evo sta me interesuje sad...

Зоки

Legenda
Poruka
51.428
pazi ovako, evo bas nesto sad razmisljam (kao) i desava se neverovatna stvar, naci padaju mi neke ideje na pamet. a to do sada nije bijo slucaj :)
e sad razmisljao sam ja o razlicitim stvarima, misim bilo je tu svega da se ne lazemo ( puno je tu bilo i bezobraznih misli)
ali nekako je ta (ona) ljubav isplivala na povrsinu i izborila se protiv ostalih gluposti za svoje ostvarenje
i kad kazes ljubav, tj. kad hoces da je analiziras obicno ti prvo pada na pamet veza izmedju dvoje ljudi razlicitog pola sa istim pogledima na stvari i sa velikom dozom obostranog razumevanja.
a daa tu su i fizicka privlacnost i kompatibilnost pri polnom opstenju ( u cilju produzenja vrste ili samo zadovoljstva radi)
i sad tu idu razne definicije i uopsteno prihvaceni standardi...bla bla bla
i onda logicno sledi pogled na sebe u vezi sa drugom osobom, pa tu dolaze i razna pitanja i sumnje vezane za sexualno zadovoljavanje.
a prvo sto mi je palo na pamet veceras kaze - kako bre zena moze da se koka u ankicu???
idemo djonom sad :)
 
Kaze peja a sto ne bi moglo
0.jpg
 
@Zoki
Bejah sa jednom curom koja je jako brinula o svojom stopalima, mazala ih je kremom i umotavala u najlon.... E sad, ne bi obratio pažnju na to da nisam slučajno video da je u pitanju vazelin, odmah luda ideja pade na um, u sred sexanja posle jednog od njenih orgazama namažem ja nju odzada, malo joj bi čudno ali kad izvadih i premazah svoje malo jada sa 'kremicom' bi joj jasno, rekla je samo da je nisam tako zadovoljavao do sada nikad ne bi zaslužio da to probamo, okrenula se i ... 'kremica' je čudo, samo je skliznuo....
 
za ankicu je poželjan kraći i uži od standardnog (svi znamo šta to znači)
eto sreće, sreće, radosti za sve vas koji se godinama (neki decenijama:mrgreen:) mislite šta ćete sa svojim mališanom:))))
e sad, standardnoj forumašici:malav: je potreban jedan standardni i jedan takav
e sad sad, pošto je nemoguće naći vlasnika i jednog i drugog, šta mi čestite forumašice da radimo?:(
 

Back
Top