Evo sta ce biti ako Vucic ostane na vlasti

Iskreno, crno vam se piše neovisno o tome hoće li Vučić ostati na vlasti ili će pasti. Što ti misliš da će vam procvjetati kad on ode, da će ga zamijeniti netko bolji i normalniji? Hoće, ali malo morgen. Može vam na vlast doći ili isti kao on ili i gori od njega. Vama cijela politička elita, ali i dobar dio intelektualne, treba deratizaciju i, ne resetiranje, već postavljanje na normalne postavke. S ovakvom društvenom, intelektulalnom i političkom klimom u zemlji nemate se baš čemu nadati, svejedno, s Vučićem ili bez njega. Ako misliš da među tim studentima koji protestiraju protiv vlasti preovladavaju ljudi koji nisu baždareni na nacionalnu ideologiju SNS-a i da su potpuno cijepljeni od toga, ljuto se varaš. Problem je u društvu, a ne u pojedinicima. Zato će vam biti sjaši Kurta da uzjaši Murta. Molite se vi za Vučićevo zdravlje! ;)
Uvek moze gore...

Kako smo ziveli pre Vucica?Nikako.Nezaposlenost 26%,prosek plate 330 evra,minimalac 160 evra,kurs dinara nestabilan...
Hleb 30 din, kafa 60 din, čokolada 50 din, o gorivu neću ni da pričam :mrgreen: zaposlenost, u Nišu otpušteno 300 radnika, otišao Beneton, Kinezi doveli Indijce čim istekla ugovorna obaveza i otpustili srpske radnike, na tu zaposlenost misliš??

Ако Вучић оде банкротираће Србија,

Ако остане банкротираће Народ.
Kakva svetla buducnost sa velikim vodjom. Tako me podseca na Broza i njegove vernike sektase.
Nadam se srecom ovi mladi ljudi je da su to shvatili za razliku od mozgom ispranih metuzalema
cija je jedina zivotna filozofija "Posle mene potop".

Kakva svetla buducnost sa velikim vodjom. Tako me podseca na Broza i njegove vernike sektase.
Nadam se srecom ovi mladi ljudi je da su to shvatili za razliku od mozgom ispranih metuzalema
cija je jedina zivotna filozofija "Posle mene potop".

Питао сам њих многе, не знају они против чега се боре, зато су и ушли у сукоб против структуре.

То код њих је идеализам и анархо борба за правду

A jel neko traži da se Vučić skloni sa vlasti?

Koliko sam razumeo studenti izričito kažu da oni to ne žele.

Osim studenata, ko još protestuje i gde su im predvodnici? Koji su im zahtevi?

Вучић је само експонент владајуће структуре номенклатуре.

Када њу склониш и он одлази са њима

Вучић је само експонент владајуће структуре номенклатуре.

Када њу склониш и он одлази са њима

битно је да си ти извукао корист из целе ове гунгуле

.. да преживиш док краљ не дође .. устанак .. Вожд ....

Прошле недеље цена свиња је била 140-150дин.

Одоше све свиње у кланицу за џ.
Домаћини се ослобађају, јер је храна скупа

Ја сам једну купио од 120кг, па ћу данас да је откостим, уролујем и на ражањ ... :mrgreen:

Back