srbijadamus
Primećen član
- Poruka
- 661
Priredite nesto novo i jos nedozivljeno samo za vas profesionalni kuvar ,sa preporukama . Kuva samo za vas ,romanticne vecere ,nesto za drustvo ,ili posebne i specijalne prilike ekstra diskretno i profesionalno najvise za 8 osoba . Poznajem sve vrste kuhinja od klasicne francuske do Aziskih . Odlicno poznajem vina . Jedinstvena sansa da omogucite sebi ono sto je dostupno samo na zapadu . Osecajte se kao kraljevi .
Vase je da pobedite na aukciji ,zivim u Novom Sadu voljan sam da uz placene troskove puta otputujem bilo gde na teritoriji Srbije .
Iskoristite jedinstvenu priliku da za vas i vama drage licno kuva profesionalac .
Vase je da pobedite na aukciji ,zivim u Novom Sadu voljan sam da uz placene troskove puta otputujem bilo gde na teritoriji Srbije .
Iskoristite jedinstvenu priliku da za vas i vama drage licno kuva profesionalac .
Poslednja izmena od moderatora:

, a nisam ni malo pogodjena. Mene je zabavila ideja , a od toga da napravi posao ttebao bi mu i malo drugaciji pristup i jos stosta. Svako ko je imalo samokritican zna kad je u pitanju tapsanje po ramenu a kad je stvarna pohvala. Vidis, stvar me podsetila na mog tecu pokojnog vrsnog kulinara koji je mom tati masincu pre desetak godina objasnjavao pola sata kako se pravi peceni sladoled i kako ce to postati hit i kod nas jer je i u svetu popularan desert. Na sta ga je ovaj ispljuvao. Ali poenta price je da se elita po kineskim restoranima pre nekoliko godina navukla na taj nesrecni peceni sladoled. Teca je pre 20 godina dizajnirao cupice od posebno narucene gline za kiseljenje mleka i pravio pakovanja za sireve ekoloske i biorazgradive I tad je bila prica , budala samo trosi vreme na gluposti. A kad je za neki banket pre ohohohooo godina pred direktora agrokombinata izvezao kolica i flambirao palacinke za njegovu jagnjecu brigadu dojurila je cistacica sasve protivpozarnim aparatom da spasi nesrecnog direktora jer je mislila da kuvar namerno to radi da upropasti postenog direktora hranitelja... Ja sam na tecu
zato ... predajem se ..pobedila si nemoj me vise grditi sto sam se podstaknuta secanjem na dragu osobu napisala sta sam napisala jer u trenu si me podsetila na tatu , realnog i prerealnog za fiks ideje i razne kreacije zanimljivog tece...
i ne pali se nisam ja ksantipa