MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 31.856
Traži gdje će se sakriti.Recite vi meni koja je svrha vucicevog obilaska nekih sela po Srbiji???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traži gdje će se sakriti.Recite vi meni koja je svrha vucicevog obilaska nekih sela po Srbiji???
Што га ти не примиш?Traži gdje će se sakriti.
Ja sam davatelj, nisam primatelj.Што га ти не примиш?
E ovo sam črkala da neko konačno pita.Recite vi meni koja je svrha vucicevog obilaska nekih sela po Srbiji???
Ako dosad nisi shvatio i nećeš.![]()
Koliko ste ih samo na silu tek prekrstili da postanu "hrvati" ukljucujuci samog sebe.Prvo prestanite s lažima o "milion i po" pobijenih Srba pa vam se, za početak, neće ljudi smijati i doživljavati vas kao budale. Onda se može dalje.
pusti ti nas"Narod koji bira korumpirane i pokvarene politicare nije zrtva vec saucesnik"!
Orvel
Kada se ovaj "narod"jednog jutra "probudi" umije"hladnom vodom" zaista nam nece biti dobo!
Zlo je predaleko otislo i naivni su svi koji misle da ce se ovo okoncati na "miran nacin"!
Највише ми је за стадион...Alo Vučić ne ostane na vlasti, ništa od EXPO-a 2027- e, pa sad promislite...
vec smo promislili, lazni ekspo je perionica novca, i velika pljacka koja mora da se zaustaviAlo Vučić ne ostane na vlasti, ništa od EXPO-a 2027- e, pa sad promislite...
Neka studenti sami hapse !Javno ne traži ali indirektno studentski zahtevi vode ka padu Vučića i posledično hapšenju. Ako bi Zagorka Dolovac počela da radi svoj posao morala bi da izda nalog za hapšenje Aleksandra Vučića, a da ona radi svoj posao je još jedan studentski zahtev. Šta misliš zašto režim ne želi da objavi dokumentaciju za nadstrešnicu i zašto ne pohapse odgovorne? Da im je lako oni bi žrtvovali dva-tri nevažna lika poput Vučevića i smirili bi situaciju.
Pa mi onda već možemo početi sa lustracijom ?E ovo sam črkala da neko konačno pita.
Stalno razmišljam dokle će Vučić obilaziti sada već sela zaseoke jezera i ostale delove zemlje u koje se nije kročilo godinama.
Sada predsednik pokazuje svoju poslednju kap ,trzaj možda....
Izlišno je pisati o enornoj količini novca naravno milijarde eura,dolara u neznam čega sve ne uložene.Šta će biti budemo videli kako neko reče.Zna li neko gde je sada?????
mora siftar jos da napumpa gnev u narodu, odlicno mu ide, paz kAKAV JE MUCAK nece vise da nas gazi i vredja uzurpator, resio da smanji drogiranje i penjenje:Pa mi onda već možemo početi sa lustracijom ?
Sta lupetas?Bankrot je bio zamalo 2012,u budzetu je bilo za isplatu jos 3-4 penzije.I onda je reformama sve stabilizovano.Kakav crni bankrot?Pa samo videti kredite za obicne gradjane kamate su sve manje,a to znaci da je Srbija sve ekonomski stabilnija.Do 2027 prosek plate 1400 evra,minimalac 650 evra...
Dakle,podršku zapada imamo zbog AV? Kako li smo živeli dok njega nije bilo? Kako sastavismo mesec dana?Ko ce da ga skloni? Da li mozes da objasnis sta ce biti kada se Vucic "skloni" i kada na vlast dodje prelazna ili dolazna ili uzlazna ili kako god vec hoces da se zove nova vlada? Citam komentare danima i ni u jednom komentaru gram logike ili normalnog razmisljanja. Kada pitam ko ce zameniti Vucica, odgovor bude...."bilo ko ili vlada eksperata"??? Koji ce to eksperti reci Solcu, Trampu, Makronu ili bilo kom drugom sa Zapada...."E nema vise zezanja sa Srbijom, od sada ce Srbija svojim putem"? Ne bi Srbija sastavila mesec dana bez pomoci Zapada ili mozda hocete Kineze pa da radite u pelenama.
Ovo sto ovi idioti nazovi studenti sada rade lako moze da se pretvori u totalni haos.
studenti ce zagorki da daju otkaz kao americka ova deca, sve neki 19-21 godinu starosti, otpustaju drzavne sluzbenike, a po nalogu ilona maska... cekaj samo da nauce srpski studenti od nas amerikanaca, od ILONA MASKA, a do tada navijaci neka drmaju aljeku kavezNeka studenti sami hapse !
Neka ne čekaju Zagorku Dolovac !
![]()
KampanjaRecite vi meni koja je svrha vucicevog obilaska nekih sela po Srbiji???
ne, vec strah, sve vece od sela moze da mu se otrgne kontroli, narod da jurne i da ga ... gadja trulim paradajzom, a po selima ne smeju, sve bi ih pohapsiliKampanja