Evo snega!

jel imate sliku sa ženama koje čiste? :D

imam!

1735076025750.png

j$g%usta, oće opet da zaveje...:sad2::zroll: lasta se dela u štrajk, opravdan, prigradski prevoz ne radi, a i da radi, lance na točkove kako je dobro održavanje puta, konstatujem da je sneg protiv vlasti...:zcool:

Jel prosle godine bese jedini put do jahorine bio zatvoren, pa si morao da gledas u pasulj da li ce biti otvoren ili nece..

Ili bese pretprosle godine...

Znam da planirao obilazak nekih poznanika, pa oni uvek vole da smugnu do Jahorine, Sarajlije a institucionalno povezani....kad ono , zatvoren put...

j$g%usta, oće opet da zaveje...:sad2::zroll: lasta se dela u štrajk, opravdan, prigradski prevoz ne radi, a i da radi, lance na točkove kako je dobro održavanje puta, konstatujem da je sneg protiv vlasti...:zcool:
Ma jok, nismo mi od juce...svaki prvi sneg iznenadi putare, makar bio u novembru , decembru , januaru , februaru , ili martu..
Jedne godine pola februara i pao i iznenadio ih....

A ovo kiad napada 25cm za jednu noc, to je ok da ne mogu nista....Licno sam isao pesaka i ne moze kamion da prodje od automobila, koji su zakrcili put i nece da se maknu....dzabe mu rotacija zuta ukljucena....izgubi zivce i parkirao pored amana i ceka...

Kako u doba komunizma, majku mu, sve išlo normalno, kamioni sole put, nerviraju te oni kamenčići pod nogama, al sve nekako simpatično...
Da, manje nas bilo, 22 miliona ukupno, al gledamo Srbiju znači 20 oduzmem, 5 zapamtim, istina, stojadini i jugoi pretežno mestimično...
Ah, da, nije bilo interneta... :znamiguje: :zcool:

Kako u doba komunizma, majku mu, sve išlo normalno, kamioni sole put, nerviraju te oni kamenčići pod nogama, al sve nekako simpatično...
Da, manje nas bilo, 22 miliona ukupno, al gledamo Srbiju znači 20 oduzmem, 5 zapamtim, istina, stojadini i jugoi pretežno mestimično...
Ah, da, nije bilo interneta... :znamiguje: :zcool:
Јбг, некад се знало... Буба и Фићко су бушили тунеле у наносима смијега, а ако се деси па и они стану, само сувозач изађе, попне се на задњи браник и... вози Мишко! ;)

Back