Evo opet "izgubismo" od Italijana

Sve isto kao kad je i Jokic celu cetvrtinu presedeo na klupi dok su nas Italijani razbijali. Isto i sada sa +16 na +3 serija Italijana a Pesic na klupi drzi svu trojicu nasih najboljih igraca. Slucajnost? Naravno da me neko pogresno ne razume Pesic nista ne moze on nije kriv naravno ne odlucuje on. Meni samo krivo sto nisam stavio velike pare na Italijane a znao sam da im treba pobeda ko leba a igraju sa nama. Sledeci put kada igramo kosarku protiv Italijana a njima je ko leba potrebna pobeda stavljam ogromne pare na njih. A pogledajte lice Jovica a i Bogdana. Slika govori sve. I nadam se da je sada svima jasno zasto Jokic nece da igra sa ovakvom pozadinom za Srbiju dok se ne promeni sistem

19:14:32_2023090112180214064_original_am-l.webp

Poslednja izmena:
Naši imaju neki problem pa ne mogu mentalno da izguraju celu utakmicu. I onda tako nasred tekme prosto stanu, izgube igru i potpuno se raspadnu. Sad je samo kocka u kom momentu će se to desiti tokom meča. Ako izdrže ceo meč, mogu da pobede svakoga. Ali, jbg, nemaju tu mentalnu snagu.

Nemamo mi selektora, imamo senilnog dedu koji kasni 5 minuta sa odlukama (a nije mu prvi put). Neka smislena igra ne postoji. Da ga neko od novinara priupita zasto Guduric igra pleja kada je na terenu sa njim Avramovicem!!!

Odavno je Pesic trebao biti u penziji. Gde nam je @thotr da nam objasni kako je danasnji Pesic sa 74 godine i dalje vrhunski selektor jer je 2002. osvojio zlato.

Italija je solidan kosarkaski tim. Pravi evroligaski kalibar igraca, a to je trenutno i nas nivo kvaliteta. Uopste ne odstupamo mnogo od njih, i jedino bi na papiru bili superiorni sa onih par igraca sto su odustali od nastupa za reprezentaciju.
Srbiji, medjutim, jedino zavisi da li ce proci dalje, od toga da li pobede Dominikansku Republiku.
Svaka cast Karl-Entoni Taunsu, ali mi apsolutno ne zasluzujemo dalje takmicenje na ovom prvenstvu, ako ne mozemo da pobedimo jednu takvu reprezentaciju.

Sve isto kao kad je i Jokic celu cetvrtinu presedeo na klupi dok su nas Italijani razbijali. Isto i sada sa +16 na +3 serija Italijana a Pesic na klupi drzi svu trojicu nasih najboljih igraca. Slucajnost? Naravno da me neko pogresno ne razume Pesic nista ne moze on nije kriv naravno ne odlucuje on. Meni samo krivo sto nisam stavio velike pare na Italijane a znao sam da im treba pobeda ko leba a igraju sa nama. Sledeci put kada igramo kosarku protiv Italijana a njima je ko leba potrebna pobeda stavljam ogromne pare na njih. A pogledajte lice Jovica a i Bogdana. Slika govori sve. I nadam se da je sada svima jasno zasto Jokic nece da igra sa ovakvom pozadinom za Srbiju dok se ne promeni sistem

Koje face kud sam došo ovde. 🙄

Nemamo mi selektora, imamo senilnog dedu koji kasni 5 minuta sa odlukama (a nije mu prvi put). Neka smislena igra ne postoji. Da ga neko od novinara priupita zasto Guduric igra pleja kada je na terenu sa njim Avramovicem!!!

Odavno je Pesic trebao biti u penziji. Gde nam je @thotr da nam objasni kako je danasnji Pesic sa 74 godine i dalje vrhunski selektor jer je 2002. osvojio zlato.
Zato Ameri imaju sve same vrhunske trenere i gube od jedne prosečne Litvanije.
Pešića jeste pregazilo vreme, ali sa ovakvim osrednjim igračima nijedan bolji trener ne bi napravio veći rezultat.
Sreća je što nema salašara, samim tim nema tolike promaje u odbrani.
Eto ga Tauns, kažu uz Embidda, Jokića, jedan od najboljih centara u NBA, a čovek nema dodirnih tačaka sa timskom košarkom.
Samo zna da šutne, ako ga šut neće onda kraj.
Ne zna da igra odbranu, ne zna da asistira, na postu slab, izgubio čovek 7 lopti, beskoristan centar. Takav jedan centar je među najboljima u NBA, eto u kakvoj smešmoj konkurenciji jedna smlata konjušar dominira.

Ne volim Pešića, ali za većinu trenera na SP je doktor košarke.

Pešića su doveli zbog Jokića, ali konjušar više voli pevaljku Cecu od košarke.

Pozdravio te senilni deda, Gudurić i Bogdan.

Vidiš, ovo je prava igra naše reprezentacije, u ovakvoj igri NE MOŽE da igra Jokić.
Ne može jer je spor i trom, loš u odbrani.
Zato sa Jokićem kao glavnim igračem mi nismo u stanju da pobedimo neki malo ozbiljniji tim.
NIje Jokić džabe bio rezerva Birčeviću kod Đorđevića. Vide to i znaju svi naši treneri bolje od tebe i sličnih stručnjaka ovde.

Sjajna utakmica protiv Litvanije, čas košarke Pešića i Plavih. Svaka čast

Pozdravili tebe Jovic i Petrusev (za koje nisi ni sanjao da ce dati po tri trojke, a ovaj drugi cak da odigra neverovantno dobru odbranu)... A da se Bogdan kojim slucajem ispucavao kao protiv Italije morali bi da se zapitamo da li sa njim nesto nije u redu.
Samo se nesrećo pokri ušima. Nemaš pojma o košarci a ni dovoljno stida i srama da kažeš da si pogrešio i da ne znaš ništa.

Petrušev je sjajno odigrao kao i ceo tim, ne bih nikoga izdvajao u ovakvoj pobedi.
Pešić je zaboravio o košarci mnogo više nego što ćeš ti ikada znati.

Back