"Moze jednom centrala da pogresi ali.....". Aj da pitam kolko je placeno zna li se sta? Sreca pa ova utakmica ne odlucuje jos uvek toliko
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas je sve i svako na prodaju."Moze jednom centrala da pogresi ali.....". Aj da pitam kolko je placeno zna li se sta? Sreca pa ova utakmica ne odlucuje jos uvek toliko
Ма нек се носи спорт само да косово отпризнају...Ja mislim da postoji dogovor da ako pustimo Italijane da nas pobede 5 puta u košarci da će povući priznanje Kosova.
Treba večeras pratiti i odbojkašku utakmicu koju igramo sa njima. Možda je povezano.
Čovek je imao loše šutersko veče, a većinu šuteva je šutnuo bez izgrađene akcije. Gledajte malo pozitivne stvari, vratila su nam se dva igrača (Petrušev i Avramović) i prolaz i dalje zavisi od nas samih.Bogdanovic je bio tragicar utakmice.
Pobeda je iznad svih filozofija. Ovaj prolaz koji kako napisaste zavisi od nas samih - vodi do Amera, nikad sloznijih.Čovek je imao loše šutersko veče, a većinu šuteva je šutnuo bez izgrađene akcije. Gledajte malo pozitivne stvari, vratila su nam se dva igrača (Petrušev i Avramović) i prolaz i dalje zavisi od nas samih.
Sutra samo ozbiljno i osgovorno i ne opterećivati se drugim rezultatima pa šta bude neka bude.Pobeda je iznad svih filozofija. Ovaj prolaz koji kako napisaste zavisi od nas samih - vodi do Amera, nikad sloznijih.
Koje face kud sam došo ovde.Sve isto kao kad je i Jokic celu cetvrtinu presedeo na klupi dok su nas Italijani razbijali. Isto i sada sa +16 na +3 serija Italijana a Pesic na klupi drzi svu trojicu nasih najboljih igraca. Slucajnost? Naravno da me neko pogresno ne razume Pesic nista ne moze on nije kriv naravno ne odlucuje on. Meni samo krivo sto nisam stavio velike pare na Italijane a znao sam da im treba pobeda ko leba a igraju sa nama. Sledeci put kada igramo kosarku protiv Italijana a njima je ko leba potrebna pobeda stavljam ogromne pare na njih. A pogledajte lice Jovica a i Bogdana. Slika govori sve. I nadam se da je sada svima jasno zasto Jokic nece da igra sa ovakvom pozadinom za Srbiju dok se ne promeni sistem
Zato Ameri imaju sve same vrhunske trenere i gube od jedne prosečne Litvanije.Nemamo mi selektora, imamo senilnog dedu koji kasni 5 minuta sa odlukama (a nije mu prvi put). Neka smislena igra ne postoji. Da ga neko od novinara priupita zasto Guduric igra pleja kada je na terenu sa njim Avramovicem!!!
Odavno je Pesic trebao biti u penziji. Gde nam je @thotr da nam objasni kako je danasnji Pesic sa 74 godine i dalje vrhunski selektor jer je 2002. osvojio zlato.
Pešića su doveli zbog Jokića, ali konjušar više voli pevaljku Cecu od košarke.Sve isto kao kad je i Jokic celu cetvrtinu presedeo na klupi dok su nas Italijani razbijali. Isto i sada sa +16 na +3 serija Italijana a Pesic na klupi drzi svu trojicu nasih najboljih igraca. Slucajnost? Naravno da me neko pogresno ne razume Pesic nista ne moze on nije kriv naravno ne odlucuje on. Meni samo krivo sto nisam stavio velike pare na Italijane a znao sam da im treba pobeda ko leba a igraju sa nama. Sledeci put kada igramo kosarku protiv Italijana a njima je ko leba potrebna pobeda stavljam ogromne pare na njih. A pogledajte lice Jovica a i Bogdana. Slika govori sve. I nadam se da je sada svima jasno zasto Jokic nece da igra sa ovakvom pozadinom za Srbiju dok se ne promeni sistem
Pozdravio te senilni deda, Gudurić i Bogdan.Nemamo mi selektora, imamo senilnog dedu koji kasni 5 minuta sa odlukama (a nije mu prvi put). Neka smislena igra ne postoji. Da ga neko od novinara priupita zasto Guduric igra pleja kada je na terenu sa njim Avramovicem!!!
Odavno je Pesic trebao biti u penziji. Gde nam je @thotr da nam objasni kako je danasnji Pesic sa 74 godine i dalje vrhunski selektor jer je 2002. osvojio zlato.
Samo se nesrećo pokri ušima. Nemaš pojma o košarci a ni dovoljno stida i srama da kažeš da si pogrešio i da ne znaš ništa.Pozdravili tebe Jovic i Petrusev (za koje nisi ni sanjao da ce dati po tri trojke, a ovaj drugi cak da odigra neverovantno dobru odbranu)... A da se Bogdan kojim slucajem ispucavao kao protiv Italije morali bi da se zapitamo da li sa njim nesto nije u redu.