- Poruka
- 11.695
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo je to moglo da se desi
sve najbolje i sto duze da traje!J*bo njega!
Kakav je vaš stav prema dotičnom?![]()
Kod nas noćas prestao da pada, a napadalo je sigurno pola metra.Šta nema, evo ga veje, ne pita ko skita...
Da li mislite da je prirodno da zimi pada sneg?![]()
Eto starih dobrih vremena...Kod nas noćas prestao da pada, a napadalo je sigurno pola metra.
Ош се џорамо за ову моју шљацку?Kod nas noćas prestao da pada, a napadalo je sigurno pola metra.
Ma jok, nismo mi od juce...svaki prvi sneg iznenadi putare, makar bio u novembru , decembru , januaru , februaru , ili martu..j$g%usta, oće opet da zaveje...lasta se dela u štrajk, opravdan, prigradski prevoz ne radi, a i da radi, lance na točkove kako je dobro održavanje puta, konstatujem da je sneg protiv vlasti...
![]()
Јбг, некад се знало... Буба и Фићко су бушили тунеле у наносима смијега, а ако се деси па и они стану, само сувозач изађе, попне се на задњи браник и... вози Мишко!Kako u doba komunizma, majku mu, sve išlo normalno, kamioni sole put, nerviraju te oni kamenčići pod nogama, al sve nekako simpatično...
Da, manje nas bilo, 22 miliona ukupno, al gledamo Srbiju znači 20 oduzmem, 5 zapamtim, istina, stojadini i jugoi pretežno mestimično...
Ah, da, nije bilo interneta...![]()
![]()
Da se polomišОш се џорамо за ову моју шљацку?![]()
Da ne lajemEto starih dobrih vremena...![]()
![]()
Нисмо сви тако смотани.Da se polomiš![]()
Ja ne padam, meni je snijeg prirodno okruženje od rođenjaНисмо сви тако смотани.![]()
Ma kaže ništa spektakularno, 15-ak cm, mekan-nikakav.Jel odgovorio bleki, zna li se šta![]()
Ено од јутрос ред код Латинске ћуприје, сви скачу у залеђену Миљацку...Ja ne padam, meni je snijeg prirodno okruženje od rođenja![]()