- Poruka
- 57.406
Samo da nije ono "flertuje sa mnom, pridržao mi vrata kad sam izlazila...."
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha. Pa nije takoSad kad šibne primer "otvorio mi je vrata jednom i rekao ćao, kako si drugi put"
Jednom mu je cak uhvatila pogled
Koga zabole, covek joj je rekao pre mesec dana da ga ne smara, paljba i to je to.Šta ti misliš o njemu? Da li ti se dopada? I zašto misliš da mu se ti ne dopadaš?
Malo sam nezrela, to znam, ali samo u toj ljubavnoj filozofiji. Imam 29Koliko imas godina?
Hahahhaha. Pa nije tako
Pa ne znam sve vreme je zeleo da me grli, odmeravao me, davao mi komplimente, drzao za ruku dok je vozio auto. Odveo na prelep pogled grada. Kroz razgovor...Kliknuli smo bas. Ja sam to ispratila. I ono. Cudni
Hahahhaha. Pa nije tako
Pa ne znam sve vreme je zeleo da me grli, odmeravao me, davao mi komplimente, drzao za ruku dok je vozio auto. Odveo na prelep pogled grada. Kroz razgovor...Kliknuli smo bas. Ja sam to ispratila. I ono. Cudni
Pa da. I jesam otislaKoga zabole, covek joj je rekao pre mesec dana da ga ne smara, paljba i to je to.
Hahah. A ne zezaj, jeste romanticno
Pa me pogledao onako, pa sklonio pramen kose etc hahahahahahhahahahaHahah. A ne zezaj, jeste romanticno
Nastavi da hodas. Put je dug, bezbroj dana jahanja...Pa da. I jesam otisla
Ma nije. Nije hteoAko niste imali seks tad, nisi ispratila miko, nisi ispratila
Sve što si navela je takav kliše kad neko hoće da te zune, da ja reči nemam
Tek ovo za držanje za ruku dok se vozi auto, to mi je tek bljuvotina
Ispasce na kraju i da je umocioPa me pogledao onako, pa sklonio pramen kose etc hahahahahahhahahaha
Nemoj da ste sada bezobrazni.Ispasce na kraju i da je umocio
Pitam lepo. Tema je u psihologiji ne u zabavi.Nemoj da ste sada bezobrazni.
Nije kao umocio. Koliko ruzno izrazavanje.
Bas ti je fora sto mi ispravljas reci.Nemoj da ste sada bezobrazni.
Nije umocio. Koliko ruzno izrazavanje.
Pa sviđala si mu se ali se nešto razočarao u tebe ili je shvatio da ne bi mogli zajedno da funcionišete u vezi. Ali čim je flertovao bilo je simpatija na početku.Pa nije pokazao da ga ne privlacim. Flertovao je svakojako sa mnom. I onda odjednom ostavi me na miru i obrise me. I od toga je proslo mesec dana - nikom nista
Bas ti je fora sto mi ispravljas reci.
Vi muskarci pa nemate pojma.Ako niste imali seks tad, nisi ispratila miko, nisi ispratila
Sve što si navela je takav kliše kad neko hoće da te zune, da ja reči nemam
Tek ovo za držanje za ruku dok se vozi auto, to mi je tek bljuvotina
Pa verovatnoPa sviđala si mu se ali se nešto razočarao u tebe ili je shvatio da ne bi mogli zajedno da funcionišete u vezi. Ali čim je flertovao bilo je simpatija na početku.
Ma nije. Nije hteo
Vi muskarci pa nemate pojma.
Te male sitnice. Ti dodiri za ruku je nesto sto ces najlepse da uradis na prvpm dejtu sa pokazes devojci sa ti je stalo, ili da ona pomisli. Bar ga ja tako dozivljavam. A verujem da ima i takvih, koji znaju te cake i koriste na ruzan nacin
Verovatno te je u početku doživeo na neki način a kasnije je stekao drugi utisak o tebi i odlučio da prekine sa tobom komunikaciju.Pa verovatno
Meliote ne kenjaj. Lozis se na trol temu.Verovatno te je u početku doživeo na neki način a kasnije je stekao drugi utisak o tebi i odlučio da prekine sa tobom komunikaciju.
Hrani ego, zaobidjiZasto flertuje sve vreme sa mnom a ne svidjam mu se?
---nije zbog sexa.