Evo mene o ljubavi. Imam pitanje

Pitam lepo. Tema je u psihologiji ne u zabavi.

Zašto je tema na psihologiji? Zbog analize njegovog postupka?

Svi koji diskutuju na ovoj temi, ne poznaju ni tebe ni njega. Možda samo on zna razlog zašto je odbio da se viđa sa tobom posle jednog sastanka.

A razloga ima dosta.

Pošto je ova tema na psihologiji, kako se osećaš sada kada je odbio kontakt sa tobom?

Ja sam bila u sličnoj situaciji i malo me je bolelo.. Ne boli me odavno sećanje na tu osobu. Emotivno sam sazrela ( to ide sa godinama, valjda ).

E onda si na pravo mesto došla da ispraviš tu svemirsku nepravdu, ovde se potežu falusi brže nego na divljem zapadu revolver.

Na brzinu ćemo da ti nađemo nekog koji neće da sklanja kosu, ali zato vadi budalu na jedan
Ma okej. Samo me interesuje. Jer ja imam dve teorije koje su dovele do toga. Pa me interesuje vase misljenje
Zašto je tema na psihologiji? Zbog analize njegovog postupka?

Svi koji diskutuju na ovoj temi, ne poznaju ni tebe ni njega. Možda samo on zna razlog zašto je odbio da se viđa sa tobom posle jednog sastanka.

A razloga ima dosta.

Pošto je ova tema na psihologiji, kako se osećaš sada kada je odbio kontakt sa tobom?

Ja sam bila u sličnoj situaciji i malo me je bolelo.. Ne boli me odavno sećanje na tu osobu. Emotivno sam sazrela ( to ide sa godinama, valjda ).
Pa jer me to bas muci.
Tesko mi se neko dopadne. Kada mi se neko dopadne to bude na duge staze. I ono, mislim na njega svaki dan. Ali ono, procice...nadam se

Ovde se poteže brže nego Klint Istvud:zaljubljena:

Prilikom registracije moraš da upload sliku falusa, ako nije 20+ odbije sistem :D

Ma okej. Samo me interesuje. Jer ja imam dve teorije koje su dovele do toga. Pa me interesuje vase misljenje

Naše mišljenje je takvo da su danas ljudi prsli u globalu, tako da nas ništa ne čudi.

A i mišljenje može da varira jako jer čujemo samo jednu stranu. Zovi i njega, da čujemo njega. Vi žene se često iznenadite što ste odbijene, što je čovek otišao, a ne vidite vaše postupke, gluposti izrečene, urađene.

Boooouže, al' sam ga uozbiljio, kao da nije trol tema. :D

Mi cemo da iznesemo sto dve pa ti vidi dali su tvoje izvucene.

:cool:

Back