Evo resenja za koren svih problema u Srbiji.

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Decenijama je nasa Srbija u agoniji sve nam je krenulo niz brdo ekonomija u teskoj recesiji , politika nam je sve samo ne drzavotvorna i patriotska, bela kuga nas kosi nestajemo iz minuta u minut ,drogerasa imamo za izvoz ima ih na svakom koraku, pederashi nam ulicama ponosno marsiraju , izgubismo sve ratove ,izgubismo teriorije, obrazovanje se kao na pijaci kupuje za sicu , diplome falisfikuju ,opsta depresija u svim sferama.Svasta smo pokusali ali bez uspeha jer se nije resilo ono glavno sto je uzrok svih nasih nesreca.
sve nase nesrece poticu od nasih zena koje su glavni ako ne i jedini krivac za sve nase nesrece.
To vise nisu one hrabre cestite srpske majke koje su bile stubovi , cvrsti temelji oslonci porodice.Zato nam je sve i propalo jer nam ne valjaju temelji.
Gledao sma na tv-u kako u pasivne krajeve nase Srbije dolaze devojke iz Albanije kod ljudi koji nisu ni mladi ni bogati pa ih opet te iste postuju i cene .Deca koju one radjaju su zdrava te kuce u zabitima konacno dobijaju zivot i buducnost i sto je najvaznije te zene su zdravi temelji koji nece popustiti na tim temeljima ce buduca porodica biti cvrsta i postojana.
E sad razmisljam da se i u urbane krajeve gde zve daleko bolje situirani mladji i privlacniji muskarci organizovano pocne raditi na dovodjenju devojaka iz Albanije.Dakle neka vrsta kontakt servisa gde bi nasi muskarci mogli uspostaviti kontakt sa tim devojkama i privuci ih u nase gradove.
Tim potezom bi smo vrlo brzo stali na noge ove nase domace polovnjace koje idu na abortuse kao kod frizera i koje nisu sposobne da nam obezbede zdravo potomstvo mogli bismo da eksportujemo nasim neprjateljima.
Posto su sve u fazonu nekog lagodnog zivota neka taj isti potraze u nekim egzoticnim krajevima:per:
Mozda postoji ta zemlja dembelija koja im je mislima i o kojoj stalno mastaju .Pitam se zasto da nam sudovi budu prepuni brakorazvodnih parnica cemu sigurne kuce i ostale gluposti neka one lepo odu tamo gde misle da svega toga ima a neka nasu jadnu Srbiju rasterete njihove frustracije i bolesne fantazije.

Poslednja izmena:
Pa i utom zhitu ima kukolja... Mozhda manje.
Ono jes, slazhem se da srbkinja ima sve manje pravih zhena, a sve vishe neki sharalica-varalica, pomodarki i čuda-mooda, poletelih za šarenim televizijskim manipulativnim programom, pa umislile da i one mogu postati obične manipulatorke, ali to je po meni sve strani faktor, koji od zhena pravi laku robu a od muškaraca mlakonje.

Treba naći, tako kako još pomalo pravih srba ima, tako i ono pomalo pravih srpkinja. Po mojoj skromnoj proceni, takvu mozhesh jedino probati naći sredom, četvrtkom i petkom popodne u crkvi, ali avaj - to ti je zaista lutrija naći.

Nego pitam se pitam, je li stvarno ostalo malo srbkinjitza? Jesmo li to samo nas nekoliko imali sretje? Ja se nadam da nisam jedini ovde takav.

Zasto se petljati sa domacim polovnjacama prebirati i rizikovati kad se u Albaniji moze naci ona prava i to sa garancijom:per:
Dakle u takvoj zeni imas vernog saborca koji te nikad nece izdati nema sa njima kao sa ovim nasim domacim polovarama steriliteta cuda mooda sudova sigurnih kuca i ostalih budalastina.Dobijes lepo iz Albanije proverenu mladu zenu sa garancijom da je ispravna i plus za nju si bog i batina gospodar njenog zivota.Vaspitana je da te postuje i da te bespogovorno slusa i ispunjava ti sve zelje.Kud ces bolje i lepse od toga.

Znam par slučajeva gde su se pravoslavne devojke
udale u CG.
Ispale su više nego dobre,
A ove, naše, čim je momak sa sela i
ima krave i ovce, mlogo teško prolazi.

Pa i u mom selu, ima neuporedivo više
notebook-ova nego krava (msm, pravih krava)
a koriste ih dokone mlade domaćice,
koje uglavnom ništa ne rade (osim noćnog rada)

Koliko sam video na tv-u dolazile su iz okoline Skadra kod nasih ljudi na jugu koji su bili u teskim zabitima cemer i jad na sve strane a one srecne.Verovatno bi se za bolje situirane domace mladozenje mogle naci i bolje situirane Albanke.

- - - - - - - - - -

sto bi moja pok baba rekla - sto maca koti, mishe lovi
mislite o tome :mrgreen:

Baba je rekla mudrost koja se moze prevesti na danasnji jezik.ne ocekuj od ove domace polovnjace zdravo potomstvo.

Poslednja izmena od moderatora:
Koliko sam video na tv-u dolazile su iz okoline Skadra kod nasih ljudi na jugu koji su bili u teskim zabitima cemer i jad na sve strane a one srecne.Verovatno bi se za bolje situirane domace mladozenje mogle naci i bolje situirane Albanke.

- - - - - - - - - -

Baba je rekla mudrost koja se moze prevesti na danasnji jezik.ne ocekuj od ove domace polovnjace zdravo potomstvo.

baba je rekla da djecu goji majka na sliku svoju, a to ukljucuje neke vrlo krupne stvari
koje sustinski veze nemaju s tvojim maloumnim pogledom na svijet

Kud ces krupnije stvari od toga da od drolje dobijes potomstvo drolji i raspikuca.

vidi, ako budu govorili recimo albanski vjerojatno ih nista neces razumjeti
pa ce ti matorom i dementnom biti puno teze da im objasnis da ti to nisi tako zamislio :mrgreen:

- - - - - - - - - -

maca okoti 6-10, od tih jedva 2-3 prezive. nema machora da je pazi.
nashe izgublene mace rode od 1-3 i uglavnom svi prezive roditelje jer je tu chovek da ih sve nadhleda.

losh ti primer kranjko

razmisli malo o tome sta je baba zapravo rekla
nema to veze s brojem vec...s vrstom ;)

pa ce ti matorom i dementnom biti puno teze da im objasnis da ti to nisi tako zamislio :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Te zene sve do jedne prihvataju pravoslavlje i uce Srpski jezik koji ce govoriti i deca.Dakle domace polovnjace sire laznu propagandu.

Ajd ako je tako josh i drzh nedaj.

- - - - - - - - - -

Te zene sve do jedne prihvataju pravoslavlje i uce Srpski jezik koji ce govoriti i deca.Dakle domace polovnjace sire laznu propagandu.

ma, vazi
samo se ti tjesi
covjek toliko jadan da mora "kupit" bracnog partnera
nista bolje ni ne zasluzuje
a sto se propagande tice - "domace polovnjace" da su ih htjele ne bi redom zbrisale odatle...:lol:

Vidi ovako kolega Sugaenzi i guru za Alfa muškarce koji jadni u manjini opstaju u ovoj tvojoj napaćenoj Srbiji, još jednom upotrebiš frazu drolje u kontekstu rađanja i reprodukcije budućih pokolenja drolji, izgubiću nevinost nekažnjavanja lično sa tobom ovde :zkez:

...a moguće da ću izgubiti strpljenje u prečiščvanju ovih tvoji šovinističkih nebuloza pa ću da loknem temu takođe :zkez:
..
cccccc, ne može žena ni da legne na miru i uživa, katastrofa, čoveče, spavaš li ti nekada :lol:

Sam se bojim da nije nako kak je moj ujak prosho. Em bi josh mogla radjat al neplodna, em nezna jezik, em nemenja vjeru. Et, sam da znate, a chovjek se ozhenijo njom u obshtini, al ucrkvu ide sam.

To vam je samo tako jedan primjer, al nemora znachit daj tako i kod ostali. No jope, ima sigurno tu itamo neka šćiperka koja bise udala i mjenjala vjeru, jezik i obichaje.

ne kapiram samo...a sta muskarci u albaniji misle o toj pojavi ?
odose im snajke za srbiju, a oni...sta rade?
ajd sto prodaju cerke i seste, kapiram da je to ekonomski momenat ali sta ovi ostali, momci...kako bre oni na to gledaju tamo?
s kim ce oni da se zene, sa kozama?
mozda kontaju da je i to bolji izbor pa zato cute i uvaljuju srbima skart:rotf:

Sam se bojim da nije nako kak je moj ujak prosho. Em bi josh mogla radjat al neplodna, em nezna jezik, em nemenja vjeru. Et, sam da znate, a chovjek se ozhenijo njom u obshtini, al ucrkvu ide sam.

To vam je samo tako jedan primjer, al nemora znachit daj tako i kod ostali. No jope, ima sigurno tu itamo neka šćiperka koja bise udala i mjenjala vjeru, jezik i obichaje.

nije jos nije skapirao posto se mijenja dinar za lek, al ima vremena....par decenija kasnije kad
bude ljuljao unuchice Ramusha i Limaja...al opet, ko zna...mozda to tako treba
sam pao, sam se ubio...a sposobniji i treba da opstanu :lol:

- - - - - - - - - -

ajd sto prodaju cerke i seste, kapiram da je to ekonomski momenat ali sta ovi ostali, momci...kako bre oni na to gledaju tamo?

ozene se oni
ne beri brigu
pametni ljudi skontali ono sto najobixniji virusi oduvijek znaju...:lol:

nije jos nije skapirao se mijenja dinar za lek, al ima vremena....par decenija kasnije kad
bude ljuljao unuchice Ramusha i Limaja...al opet, ko zna...mozda to tako treba
sam pao, sam se ubio...a sposobniji i treba da opstanu :lol:

- - - - - - - - - -

ozene se oni
ne beri brigu
pametni ljudi skontali ono sto najobixniji virusi oduvijek znaju...:lol:

Ma nije lutko. Vetj su oboje u chetrdesetim sad, a ona ima neku bolest bubrega. Navodno je sada ipak bolje, al vreme proshlo. Ujak ostao bez potomstva...

Vidi ovako kolega Sugaenzi i guru za Alfa muškarce koji jadni u manjini opstaju u ovoj tvojoj napaćenoj Srbiji, još jednom upotrebiš frazu drolje u kontekstu rađanja i reprodukcije budućih pokolenja drolji, izgubiću nevinost nekažnjavanja lično sa tobom ovde :zkez:

...a moguće da ću izgubiti strpljenje u prečiščvanju ovih tvoji šovinističkih nebuloza pa ću da loknem temu takođe :zkez:
..
cccccc, ne može žena ni da legne na miru i uživa, katastrofa, čoveče, spavaš li ti nekada :lol:

Mico,ne daj se!

Ma ja nesht misssim da shkart tooche sa sviju strana. Jal od nas jal odnji, al shkarta na sve strane.

Ostale sam Ruskinje, al one su ko imi namazane, pa razvile jimenoplastifikaciju. De tjesh tu bit pametan?

Back