Evo sta ce biti ako Vucic ostane na vlasti

Kada se ovaj "narod"jednog jutra "probudi" umije"hladnom vodom" zaista nam nece biti dobo!
Zlo je predaleko otislo i naivni su svi koji misle da ce se ovo okoncati na "miran nacin"!
a ko je ova?

inace, to isto govori i dragas da ovi idu u bankrot, ali ljudima su zapusene usi,. evo malo o tzv stranim direktnim investicijama:

U današnjem tekstu hoću da razbijem laž vezanu za - Strane direktne investicije / SDI/. Sve što Uzurpator govori o SDI je laž, manipulacija i prevara.​

Тако се прикрива и смањује наш државни дуг. То се намерно ради да би могла расипничка власт још више да се задужује. Страним инвеститорима таква политика одговара. Они остварују огромне профите у пословању са корумпираним политичарима у Србији. Њих уопште не занима што ће Србија да банкротира.
https://srbin.info/ekonomija/branko...ektnim-investicijama-lazi-i-prevare/?lang=lat
Када се то догоди, они ће се у једном дану повући, јер сав њихов новац је већ на њиховим рачунима у иностранству.

Закључак, овакви страни инвеститори нам не требају. Страни инвеститори су зло, јер пљачкају Србију. Али, још веће зло је Узурпатор. Без његове смене и хапшења, није могуће да спасимо Србију.

Poslednja izmena:
A jel neko traži da se Vučić skloni sa vlasti?

Koliko sam razumeo studenti izričiti kažu da oni to ne žele.

Osim studenata, ko još protestuje i gde su im predvodnici? Koji su im zahtevi?
cekaj, ti hoces da kazes da jos nisi ukapirao da je aljek nadmudren?
on sam sebe sklanja sa vlasti,a mi mu kao ne damo, kazemo da nije nadlezan, ima ko ce da ga skloni u obojenoj

oces zahteve? a da nije malo kasno sada za njih? predvodnici? mozda zna dinko, i mila pajic, a da pitamo dezurne botove?
kasno marko na kosovo stize

cekaj, ti hoces da kazes da jos nisi ukapirao da je aljek nadmudren?
on sam sebe sklanja sa vlasti,a mi mu kao ne damo, kazemo da nije nadlezan, ima ko ce da ga skloni u obojenoj

oces zahteve? a da nije malo kasno sada za njih? predvodnici? mozda zna dinko, i mila pajic, a da pitamo dezurne botove?
kasno marko na kosovo stize
Ko ce da ga skloni? Da li mozes da objasnis sta ce biti kada se Vucic "skloni" i kada na vlast dodje prelazna ili dolazna ili uzlazna ili kako god vec hoces da se zove nova vlada? Citam komentare danima i ni u jednom komentaru gram logike ili normalnog razmisljanja. Kada pitam ko ce zameniti Vucica, odgovor bude...."bilo ko ili vlada eksperata"??? Koji ce to eksperti reci Solcu, Trampu, Makronu ili bilo kom drugom sa Zapada...."E nema vise zezanja sa Srbijom, od sada ce Srbija svojim putem"? Ne bi Srbija sastavila mesec dana bez pomoci Zapada ili mozda hocete Kineze pa da radite u pelenama.
Ovo sto ovi idioti nazovi studenti sada rade lako moze da se pretvori u totalni haos.

Ko ce da ga skloni? Da li mozes da objasnis sta ce biti kada se Vucic "skloni" i kada na vlast dodje prelazna ili dolazna ili uzlazna ili kako god vec hoces da se zove nova vlada? Citam komentare danima i ni u jednom komentaru gram logike ili normalnog razmisljanja. Kada pitam ko ce zameniti Vucica, odgovor bude...."bilo ko ili vlada eksperata"??? Koji ce to eksperti reci Solcu, Trampu, Makronu ili bilo kom drugom sa Zapada...."E nema vise zezanja sa Srbijom, od sada ce Srbija svojim putem"? Ne bi Srbija sastavila mesec dana bez pomoci Zapada ili mozda hocete Kineze pa da radite u pelenama.
Ovo sto ovi idioti nazovi studenti sada rade lako moze da se pretvori u totalni haos.
Videli smo vec to tvoje 'Srbija svojim putem'.

Klanje, rat, totalitarna diktatura, plate od 20 maraka, inflacija od milion % i benzin u flasama.

Neka hvala.

a ko je ova?

inace, to isto govori i dragas da ovi idu u bankrot, ali ljudima su zapusene usi,. evo malo o tzv stranim direktnim investicijama:

U današnjem tekstu hoću da razbijem laž vezanu za - Strane direktne investicije / SDI/. Sve što Uzurpator govori o SDI je laž, manipulacija i prevara.​

Тако се прикрива и смањује наш државни дуг. То се намерно ради да би могла расипничка власт још више да се задужује. Страним инвеститорима таква политика одговара. Они остварују огромне профите у пословању са корумпираним политичарима у Србији. Њих уопште не занима што ће Србија да банкротира.
https://srbin.info/ekonomija/branko...ektnim-investicijama-lazi-i-prevare/?lang=lat
Када се то догоди, они ће се у једном дану повући, јер сав њихов новац је већ на њиховим рачунима у иностранству.

Закључак, овакви страни инвеститори нам не требају. Страни инвеститори су зло, јер пљачкају Србију. Али, још веће зло је Узурпатор. Без његове смене и хапшења, није могуће да спасимо Србију.

Samo sto to treba neko treba da nacrta SNS jajarama i podanicima

:D

Koliko sam razumeo studenti izričito kažu da oni to ne žele.

Studenti izuzetno inteligentno postupaju cineci Fahmiu Juniora sve vise gadljivim za narodne mase.
Sasvim je logicno, da bi pravni i ekonomski sistem funkcionisao, vrhovni SNS Satana i njegova mafia moraju da se sklone
sa vlasti u suprotnom Srbija ce kao nacija nestati do kraja njegovog mandata.

Sam sebe. Suvise je on glup za studente

Studenti traže pravnu državu a i sam znaš koji je jedini način da se dođe do toga. Pa sam izračunaj šta traže, ne mora sve da ti se crta ;)

Ko ce da ga skloni? Da li mozes da objasnis sta ce biti kada se Vucic "skloni" i kada na vlast dodje prelazna ili dolazna ili uzlazna ili kako god vec hoces da se zove nova vlada?

Sam si sebi odgovorio. Rešenje je prelazna vlada koja će da organizuje slobodne demokratske izbore. Dalje preuzima opcija koja osvoji najviše glasova. Ne može poštenije od toga.

Ne bi Srbija sastavila mesec dana bez pomoci Zapada ili mozda hocete Kineze pa da radite u pelenama.
aha, znaci zapad u stvari voli srbiju, i zato joj daje novac, pomazuci joj?... strasno, u sta vi verujete, sutra, za samo tih mesec dana koje pominjes, kada usledi bankrot i kada vam kazu dajte rudnike, kao grcima sto rekose dajte ostrva ako nemate da platite ratu kredita, sta ce onda da bude, nismo znali da sastavimo kraj sa krajem? mi ili vi, koji ste zaduzili zemlju i uveli je duznicko ropstvo?
zena iz videa kaze ne 40, nego 100 milijardi da je dug, pa podeli te pare koliko se trosilo u aljekovom zlatnom dobu u protekloj deceniji i kusur!
zato vi mrzite studente, jer znate da ce oni vas zasigurno, jer ste buduca pokoljenja uveli u duznicko ropstvo.

i kinezi, ko je njih doveo da narodu navlace pelene? isto ih je doveo da bi mogao da uzme kredit i od njih, inace ga ne bi dali, ali sada kazu, vracajte pare da ne odleti kuca, i zemlja, i sve, to je vasa politika, i vas fingirani privredni rast, da trosite nezaradjeno navlaceci svim srbima omcu na vrat,a narocito buducim pokoljenjima

Poslednja izmena:
"Narod koji bira korumpirane i pokvarene politicare nije zrtva vec saucesnik"!
Orvel

Kada se ovaj "narod"jednog jutra "probudi" umije"hladnom vodom" zaista nam nece biti dobo!
Zlo je predaleko otislo i naivni su svi koji misle da ce se ovo okoncati na "miran nacin"!

Iskreno, crno vam se piše neovisno o tome hoće li Vučić ostati na vlasti ili će pasti. Što ti misliš da će vam procvjetati kad on ode, da će ga zamijeniti netko bolji i normalniji? Hoće, ali malo morgen. Može vam na vlast doći ili isti kao on ili i gori od njega. Vama cijela politička elita, ali i dobar dio intelektualne, treba deratizaciju i, ne resetiranje, već postavljanje na normalne postavke. S ovakvom društvenom, intelektulalnom i političkom klimom u zemlji nemate se baš čemu nadati, svejedno, s Vučićem ili bez njega. Ako misliš da među tim studentima koji protestiraju protiv vlasti preovladavaju ljudi koji nisu baždareni na nacionalnu ideologiju SNS-a i da su potpuno cijepljeni od toga, ljuto se varaš. Problem je u društvu, a ne u pojedinicima. Zato će vam biti sjaši Kurta da uzjaši Murta. Molite se vi za Vučićevo zdravlje! ;)

Svi na robiju do poslednjeg sendvicara
ma, ne, nego da vidimo kako bi vuk-vycic da ih iz tora sns-a ubaci sve u tor pokreta za narod, a u stvari za vukove, lojaliste, da ih pojedu

za mesec dana popularnost sns-a sa 40% pada na 4%, svi ce da se razbeze iz sekte koja je raskrinkana, a sto je i bio nas plan, av ga savrseno izvrsava

av je u stvari izvodjac obojene revolucije, samo nije obojena, vec crno-bela, samo smo mi protiv njih, nema sredine, nema opozicije, a uskoro ce i rezim da bude razvlascen, organi reda i zakona ce da izvrse hapsenja sns vrhuske koja nije stigla da uvati aljekov leteci taksi i odmagli via trieste

Poslednja izmena:
"Narod koji bira korumpirane i pokvarene politicare nije zrtva vec saucesnik"!
Orvel

Dve su kategorije sns- ovaca.
Oni koji vole da cuju kako nam ide.
Oni su samo naivni.
Drugi su oni sa bine i iz prvih redova.
Oni znaju da su ovi prvi naivni.
Tu su iskljucivo iz interesa.

Ni jebna, ni druga kategorija ne brine za kredit koji se gomila.

Prvi zbog toga sto
" Pa nikada ovde nije bilo para, to je normalno"

I drugi " Ja imam nekretnine i biznis, preguracu svaku krizu".

Iskreno, crno vam se piše neovisno o tome hoće li Vučić ostati na vlasti ili će pasti. Što ti misliš da će vam procvjetati kad on ode, da će ga zamijeniti netko bolji i normalniji? Hoće, ali malo morgen. Može vam na vlast doći ili isti kao on ili i gori od njega. Vama cijela politička elita, ali i dobar dio intelektualne, treba deratizaciju i, ne resetiranje, već postavljanje na normalne postavke. S ovakvom društvenom, intelektulalnom i političkom klimom u zemlji nemate se baš čemu nadati, svejedno, s Vučićem ili bez njega. Ako misliš da među tim studentima koji protestiraju protiv vlasti preovladavaju ljudi koji nisu baždareni na nacionalnu ideologiju SNS-a i da su potpuno cijepljeni od toga, ljuto se varaš. Problem je u društvu, a ne u pojedinicima. Zato će vam biti sjaši Kurta da uzjaši Murta. Molite se vi za Vučićevo zdravlje! ;)
A ko smo to mi i ko ste to vi?
Please explain
Thank you

Javno ne traži ali indirektno studentski zahtevi vode ka padu Vučića i posledično hapšenju. Ako bi Zagorka Dolovac počela da radi svoj posao morala bi da izda nalog za hapšenje Aleksandra Vučića, a da ona radi svoj posao je još jedan studentski zahtev. Šta misliš zašto režim ne želi da objavi dokumentaciju za nadstrešnicu i zašto ne pohapse odgovorne? Da im je lako oni bi žrtvovali dva-tri nevažna lika poput Vučevića i smirili bi situaciju.

Traži se da sudski organi rade svoj posao.
A to povlači da bi vlasnik firme koja je odgovorna za pad nadstrešnice morao da završi u zatvoru.
A on onda povlači u zatvor i onog kome je platio reket da bi dobio posao i da nema pravnih posledica zbog njegovog "obavljanja".
A taj neko je - Vučić.
Ne kao predsednik, već kao korumpirani političar direktno odgovoran za ubistvo 15 ljudi
To je već drugi par cipela - koga će nam službe uvaliti posle Vučića.
Već se nazire poneko ime...

Back