Evo snega!

Sad kad je već pao.... planiram svašta. Za neki dan čim bude pauza na poslu idemo autom na Kosmaj.. da se valjamo i planinarimo.. Pre neki dan bili na Avali ali tada ga još nije bilo, za koji dan idemo i tamo ! Ovaj moj stariji porastao mora novi šuškavac, uvk po dva imamo, jedan se suši drugi se koristi !

Juče mlađi otišao sa drugarima na sneg, vratio se mokar do gaća z:lol:... pa gde je bolje uživanje? Znaju deca šta je dobro, nema veze što je BeGe.

Volim ga sa 53 kao i kada sam bio dijete.I sada u ovim godinama bih mogao da se sankam (da nisam dosao u sjevernu Srbiju )i grudvam kao dijete.Ali ovaj snijeg nije kao snijeg djetinjstva mog.Rijetko kada pada i brzo se topi.
idi na planinu !

tamo ga ima kao iz našeg detinjstva

Kad se ide na planinarenje , ceo decembar i kada ga u gradovima nema tamo ga ima. Bude tako velik preko kolena, suv, lep !
Najdublji sneg sam doživela na Staroj planini pre neku zimu kad sam išla, probijali smo se, upadali u rupe, sneg, magla, vetar, hladno sneg dubok.. odustali smo posle jedno 5 km, ali onaj osećaj kada moraš da staviš skijaške naočare da bi mogao da gledaš.. jer vetar nosi sneg u oči.. pa kad se vratiš u topli dom i piješ čaj, presvučeš se.. jedno od najvećih zadovoljstava !

Back