Srblji - jok. Možda i zbog toga što sam bio prvi od Srbalja koji je došo tu, makar za znanje toga čoveka što popričasmo.

Uglavnom, crkva ispod stene u manastiru Ag.Nikitas
1775726482570.jpeg

A tu, na manje od kilometar, usred pustinje mala oaza sa samoniklim kritskim urmama

1775726563992.jpeg

I naravno, plaža za golaće ispod manastira. Tad baš niko živ ne beše na njojzi.

1775726655734.jpeg

Možemo, možemo da pravimo humanije društbo
Evo, baš malopre na jednoj drugoj temi @Kerkyra i ja malo ogovarsmo Tihija,
pa pričamo kako ova vlast ostavlja ljude sluđenima.
Na sve strane se priča Rusija, Iran, BRICS,
a radi se EU, Izrael, NATO.
Dal se nekome sviđa ili ne u kome smeru ide ova država to je drugo pitanje.
Ali ljudi su sluđeni, mnogo je to rascepa u mozgu.
Brate, kaži ga, ako je tako, tako je, radimo sa ovima i gotovo.
Ceo današnji problem je zasnovan na slomu nada .
Sudbina veselog Džo - a , je taj strah koji je dos večno , večno , vaspostavio za ovo sadašnje nedemokratsko stanje .

Прозивање, пребројавање, прогон,
улетање у породицу,
објашњавање деци да су им родитељи декадентни љубитељи пара
и мафијашки послушници ...

Немој после да буде да вас нисам опомињао !
Znači, biće super. Obi, svi mi sanjamo taj dan, kad će se ostvariti proročanstvo Jova Bakića.
Da će se desiti jurnjava za naprednjacima i kažnjavanje za svo zlo koje su počinili.
Ali ne samo jurnjava ovih pešadinaca, nego i nepalizacija glavnih vođa... :ok:

Znači, biće super. Obi, svi mi sanjamo taj dan, kad će se ostvariti proročanstvo Jova Bakića.
Da će se desiti jurnjava za naprednjacima i kažnjavanje za svo zlo koje su počinili.
Ali ne samo jurnjava ovih pešadinaca, nego i nepalizacija glavnih vođa... :ok:

А крађа, пљачка, отимачина ...
оће ли бити тога,
или ћете бити поштени ?

Taman onoliko koliko su avovci bili pošteni, tako ćemo da budemo pošteni prema njima.

Значи остајете на Авовом путу ?

Дал' ћете моћи ..?
Он је обезбедио мир, посао и респектибилан Динар.

Добро, то се не зна док не пробате.
Срећно !

Значи остајете на Авовом путу ?

Дал' ћете моћи ..?
Он је обезбедио мир, посао и респектибилан Динар.

Добро, то се не зна док не пробате.
Срећно !
Ајд ти пробај ово,ово је пљека из супер Вера,800 дин. Кг,уснимљено прекључе,пре и после тигања,добро што јој остала још једна јер купила пола Кг,шта је бре ово:

1775787482141.png

Прозивање, пребројавање, прогон,
улетање у породицу,
објашњавање деци да су им родитељи декадентни љубитељи пара
и мафијашки послушници ...

Немој после да буде да вас нисам опомињао !
i treba, hocete da saradjujete sa kriminalcima, da gradite bez brige o dozvolama, da nameste subvencije za vas, da budes tretiran kao gradjanin prvog reda samo ako na skupove ides

hocete da budete gospoda bez radne navike i bez edukacije. Tukli ste i proganjali sav obican narod godinama, sada kada vam se blizi kraj molite za milost, dobijate k.urac

zato sto su glupi...svi znamo da studenti nemaju iskustva u politickim pizdarijama jos manje novi intelektualci koji ce da zasednu mesto ovih ludaka...ali da ovi radikali imaju mozga, bas zato treba da ih puste i posle najvise godinu dana bi se vratili kao pobednici.

nece jer su oholi i misle da svet pocinje a i zavrsva sa njima a to su uvek radili radikali u istoriji... i uvek su krvavo nayebali...kao sto ce i ovi i za sobom povuci ogroman kolateral jadnika koji su ih iz gluposti podrzavali.
de da ih puste sine da dozvole tuzilastvu da izdaju poternice ne bi pola njih prezivelo, zamisli zavrnu se zarade od korupcije...brzo bi se raspala ta druzba

studenti nece ni biti na listi nego ce biti tu strucni ljudi. Samo jedna komisija bi razvalila korupciju

i treba, hocete da saradjujete sa kriminalcima, da gradite bez brige o dozvolama, da nameste subvencije za vas, da budes tretiran kao gradjanin prvog reda samo ako na skupove ides

Јел ти стварно верујеш у ово што си написао ?

hocete da budete gospoda bez radne navike i bez edukacije. Tukli ste i proganjali sav obican narod godinama, sada kada vam se blizi kraj molite za milost, dobijate k.urac

Колико ти само желиш поделу,
ви, ми, они , оне ...

Удримо се браћо, не мењајмо српску коб,
овај Вучић хоће да нас поправи ...

Не дајмо !
А то нам и Мила поручује :heart:

ви, ми, они , оне ...

Не дајмо !
Nepalizacija je zakon, pa kenjajte do mile volje... :kafa:

ви, ми, они , оне ...

Не дајмо !
pa naravno da verujem, imas na hiljade primera sa dokazima

kakva podela? izmedju studenata, gradjana protiv silovatelja, kriminalaca, nepotista i lopova?

zajebite vi taj lazni patriotizam, saljete batinase na kucne adrese i govorite ljudima da je legalno gaziti coveka ako protestuje na ulici, kad vam razlupaju kola onda kuku lele

KO TO PODELJUJE SRBE?? AHAHAHAHAHA
https://www.b92.net/info/politika/2...potpuno-gasenje-srpske-pravoslavne-crkve/vest
evo sta vi pisete, mrze hrista mrze srbiju mrze sve srpsko

ja ne zelim vama nista vise osim onoga sto vi govorite da vam blokaderi rade, da govorite istinu ne bi videli jednog snsovaca na ulicama...

Back