Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.927
Ако је 15-ак и мекан, могле би спретне руке од тога направити лијепог Сњешка.Ma kaže ništa spektakularno, 15-ak cm, mekan-nikakav.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако је 15-ак и мекан, могле би спретне руке од тога направити лијепог Сњешка.Ma kaže ništa spektakularno, 15-ak cm, mekan-nikakav.![]()
Jel odgovorio bleki, zna li se šta![]()
Ma kaže ništa spektakularno, 15-ak cm, mekan-nikakav.![]()
fali mu -15 da se ukruti
jeli voliš gledat snjeg kroz prozor?grudvanje![]()
Ko ti je rekao da je obustava zbog snega???Mnogo sam iznenadjena i zbunjena
Znači, cijelo školovanje bilo snjegova do koljena, a nikad nije bilo obustave škole, a sad ovo nekoliko cm napada i obustavlja se sve. Bar kod nas.
Kod nas u Bosni je zbog snijega.Ko ti je rekao da je obustava zbog snega???
O pa nisam znala. Kod nas je zbor protesta.Kod nas u Bosni je zbog snijega.
Vidjela sam na TV. Uskoro će i naši studenti sa sarajevskog univerziteta da se okupe u znak podrške studentima u vašoj zemlji. Stvarno bih voljela da se kod vas sve to završi na najbolji mogući način.O pa nisam znala. Kod nas je zbor protesta.
Зашто би стабла воћа била уништена омањим снегом усред зиме?od 1000 stabala voca 100% je pogodjeno ovim jebenim snegom a 80% je unisteno............
100% стабала погођено снијегом? Крајње необично. Снијег обично пада напољу, стабла се такође обично саде напољу па ме нешто збуњује овако висок постотак...od 1000 stabala voca 100% je pogodjeno ovim jebenim snegom a 80% je unisteno............
zato sto ovde ne pada normalan snijeg....Зашто би стабла воћа била уништена омањим снегом усред зиме?
Hoće. Mlate se, malo ih je za neku revoluciju, nemaju pojma ni o kakvim zahtevima, ne znaju šta hoće.Vidjela sam na TV. Uskoro će i naši studenti sa sarajevskog univerziteta da se okupe u znak podrške studentima u vašoj zemlji. Stvarno bih voljela da se kod vas sve to završi na najbolji mogući način.