Evo snega!

@Black_star koliki je kod tebe? :zper:
Evo Sarajevski trenutno!

1735036404410.png
Је л’ се ово искривило од снијега или од вотка ђуса фотографкиње? :lol:

Кажу ми деца малопре фазон:
”Шапић се придружио протесту студената. Блокирао цео град.” :hahaha:
Клинци су хаос. Она будала им поручила да им је боље да уче него да се петљају у политику, а они осванули с транспарентима: „Учићу, педеру!” :rotf:

Ja sam mislio da je najluđi moj komšija koji u majci i šorcu malopre vozi bajs
Ја сам се кладио да смем да са сликам у боксерицама на -38 и сликао сам се, само после добио упалу ува и тешку прехладу па ме лечили а доктора нигде у близини.

Inače sneg mrzim. Voleo sam ga
Ја сам се кладио да смем да са сликам у боксерицама на -38 и сликао сам се, само после добио упалу ува и тешку прехладу па ме лечили а доктора нигде у близини.

😑
-38
Pa pazi, za neku dobru opkladu pa i da se kao nešto poturiš ali baš -38 je čista bolest 😮

Ne volim hladnoću, generalno, pa samim tim ni godišnje doba, zimu.
Ali, klimatski pojasevi, su različiti, pa tako i naš ima i zimu, koja zadnjih decenija varira. Eve, trenutno je poprilično pokazala, svoju nadmoć, jer je tu i sneg. Ali, naše podneblje, to i iziskuje. U takom smo delu, zemaljske kugle. Neka smo sredina. Nemam ništa, protiv zime. Ima i svoje čari. Ali, leto je leto. I, toplo je zakon, pa nek misli, šta god hoće. Ko voli zimu, srećno mu bilo. Ja nisam, u toj grupi.

J*bo njega!z:D
Kakav je vaš stav prema dotičnom?z:mrgreen:

Prema mišljenu profesora fakulteta političkih nauka za N1: "Malo dete zna da se danas vreme može naručiti, ovo da sneg padne baš ove godine kada su akademski gradjani po prvi put na ulici umesto na budžetskim jaslama jer "imaju fakultet" nije zabeleženo pa zato implicira da je namerno..."

Back