Evo snimka zemljotresa koji su podelili Rusi

Poruka
7.432
Ma i da je odasiljac, odasiljaca ima koliko hoces i uvek ce ih biti... I koristice se za raznorazna ispitivanja, jer to jeste normalan i ocekivan sled doadjaja u nauci... Kao sto je uobicajeno da u svakom vremenu bude ludaka i da narod ide za njima...

logičan sled u nauci, je napraviti oružje, koje će uništiti sve naše neprijatelje,
je geslo i slogan većina naučnika...

Poruka
20.705
kud baš potrese preko gasovoda?!

main-qimg-5fb542cb10f3dd11af1a84a274f76f11.webp

ne glupe kurde već gasovod

Takođe, par dana pre zemljotresa bila vest:

Turski ministar energetike: Rezerve gasa u Crnom moru pokriće naše potrebe u narednih 30 godina​

https://www.tanjug.rs/ekonomija/srb...okrice-nase-potrebe-u-narednih-30-godina/vest

Dakle...
Zločinci, NWO sektaši, globalisti su HAARP-om pobili preko 100 000 ljudi u par minuta...i brojanje idalje traje...
Znamo ko ima istoriju ubijanja 100 000 ljudi u par minuta...

...

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
43.237
На страну ХАРП и. све остало, занима ме шта се тачно види на овом снимку?
Мислим, јасно је да се види моменат кад се дешава земљотрес, али шта тачно на овом снимку би требало да буде доказ да је земљотрес вештачки?
ostrom oku posmataraca ne moze da promakne da ovo trese kao da je pravi,ali po izostanku poigravanja dojki kod radnica koje stoje,moze se zakljuciti da je vestacki potres.Kada je pravi i sise se tresu

Patata Caliente

Buduća legenda
Poruka
26.303
Evo snimka zemljotresa koji su podelili Rusi gde strucnjaci mogu videti da je to zemljotres vestacki izazvan. a moze ili HAARPom da se iniciraju vec napregnute ploce zemljine kore ili jednostavno podzemnom nuklearnom bombom ogromne razorne moci a na tom podrucju itekako postoje NATO baze i mogli su da ubace u rupu atomsku bombu:

Pogledajte prilog 1294966

na snimku se vide ljudi u prostoriji, rade svoj posao, i pocinje zemljotres.

da li mozes da nas uputis na deo snimka na kome se vidi jasno ta nuklearna bomba, NATO baze, taj HAARP, zemljina kora i ostalo sto si pobrojao

i da li mozes da nam kazes gde si stekao ovaj izuzetni nivo inteligencije da potrazimo i mi u Enciklopediji, da i mi budemo izuzetni kao ti

Poslednja izmena:
Poruka
20.705
Ćuti jedva živu glavu izvukosmo.

Harpovo ih Bajden direktno iz Bele kuće, to je nama proletelo iznad glave.

Da je bilo malo niže, prvo bi najebao Kopaonik.

Usavršili su oni "gađanje" gotovo do u metar...

Pa su tako nas 2014. napali baš u zoni TE Nikola Tesla...
Japan su 2011. napali u zoni NE Fukušima...
Tursku su sad napali u zoni HE Ataturk...

Nema tu slučajnosti...

...

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
48.219
Usavršili su oni "gađanje" gotovo do u metar...

Pa su tako nas 2014. napali baš u zoni TE Nikola Tesla...
Japan su 2011. napali u zoni NE Fukušima...
Tursku su sad napali u zoni HE Ataturk...

Nema tu slučajnosti...

...
Naravno da nema slučajnosti.

U Japanu nisu znali ni šta je zemljotres dok nije krenulo harpovanje kao osveta za WWII.

Čuo sam da u japanskom rečniku uopšte nije postojala reč za zemljotres pre harpa, mada ne znam koliko je to tačno.

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
39.680
Ovo sirenje mrznje je najvece zlo sveta... Kako do njega dolazi na strucnjacima je u biducnosti da ispitaju..Ja mislim da oni koji akumuliraju zlo traze i u ovakvim nesrecama onoga koga ce mrzeti...Omalovazavaju prirodu i fiksiraju coveka,ljude, organizacije te tako nagomilanu mrznju podsvesno pravdaju u sebi...To jest oni je ni ne primecuju...A i samo nase drustvo takvu zlobu ne uzima kao greh, jer eto i da je mrznja, usmerena je ka nekim "satanskim" organizacijama koje eto zele da uniste svet...
Na stranu sto se radi o pomeranju tektonskih ploca, kore, o oslobadjanju energije vece od miliona atomskih bombi, o stotinu i stotinu takvih zemljotresa na trusnom podrucju...
A to sto vi danas zovete harpom, a verovatno mislite na antene za pracenje jonosvere koje su primaoci signala(logicno je da postoje u ovom veku). One ne mogu da deluju, one primaju informacije.... Zamislite tu beskonacni glupost u vama da vi pomislite da antene(nekakav harp) mogu da izazivaju zemljotrese? BUDI BOG S NAMA

Ovo nije širenje mržnje, već može biti samo dezinformacija

Čemu to naklapanje sa "mir u svetu" i slične baljezgarije?

limunada

Buduća legenda
Poruka
27.218
Naravno da nema slučajnosti.

U Japanu nisu znali ni šta je zemljotres dok nije krenulo harpovanje kao osveta za WWII.

Čuo sam da u japanskom rečniku uopšte nije postojala reč za zemljotres pre harpa, mada ne znam koliko je to tačno.
Nije stvar u tome da prije nije bilo zemljotresa,nego se sada zemljotresi mozda malo "poguraju".
Ili se jednostavno "igra",a kad priroda uzvrati...

Обилић

Poznat
Poruka
9.667
...
i da li mozes da nam kazes gde si stekao ovaj izuzetni nivo inteligencije ...

Сиромашни знањем, а гладни истог,
користе један женски трик како доћи до правог знања:

Они лупају глупости
и онда се паметни изнервирају па почну да сеју знање.

Тај фазон се употребљава у многим сферама,
рецимо опозиција је крајње неконструктивна, зла, неумољиво критична,
и на тај начин тера власт да исправно поступа.

Што запањено рече онај Хрватијанац
"Каква је то конструктивна опозиција ?!"

И ја се ту сетим сопствене жене, и колико је наопака,
а ја све савршенији ...

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
17.628
Сиромашни знањем, а гладни истог,
користе један женски трик како доћи до правог знања:

Они лупају глупости
и онда се паметни изнервирају па почну да сеју знање.

Тај фазон се употребљава у многим сферама,
рецимо опозиција је крајње неконструктивна, зла, неумољиво критична,
и на тај начин тера власт да исправно поступа.

Што запањено рече онај Хрватијанац
"Каква је то конструктивна опозиција ?!"

И ја се ту сетим сопствене жене, и колико је наопака,
а ја све савршенији ...
Sta, opet te izbacila na ulicu...? :cool:z:hm: