tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Recimo putujete 12h zbog njega...obožavate ga...jedva čekate da ga vidite... a imate samo par sati da budete zajedno....kako bi proveli to vrijeme sa njim ili njom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo putujete 12h zbog njega...obožavate ga...jedva čekate da ga vidite... a imate samo par sati da budete zajedno....kako bi proveli to vrijeme sa njim ili njom?
Posle 12 sati puta samo bih mogao da spavam pored nje. I da hrcem sve u 16. Znaci, odmarajuci.
p mislim sex drugs RnR
osim ako umire ,u slucaju da umire od gore navedenog nista
Ja sam jednom stigao skroz smozden..
Povracao sam, bio bas neraspolozen, hteo sam samo spavati..
Ali nije bio jedan dan pa sam se sutra odmrzao ..
..........I kako je sutra izgledalo?......
Ako ne umire..?....kako bi izgledalo sve to gore...a imaš li neku romantičnu varijantu..?
Da li bi ipak otišli na put?
imam ....
alkohol i klasicna muzika
.........gde sam ja sve bio zbog ****** ...............naravno ............
Kao nesto cega cu se secati pod stare dane ..
Je, ne, ne samo seks ..
ah...sva sam se raznježila....čega ćeš se to sjećati pod stare dane......mora da si joj čitao Šilera pod balkonom.....
...ma to ne ide zajedno....zamisli mislila sam da ti to ne znaš....a alternativa i priroda...ide li to zajedno...?
Posle 12 sati puta samo bih mogao da spavam pored nje. I da hrcem sve u 16. Znaci, odmarajuci.
Pa zapravo bilo je Jejtsa i Kitsa, nasli smo neka vremesna izdanja na rasprodaji ..